Merhabalar lütfen insanların ilişkilerine saygı duymayan kişiler yanıtlamasın öncelikle. Sevgilimle aramda 13 yaş var. 3 yıldır beraberiz ve ciddi düşünüyoruz. Ona kalsa şu an bile benle evlenir ama 2-3 yıl sonra gibi düşünüyorum. Benim aklıma sürekli ilerde ailemin bu duruma tepkisi ne olacağı geliyor. Annem biraz tuhaf bazen gerçekten çok kötü birine dönüşse de bazen anlayışlı olup beni dinleyebiliyor. Öyle zamanlardan birinde ağlayarak yanına gidip böyle böyle ben şu kişiyle (sevgilim komşumuz olduğu için varlığından haberi vardı zaten) 2 yıldır konuşuyorum diye söylemiştim. Üstünden nerdeyse 1 yıl geçti ama o konu resmen aramızda bi daha açılmamak üzere konuşmuşuz gibi sevgilimle hala ayrılıp ayrılmadığımı vs kardeşime soruyor benle hiç bi daha bu konuyu konuşmadı annem. Hatta arkadaşıma beni sevgilimden soğutmasını istediğini vs söylemiş tuhaf biri. Hadi annemin bi şekilde haberi var ama diyorum ki ilerde babam buna nasıl tepki verir sevdiğim kişiyle aramdaki yaş farkı yüzünden olay mı çıkar kestiremiyorum maalesef. Evlenmeyi düşündüğümüz zamana da daha olmasına rağmen hep aklıma takılıyor? Sevgilimi aileme en azından 2-3 yaş daha küçük göstermek vs türlü türlü şeyler geliyo aklıma ama bi yanım hep korkuyo?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey sormak istiyorum, alttaki bir yoruma istinaden 18 yaşında olduğunu düşündüm eğer bu doğruysa sevgilin 31 yaşında 3 yıldır sevgiliyiz diyorsun 28 yaşında bir adam nasıl olur da 15 yaşında biri ile sevgili olabiliri anlayamadım yanlış anlamani istemiyorum. 31 yaş da çok genç fakat 15 yaş çocuk oluyor direkt annen gördüğünde bile söyleniyorsa bu onun yaşayış biçiminden değil başka bir şey farketmisse ondandır diye düşündüm veya en iyi ihtimal koskoca adamin çocuğumla ne işi var sapik mi bu diye dusunmustur çünkü subyancilik gibi oluyor. Annenin yerinde olsam kapısına gidip kavga bile ederdim yaşlar bu şekildeyse eğer annen çok toleranslı davranmış. Şimdi herkesi genellemek istemem ama bak ben de evliyim eşim 5 yaş büyük benden yani, bunlara güven olmaz. 3 yıl sonra evlenmeyi de düşünme aydinlanman 27den sonra gelecek. Okuluna odaklanmani tavsiye ederim. Kesin dinlemeyeceksin ben de dinlememistim şimdi de zaman makinesi icat olsun da 15 yaşıma döneyim okulumu hakkıyla okuyayım diye dua ediyorum :)
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSormak istiyorum demişim sormamisim söylemişim hsbhssh
Soran+1 yılYa soyle diyim size ilk taniscagimizda oncesinde ikimiz de birbirimize net bi sekilde ilgi duyuyorduk uzaktan. Tanisinca ikimiz de konusabilmek icin yasimizi farkli soyledik sonrasinda bi sure yalan yaslarimizla devam ettik iliskimizin guzel gittigini farkedinde yasimizin sorun olmadigini farkedip birbirimize acikladik. Basta ben onu daha kucuk o da beni daha buyuk biliyodu yani djdjxjcj
Cevap sahibi+1 yılAnladım olabilir Z kuşağı olduğundan daha büyük görünüyor. Ama annen bu yönden takıldı belki de seni de kaçırmamak için tepki de veremiyor olabilir özellikle mige anlı izliyorsa tepki veremez kolay kolay :)
Soran+1 yılOoo felaket izler. Onlari gormekten kadin kafayi yemis artik. Onu da anlasam da kendisine bundan korkmamasi gerektigini 2 yildir bu durum surmesine ragmen bana hic bi zarari olmadigini kotu bi niyeti olsa suana kadar zateb olcagini falan anlattim anca
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha zaman geçsin düzelir şu an erken zaten 18 olur olmaz evleneceğinden korkuyordur okuyor musun?
