Ben ülkücü bir babanın oğluyum. Kendimi bildim bileli Kürt'lerden nefret ederdim. Neden nefret ettiğimi bile bilmeden... Babam böyle öğrenmiş babasından ve bana da böyle öğretti.. Büyüdüm 23yaşıma geldim ve yaşadığım ilçenin HDP ilçe başkanının kızına aşık oluverdim. O da beni seviyor, her sey çok güzel şu anda ama bunu ailelerimize nasıl anlatıcaz? :((
Cevabın nedir?
Durumun gerçekten zor görünüyor.
Ama olaya şu açıdan bak. Önemli olan Türk - Kürt olması değil. Bir bayrak altında, o bayrağa sevgi ve saygı duyarak yaşayabiliyorsanız eğer gerisi önemli değildir. Mezhepler, milletler hiç önemli değildir.
Her Kürt, Türk'e düşman değildir. Her Türk'de, Kürd'e düşman değildir. Zaten olması için pek bir neden göremiyorum ortada. Eğer sevdiğin insanla zıt görüşlere düşüyorsanız, yani sen bu bayrağı seviyorum dediğinde o sevmiyorum derse. Sen bu bayrak altında yaşayan herkesi seviyorum dediğinde o sadece Kürt'leri seviyorum derse o zaman problem çıkar ortaya. Çünkü senin görüşün ile onun görüşü zıt düşer. Görüş ayrılıkları başlar.
Zaten benim bunları yazmam dahi gereksiz gibi birşey. Ama sadece bil istedim. Önemli olan insan gibi insan olabilmektir. O da bu bayrağın altında yaşıyor, sende. Kürtse Kürt, sende Türksün. Farkınız ne? Hepimiz Adem ana ile Havva babadan gelmedik'mi? Hepimiz kardeş değil miyiz? Her milletin, her mezhebin, her yerin bir iyisi birde kötüsü vardır. Bunu kimse inkar edemez. İyi veya kötü olmak kişilikle alakalıdır, mezhep veya milletle değil... Ama şu bir gerçek her gittiğiniz yerde bu tarz düşünmeyen insanlar size baktıklarında çok şey söylemek isteyecek, ama söylemeyeceklerdir.
Seviyorsan sevdiğinin yanında ol. Zaten herkes her çıktığıyla evlenmiyor. Evlenirsenizde mutluluklar dilerim ne diyeyim.
Ancak şunuda belirtmek isterim. İş ciddiye bindiğinde, aileler bir araya geldiğinde bu iş emin ol sizi hayatta en çok zorlayacak şeylerden biri olacağa benziyor. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Türkiyede yaşayan her millet, her mezhep kardeştir. Herkesin iyiside vardır, kötüsüde. Bunu kimse inkar etmesin lütfen. Edecek insanda varsa o zaman, beğenmiyorsa bu düşüncemi en azından saygı duysun ve sussun.
Bir araba yolda geçerken sana çarptı diye ömrün hayatın boyunca tüm arabalardan nefret edemezsin. O zaman işe giderken götünü o otobüsün güzel koltuğunada koyma... Bu olayıda böyle görün lütfen.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dua et seni önce HDP liler bulsun, onlar taradıktan sonra babanın ayağına sıkmasını hissetmezsin :)
Tamam arkadaş, apolitik biri olsa birşey demiyecemde (desem ne olur sanki) sende gitmişsin tam yerinden bulmuşsun. Ne bilim git TKP'den bul HKP'den bul, HDP nedir yahu, o da yetmez sana kandilden bulaydın...24 Yorumla
Soran+1 yılAşk bu kardeş, dağ kadrosundan birini bile sevebilir kalbim, engel olamam. :))
Soran+1 yılHdp'li bir kardesimiz eksilemis olabilir :)
+1 yılçok saçma aşk engel tanımaz hem ülkücü ne ya :/ Sevgi için yaşa siyaset için değil faşizm için hiç değil ;)
13 Yorumla- +1 yıl
eic için teşekkürler :)
Soran+1 yılRica ederim, hakettin. :)
- +1 yıl
ülkücülük faşitlikmi lan bacım
O Hdpli nin kulağına buraya yazdığından dolayı gider yakın da akıllı çocuk
01 Yorumla- +1 yıl
:) ) sessiz ol :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
36Cevap
+1 yılkardeşim ben de aynı sorunu yaşıyorum Allah belasını versin Türklere Kürtleri, Kürtlere Türkleri kötü gösterenlerin! Sırf bir önyargı yüzünden ben gecelerce uyuyamayacak mıyım arkadaş! Bana sevgiyi anlat arkadaş sevgiyi birliği düzeni anlat ayrımcılığı etnik yapının sorgulanmasını değil!
