2 kişi konuşuyolar her tenefüs ve ben kızın birinden hoşlanıyorum nasıl arkadaş olabilirim tanışabilirim başta?
sonrasını zaten getiririm çıkışta görüşelimmi falan ama başı yok ya
sonrasını zaten getiririm çıkışta görüşelimmi falan ama başı yok ya
Cebine bir kız kalemi koy sonra tam yanından geçerken yere at deki pardon bu kalem sizden mi düştü oda muhtemelen hayır diycektir sende deki ama nasıl olur bu kadar güzel bir kalem bu kadar güzel bir kıza ait olabilir
biraz cringe olmazmı
Sen dene sonra bana teşekkür edeceksin
harbidenmi
Cevap
0Cevap
Şimdi şöyle arkadaşı olabilir. Anladığım kadarıyla son cümlene bakılırsa özgüvenli cesaretli birisin. Gideceksin yanına kibar bir şekilde bana iki dakikanı ayırabilir misin diyeceksin ya da konuşabilir miyiz diyeceksin. Eğer reddederse zaten unut. Hiç unutmuyorum çocuğun biri bana lisedeyken
Kağıt ile not ulaştırmıştı "çıkışta beni şurda şurda bekle" diye 😂 bak bu da fena fikir değil ama sen başta ki dediğimi yap bence. Daha havalı.. Sonuçları merak ediyorum mutlaka haber ver 😂
hdfjkgdf
süper yorum ya teşekkür ederim gidip 2 dakikanı ayırabilirmisin dedikden sonra nası başlayabilirim peki
Konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum açıkçası ama seninle uzun zamandır konuşmak istiyordum senin için de uygun bir zaman da bir yerde bi kahve içmeye gidelim mi hafta sonu ya da okul çıkışı seninle tanışmak istiyorum, ya da konuşmak istiyorum diyebilirsin. Açık açık beğendiğini de söyleyebilirsin. Biz kızlar hayatımıza yön veren adamları severiz öyle kenar da köşede bekleyip sus pus olanları değil. Beklemek başkalarına fırsat vermektir. Zaten bakışından yüzünde ki ifadeden anlarsın olumlu olup olmayacağını. Eğer reddederse hiç üzülme. Karakter olarak nasıl bir karaktersin bilmiyorum ama.. Naz yapan kızlar da oluyor bazen. "koşsun peşimden" diye düşünenler. Şimdi ikinizi de tanımıyorum geniş çaplı yorum yapamıyorum. Eğer bu şekilde konuşamam diyorsan
Sosuyal medya üzerinden iletişime geçebilirsin günümüz sosyal medya devri biliyorsun. Adını soy adını sınıf defterinden bulabilirsin. Ay herşeyi de ben mi söyleyeyim aa 😂😂 hadi yaparsın sen 😂
varya efsanesin sen jfkgf
öyle adın en nasılsın gibi şeylere girmeyim direk böyle diyim açık açık konuşmak istiyorum uzun zamandır diyip kahve içmeye davet ediyim özgüvenim buna yeter kızın hoşuna gidermi böyle ya hemen :D
iyiymiş
İşte kızı tanımadığım için yorum yapamıyorum en azından bir kere görsem analiz yaparım. Ters de tepebilir. Bu işler riskli işler biraz. Herşeyi göze alıyor musun? Bunu kendine sor. Kalbini de kırabilir, tam tersini de yapabilir. Bol şans..
kız böyle sessiz gözüküyor tek bi arkadaşıyla takılır tersliyicek birisine benzemiyor ama çok hoş kız ya :D
Sessiz olandan korkacaksın 😂 inşallah güzel sonuçlanır
bakalım ya geri tepmez umarım jkflg
ama böyle minnoş bi kıza benziyor kibar naif duruyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?