Soran+1 yılResitim zaten ama universiteye istedigim bi bolume girmeye calisiyorum 2. Kere😊 universitedeyken de nasil olcak bilmiyorum istedigim bolum 5 yil maalesef. Okulu birakmak icin okumuyorum tabi ama evlilikle okul gider mi dondurmak hata mi olur hic bilemiyorum. Sevgilimle aramda fazla yas oldugu icin 5 yil okulu bitirdikten sonra evlenmek istemiyorum ama nasil olcaksa
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl ikna edebilirsin İnan bilmiyorum. Benim bir arkadaşım kendinden 21 yaş büyük biriyle evlendi severek ve aşık olarak. Ben de bir anda öğrendim soramadim nasıl ikna ettin diye ki adamın dini de farklıydı kız için değiştirdi. Bu olaydan önce çok fazla gelirdi ama kimse yaşamadan bilemez bazı şeyleri. Sen de belki yaşamasan başkasından duysan fazla gelirdi. Ama içinde olunca durum başka ondan seni anlamamaları normal. Annen acaba sadece yaştan değil de o kişiyi onaylamadığı başka bir sebep olduğu için de konuyu kapatmak istemiş olabilir mi? Konuşamadığınız için net aslında havada kalan çok şey var. Sen sonuçta reşit bir bireysin. Gene aç konuyu bu sefer net ol konuyu kapatmaya kalkarsa da benim hayatım ve şu anda böyle karar verdim mutlu olacağıma inanıyorum gibi söylemlerde bulunup arkasında dur. Konuyu kapayınca sen de üstelemediysen bir heves demek ki diyip geçmiş olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBasta dediklerinize cok katiliyorum yasamayan anlamiyor. Ben de yasamasam cok fazla bi yas farki diyebilirdim belki. Annem de soyle diyim kendi dindar oldugu icin o acidan da bakiyor mesela sevgilimin dovmeleri var oruc tutmadigini farketmis falan absurt absurt seylere takiliyo ki ben annem gibi bunlardan rahatsizlik duymadigim icin bana cok normal geliyor. O da yas ve diger dini bakisiyla olan sorunlar yuzunden birilerine sorup engel olmaya calisiyor. Kardesime surekli onla bulusup bulusmadigimi sorar dogum gunumde disari ciktim sevgilimle. Arkadasimla diye soyledim mecburen ama 3 kere goruntulu arayip zehir etti bu insanin karsisina gecip ben bu adamla evlencem demeye de korkuyo insan
Ailen illa ki bir noktada bırakır karışmayı. Genelde böyle yürür.
Kaç yaşındasın bilmiyorum, ama genelde bu konuda hataya düşen kişiler küçük yaşta oluyor.
Gerçekten mutlu olacağına inanıyorsan, evlen tabii ki. Kimse karışamaz.
Fakat bazı durumları düşünmen gerekir:
30 yaşında çocuğun olsa, bu çocuk 18 yaşına geldiğinde babası hayatta olursa 61 yaşında olacak. Benim dedem ben 18'ken 63 yaşındaydı.
Eşin senden çok erken yaşlanacak ve hatta büyük ihtimalle çok daha erken ölecek. Erkekler kadınlara göre ortalama 9 yıl az yaşıyor. Bu da senden ortalama 22 yıl önce öleceği anlamına geliyor.
İlişkinin ilerleyişinde de çok sorun olacağını düşünsem de, 3 senedir birliktesiniz ve mutlusunuz. Eğer birbirinize rol yapmıyorsanız ve her şeye rağmen bunu istiyorsanız evlenin tabii ki. Umarım mutlu mesut yaşarsınız.00 Yorumla
insan maalesef subjektif bir canlı ve objektif refleks gösterebilmesini beklemek çoğu durum için güç.
sözde aileler herşeyi evlatlarının huzuru mutluluğu için isterler. ancak durum öyle değil.