40 YorumlaBu kinimiz hep doldurmalardan herkes herkesi dolduruo bende kurt um ama sag duyuluyum kotulu insanda ararm irkinda degl sizler her kurt gencini dislayarak onlarinda kin beslemesine yol aciosnz dedigin seye baksana neden nefret ettigimi bilmeden babam boyle ogretms bir kurt ede boyle ogretmis neden nefret edigoruz birbirimizden? Dusmanlik beslicekseniz insana indirgeyin irkina diline degil
30 Yorumla
+1 yılÜlkücüler ırkçı değil milliyetçidir.. sen bunu öğrenememişsin bile.. ne Kürt arkadaşlarım oldu ülkücüyüm diye geçinen adilerden daha çok vatansever.. sen ve senin gibiler bizim gibi ülkücüleri lekeleyenlersiniz..
20 Yorumla
+1 yılsorun olmaz bu tür ayrımlar sadece zihinlerde ölüm başa gelip çattığında herşey eşitlenir. Kıyamet günü anne emzirdiği bebeğini ölümün dehşetini görünce kucağından fırlatacak diyor. Siz büyüklerinize aldırmadan doğru bildiğiniz yolda ilerleyin zamanla size hak vereceklerdir.
01 Yorumla- +1 yıl
büyüklerimize saygımız sonsuz ama böyle bir ayrımı kabul etmek imkansız
Ülkücü lugü kanına sokup Kürtleri kötülemek yerine sana ülkücü nedemek biz kimiz neden ülkücü yüz vs şeyleri anlatsaydı her bozkurt gibi seninde kalbinde bir asena yatardı.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben ülkücü tüm ama asenalar çok itici geliyor güzelde olsa
- +1 yıl
@wRitENigHt önce cümle kurmayı öğren sonra asenalarla ilgili yorum yap
- +1 yıl
Tele tam yazıyorum ama bazen eksik yazıyor söylediğimiz anladın sen
bizde ülkücüyüz ama ben insan genellemesini unutmuyorum kimi ülkücü var gavatın tekidir kimi kürt var melek gibidir ayrıma hiç gerekk yoook
tabi ayrımlar vaar anlaşamama bile oluyor ama böyle hoş degil bence10 YorumlaGuzel tarafindan bak en azindan asiksiniz ferhat olup yik daglari gerekirse kacir ana babadir elbet birgun affeder
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi babası onu affeder de beni affetmezler :D
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. milliyetçilik kötü bir durum
allah bizi birbirimizi tanıyalım diye kavimlere yani milletlere ayırdı
anne ve babalarımızın hatalarını düzeltmek size kalmış
yavaş yavaş alıştıra alıştıra tanışın00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Önce bir güzel terapi görmen lazım.. İnsan olma terapisi.. Bu tedavi başarılı olursa tekrar gel konuşalım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. bu soruyu bırak nasıl unutucam diye bir soru aç iyiliğin için
20 Yorumla
+1 yılaynı dert bende de var kanks benm çevrem de kürtleri sevmez bende kürde aşığım lelelele
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her kürdü bir tutmam. Ama arkadaş kızın babasının ne mal olduğu belli. Ailesinde onlardan olan olmasa ikna edersin diyecem de. Bunun imkanı yok...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok güzel senaryo tam türk filmi ulan biz Kürtlerden nefret mi ediyoruz Bk suratlı
20 YorumlaBende aynı şekilde buyutuldum ve Kürt bir erkeğe aşık oldum biz olmusuzde aglayanimiz yok
26 Yorumla- +1 yıl
Kürt adam merttir delikanlidir... Tabi diyarbakirli olan daha merttir:)
- +1 yıl
Yaw ağrıda bizdendir ama başkent diyarbakirdir:) Kürtler sizin balkon çocuklarınıza benzemez:)
- +1 yıl
Kim diyo kürtler mert diye yok öyle bişey adamı sırtından vuruyor ve konuşma tarzlarına giyim tarzlarına bak tam kekoşlar
Aileler en büyük engel olacaktır, işiniz çok zor. Risk almayı ve fedakar olmayı bilirseniz iş değişebilir tabii
