ERKEK ARKADAŞIM SOSYAL MEDYADAN TEK TÜK KADIN TAKİP EDİYOR NE YAPMALIYIM?

Çok seviyorum, güzel çekici kariyer sahibi bir kadınım, asla eksik hissettirmedim,2-3 kez ayrıldım bu sebepden, başta yeniyiz diye düzelir belki bağlanır ilerleyen zamanlarda akıllanır dedim öyle de oldu bağlandı geldi yapamıyorum kopamıyorum senden dedi, tanımadığı birinin hesabını neden ekler ki bir erkek, üstelik fenomen bile değil,
1 tane resmini beğeniyor diğerlerini beğenmiyor, yemliyor gibi, konuşmadığını nereden bileyim sordum da, kuralları sen koy dedi son şans istedi, hayatımda tek doğrum hayatında olduğum erkeğin benden başka kadınları alanına alması olur, kadın yakın dostu olabilir bunu kabul edebilirim anlattım lakin açık dudak büzen, orası burası açık yandan poz vermiş abazan erkeklerin sayfasında fink attığı kadınları eklemesini asla kabul edemem. Söyledim tamam silicem dedi, sırf onurumdan instagramını eklemedim kontrol ediyor saplantılı demesin diye, şu an çok mutluyuz, konuşuyoruz güzel zaman geçiriyoruz ama hala tek tük ekliyor uzaktan inceliyorum, kabul edemeyeceğim kararını ver demiştim süresi azalıyor ama benden de kopmuyor ne yapmalıyım sizce bu durumda, konuşmaktan anlamıyor tamam diyor icraat çok yavaş?