çevre baskısı , yargılar yüzünden ciddi endişe duyuyorlar ve hadsiz biçimde müdahale etme hakkı görebiliyorlar. üzücü olan evlatlarının iyiliğini istedikleri yalanına kendilerini kaptırmaları.
hayat senin hayatın ve huzurluysan olumsuz yorum yapanlarının alayının * koyayım diyebilmeyi becer. en çok tecrübelerine güven. çoğunlukla yanıltmaz.
mutsuz olacaksan da kendi tercihin ile mutsuz ol. canın daha az yanar.05 Yorumla
Soran+1 yılHarikkaaa bi yorum cidden mutsuz olcaksan bile kendi tercihin ile ol o kadar doğru bi cümle ki. Sorun da bunu aileme anlatabilmekte başlıyor. Kendileri hoşnut olmadıkları durumları benim için risk unsuru olarak görüyorlar
Soran+1 yılAnnemin onun hakkında çok derdi var bildiğin onun dindarlığını sorguluyor dışardan. Bu kimseyi ilgilendirmiyo ama annem de dini açıdan falan bakıyo nasıl önyargısız olcak ona karşı bilmiyorum ama
Soran+1 yılAynen oyle. Anneme iliskimi soyledigimde de ona ‘senin demenle ayrilmayacagim bitcegi varsa kendim gorurum oyle biter’ diye soyledigim gibi her seyi yasayarak gormek gerek
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSinem Kobal & Kenan İmirzalioğlu arasında da 13 yaş var ve ikinci kez ebeveyn olacaklar. Aralarında aşk ve uyum da var.
Kimin kiminle mutlu olacağını kimse bilemez.
Yaş çok önemli bir faktör değil. Her şeyi olduğu gibi gösterin ailenize. Sizin kararlı ve kendinden emin olduğunuzu görürlerse geri adım atacaklardır. Yeter ki siz kararlı olun21 Yorumla
Soran+1 yılÜnlülerde de çok var böyle ve bence de olabilecek bi durum ama insanlar sanki ünlülerde olabilir normal insanlarda olunca sapıklıkmış gibi davranıyolar deliriyorum
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Saçma sapan yorumlar yok erken ölür dıgerı demıs geç ölür yok çocuk su yaşta olur vs vs.. :)) kımın erken ya da geç ölecegını kımın sakat kalıp hasta olmayacağını garantı edebılırmısın? Yahu eskı çıktığım kız 24 yaşındaydı 15 yaş vardı aramızda başta aılesı razı oldu bu iş olsun dıye.. Ben ıstemedım ayrıldım ayrı konu., nasıl aıleler var ya ılgınc
16 Yorumla
Soran+1 yılCidden insanlar biraz aptal ya da bana denk geliyolar benim de onun da yasimizi sagligimizi olcegimiz tarihi biliyomus gibi konusuyolar
Soran+1 yılKendileri bunamislar gelmis burada tanimadiklari insan icin yakinda olcek diyo manyaklar
Soran+1 yılSuper yorum tesekkurler
+1 yılYani bu yaşlarda isen elbette karar verebilecek durumdasındır. Bu durumun birçok örneği var. Eğer kişiliğinden ödün vermiyorsan yani onun yaşı büyük o daha iyi bilir demiyorsan ve fikir belirttiğinde her zaman seni dinliyor ve fikirlerine önem veriyor ise o zaman düşünebilirsin. Yaş farkı bazende çok iyi oluyor. Ancak bu yaşanmadan öğrenmesi zor bir konu. Aileni hiçbir zaman bu konudan dolayı zorlama ve zora sokma kavga etme derim. Zamanla elbette alışırlar. Gerekirse Sevdiğiniz insan kendi çıkar konuşur ve bir anlaşma noktasına varılır.
Yani ülkede olanları biliyorsunuz, Önemli olan eş olmak eşit olmak. Yani büyüklükle beraber başka şeylerde üstünlük devreye girerse bu sıkıntı olabilir.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisiniz cogu aptalca yorumdan daha mantikli konusmussunuz. Yasi buyuk oldugu icin bi baskinligi yok bana saygi duyar hep ben hakliyim kafasinda biri degil iliski ilerledikce oturdu bunlar zaten. Dedigim gibi 3 yil yani ilerledikce duzelen cok sey oldu
+1 yılAileni bos gec ailen şöyle düşünür ve bu hic acık edilmez ama maalesef gercek bu eger sen 13 yas farkla biriyle evlenirsen ilerleyen yasta erkek cinsel olarak performans kaybina uğrar ve kız cinsel anlamda doyuma ulasamaz korkusu vardir ailende ama topluma hep sunu der HERSEY CİNSELLİK DEGİL DİYEREK BASLARLAR ama oysa evliliğin yüzde 70 i cinsellik tir cinselliğin olmadığı evlilik kesinlikle biter ama sunu net diyorum arkadaşlar eger erkek cok acayip bir anatomik hastalığı olmadığı sürece performans kaybina uğramaz ama kadinlar uğrar hatta kadin 55 diyince biter erkek 65 ine kadar devam eder bu konu üzerine tez yazildi insanları yas farki saçmalığı nedeni ile geri caydirmayin sakin
02 Yorumla
Soran+1 yılYani ne demek istedin
- +1 yıl
Yani ailen sadece yas farkina itiraz ediyorsa bos gec aileni yas farkindan sorun olmaz
+1 yılBurada senin yaşının kaç olduğu önemli. Kadın olgunsa 13 yaş fark olabilir ama örneğin 18-19 yaşlarında bir genç kız için 13 yaş farkı elbette çok fazla ve bu durumda annenin endişe duyması normal oluyor.