10 Yorumlavalla 50 bölümlük dizi çıkar.. zor ama imkansız değil.. zamanla, belki...
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksama kadar flash tv izlersiniz adadada ama başkanın kızi senaryosu hic inandiri gelmedi kanki sen ülkücüyum diyosun baskan kizi ile taniscak ortama nasıl nerden giriyosun baban koyu ulkucuymus kurtlerin icinde ne işiniz var trolleme milleti
06 Yorumla
Soran+1 yılDershanede tanıştık tanısmadan önce de biliyodum baskanin kizi oldugunu. Hatta bikac kere soz dalasi bile yapmıştık siyasi konularda. Kimseyi trollemeye niyetim yok gecenin dordunde baska derdim mi yok *
Cevap sahibi+1 yılhala inanmiyorum üniversite desen tamam ama ülkücü ya da dindarlarin gittiği dersanede ilce baskani kizi saçma geliyor
Soran+1 yılNiye onlar uzayda mı yaşıyorlar mk. Heryerde icice degil miyiz? Kürt bölgesi-Türk bolgesi diye yerler mi var? Ayni yerlerde çalışıp ayni lokanyltalarda yemek yemiyo muyuz?
Cevap sahibi+1 yılkonuyu başka yerlere cekiyorsun tamam dediğin doğruda yani bizim dersanede de kürtler vardi pkklilar vardi ama bir tane bile baskan kizi filan görmedim akrabası filan yani
Soran+1 yılIlce başkanının kızı oyle buyutulecek bisey degil yani. Bizim Ülkü Ocağı başkanı gibi. Anladin?
Cevap sahibi+1 yılanladim dostum
İşte sizin gibiler yüzünden Türkiye'de Türkler hariç her şey var -.- Tamamen karşıyım. Türkler'in azalmasında ve yenilmesinde tek sorunsal farklı ırklarla ilişkileri olmasıdır. Ben olsam Türk olmayan bir kızla evlenmezdim -.-
00 Yorumlaişte Allah'ın hikmeti =), adam alevilerden nefret eder oğlu alevi alır, kürdün oğlu türk kızını sever vs. vs. bunlar önemli değil önemli olan insanlık. İsteğinizde samimi iseniz ve olduğunuz noktada durursanız iki taraf da paşa paşa razı gelecek.
10 Yorumla
+1 yılla kürt birini alma
baban red eder seni
ki ben olsam bende istemem senin gibi evlat.50 Yorumla
+1 yılEvleneceksiniz a q sanki koalisyon kuruyosunuz. Eskidendi o ulkucu kurt muhabbetleri devir degisti ayrica eski ulkuculer asla kurt dusmani olmamistir simdikiler türkücü olmus
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. O iş yaş,
ikinizin de ailenizi silmeniz gerek anca10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum hahah Ülkücülerin yine kendi milletine karşı koruduğu bir ülkeyi koruyosun :D Allah aşkın hangi Ülkücü Ülke harici ülkesini savunmuş bişey olmaz :) Aşkın sağı solu olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBen ülkücü değilim babam öyle. Bunun ben de farkındayım. Neyi kimden koruduklarına dair de hiçbir fikrim yok. Ben tabularımı yıkmış biri olarak söylüyorum, milliyetçilik ırkçılıktır.
Cevap sahibi+1 yılFikrine sevindim fakat aşkta önemli olna kültürlerin uyuşabilmesi örf adetlerin uyuyosasorun yok tabi ama ideoloji açısından bakarsan İşte Kızlara asıl Mantık kısmı PARA değil burasıdı r adamla Mantık burada yapılır Düşüncen Fikrin ve ideallerin ve aşkın uyuyosa o ancak karın olabilir. Kadınların Yaptığı gibi Para varsa Beden senin Beyin senin yapma Yüreğide koy bir tarafa o elimizde bakalım sunu sor knedine ben bu kızla ilerde aşkım bitince sevicek ve hala görüşüne saygı duyacakmıyım?
Soran+1 yılOnun icin dağa çıkarım panpa ne diyon sen :D
Cevap sahibi+1 yıl:D Oğlum bu kafanın hali ne git kestir gel :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel uydurulmuş hikaye xd @soran o bahsettiğin kürdo kızı sen misin xd
110 Yorumla
Soran+1 yılKızlarsoruyor. com'a insan olmayanların da üye olabildigini bana kanıtladığın için sana ödül olarak bir tasma almak isterim.
Cevap sahibi+1 yılSaf saf cevap verenler olmuş :D Allah aşkına siz bu kizin yazdığına inanıyor musunuz? Emin olun bu uydurulmuş soruyu skran erkek hesabı açan bir kürt kızıdır xd hdp başkanının kızına aşık olmuş @ soran çok eziksin :D
Cevap sahibi+1 yılSenin kim olduğunu diğer hesaplarını da görüyorüm açıklayım mı? :D kürt kızı seni
Soran+1 yılYalancılar doğru söyleyenlere inanmazlar. Erkek olduğumdan şüphen varsa gerekeni yaparım. Gece gece uğraştırma kızım beni :D
Soran+1 yılSütünü iç uyu abisi, buralar sana göre değil hadi naş!!
Cevap sahibi+1 yılSenaryoya bak kürt kızı noldu ülkücü erkek fantezisi mi kuruyorsun? :D
Cevap sahibi+1 yılÇabalama boşuna ezik kürt :D foyan ortaya çıktı ;)
Soran+1 yılYa da direkt görüntülü konuşalım? :D
Soran+1 yılPist? Nereye kayboldun l*n kestane? Hadi uykum geliyo yaticam :D
- +1 yıl
@Soran ülkücü küfretmez , saygısızlık yapmaz , saygısızlık yapana da yapmaz.. sen ülkücü olamazsın , daha ülkücülük ne bilmiyorsun , ülkücü gibi de yaşamıyorsun
+1 yılHDP ilçe başkanının kızı. kızın adını yazmadığın kalmış bir isteyen bulur onu biliyon dimi :))
10 Yorumla
+1 yılDostum seni çok iyi anliyorum bende karadenizliyim kurt bir kizi sevdim hem de diyarbakirli. Ve bir suru tecrübe edinsim Burak kurt kurtle evlensin hele ki diyarbakirliysa... Kesinlikle derim
11 Yorumla
Soran+1 yılBen aşkımı saçma sapan milliyetçilik safsatalarina yedirtmem. Yaşasın halkların aşkı ! :))
+1 yılerkek arkadasım kürttü. sevdıgı kız da ulkucuydu aılesı. olmnadı kız bıraktı aılesı karsı geldıgı ıcın :/
10 Yorumla
+1 yılÇok yakında sinemalarda (sinema efekti hayal edin.)
10 YorumlaBen bir kürdüm ve su nefret soylemlerin hic hosuma gitmedi. sen boyle irkci oldugun surece ne allahtan nede kulundan yardim bekleme
01 Yorumla
Soran+1 yılNefret "ederdim" demisim farkindaysan? Artık öyle değil..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen ölmüşsün ağlayanın yok. Baban seni evlatlıktan reddeder :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekle bir iliskiniz yürüsün. Hdpliyse zaten terorist. Kürtlero bilmeden sevmene gereknyok bütün hirsiz travesti kan emici onlarda birde boyle degerlendir
30 YorumlaBende sıkı mhpliyim valla kardeş ne diyim bdp demek pkk demek ama aşkta siyaset olurmu zor iş valla
10 YorumlaAşkın siyaseti olmaz Hitler Yahudi düşmanıydı ama kız arkadaşı Yahudiydi
10 YorumlaValla bende ülkücüyum kesinlikle istemem redde ederim ikinci sinif vatandas olarak gormyrm ama onlrn yaptklri kactane sehit verdik
20 Yorumla
+1 yılKürt olması sorun olmaz Türk kültürünü kabul ettir belki o kızın soyunu da yola getirirsin
00 Yorumla
+1 yılOlamam çok sevsemde bir aşkın kölesi senin derdin ask benimkisi memleket meselesi...
22 Yorumla- +1 yıl
18 me zor gelmişim ha iyiydi bu :)
+1 yılallah hepinizin belasını verir inşallah. sen ve senin gibilerin
00 Yorumla
+1 yılülkücüler kdar cahil insan yok pislikler ya kendinden farklı olan herkesi dışlıyo şerefsizler
20 Yorumla
+1 yılzor ama imkansiz degil
denemekten zarar gelmez20 YorumlaGencler konusmus anlasmis verdim gitti :D
00 Yorumla
+1 yılbiyerde düşünüp sorgulasaydın keşke
00 Yorumla
+1 yılSen hangi ilçede yaşıyorsun hele bir söyle.
10 Yorumla
+1 yılFilmdekiler gibi yapin
20 Yorumla3. sezonluk dizi çıkar burdan
10 Yorumlamahsun kırmızıgül filmi gibi
10 Yorumla
+1 yılKolay Değil başarılar
10 YorumlaAğlıyom şu an
11 Yorumla
Soran+1 yılPeçete al gel beraber aglayak panpa :(
+1 yılOlmaz o iş
10 YorumlaSiz bir olduktan sonra gerisi yalan kenka
00 Yorumlafilm olur amk.