32 Yorumla
Soran+1 yılZaten yasim belirttiginiz gibi buyuk olsa ailemden boyle bi onay ihtiyaci hissetmezdim. Zorla guzellik olmaz o yuzden onlara nasil duzgunce kabul ettirecegimi bilmiyorum zaten. Yoksa kacmayla falan mutlu olunmaz
- +1 yıl
Annenin sana doğrudan bir tepkisi olmuyormuş senin de şu an evlenme niyetin yok. 2-3 yıl sonra bunu aile içi gündemine sokarsın sen de şimdiden düşünme o zaman. Annenin de hangi yönlerden endişe duyduğunu, bu kadar yaş farkının sana olası zararlarını biraz düşün bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl13 yaş kafaya takılacak büyütülecek bir yaş değil bence, sanatçı denilenler 20, hatta 30 yaş büyük küçük sevgili olabiliyor evlenebiliyor, onlar olunca her şey normal, sıradan vatandaş olunca sapık sübyancı oluyor, onların kalpleri kalp'te sıradan insanların kalpleri piknik tüpümü, seviyorsan sevdanın yanında ol, sevdiğinin yanında ol, hayat kısa, hiçbir şey için ertelemeye gerek yok, aile için bile olsa, kim ne demiş ne söylemiş takma, anıran anırdığıyla kalır,
10 Yorumla Ben de kendimden büyük olsun isterim görüştüğüm kişi daha olgun ve anlayışlı oluyorlar ama ilerisini hiç dusunmedim anlasabiliyorsaniz arada sevgi ask varsa bir sorun olacagini düşünmüyorum kendimce onun yaşını kaldirabilecek bi olgunlugun var mi peki ve ailen bu olgunluğunun farkında mı sen daha çocuksun muamelesi yaparlar mı
15 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak demek istediğimi anlamışsınız aileme göre çok çocuğum ama sevgilimin yanında olgun biri oluyorum evdekiler beni küçük çocuk gibi gördüğünden bu durum onlara çok tuhaf gelcek nasıl aşıcam bilmiyorum. Bu kadar sevip sevilceğim başka bi ilişkim olmayacağı da bana göre çok net ama annem kabullenmek istemiyor
Soran+1 yılSöylediğiniz mantıklı aslında ama onların bana bakış açısında bi şey değiştirir mi bilmiyorum. Yine de saolun güzel tavsiyeleriniz için
Soran+1 yılUmarımm
+1 yılBu saygısızlık değil eleştiriye açık değilsen sormaman gerek. 13 yaş büyük bir yaş. O çocuk isteyecek sen erken daha diyeceksin. Bir aktivite yapmak isteyeceksin o yaşı gereği ya gereksiz görecek ya da halı olmayacak bazı şeylere. Ve daha bir çok örnek var. Nereden bakarsan bak mantıksız. Davul bile dengi dengine diye boşuna dememişler.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk için o istediği zamanda bana göre erken olduğunu kim söyledi? Soruda böyle bi şey belirtmedim çünkü? Birbirimizden isteklerimiz aynıyken yaşımız çok farklı bunu aileye anlatmak mesele
- +1 yıl
Örnek verdim, mutluysan dewamke
Soran+1 yılSoru zaten ilişkime devam edip etmemeyle değil ailemin normal tepki vermesini nasıl sağlayacağımla alakalıydı ama teşekkür ederim mdkcockckc
+1 yılAilenle zamanı gelince konuş bu senin hayatın sevdiğin kişiyle mutlu olmak varken aynı yaşta biriyle olup mutsuz olmaya gerek var mı? Bunu ailene açıklarsan eminim anlayış gösterirler...
16 Yorumla
Soran+1 yılAilem anlayışlı insanlar değil bu konuda da nasıl tepki vercekler bilmiyorum yani
- +1 yıl
Konuş ve kararlı olduğunu hissettir
Soran+1 yılAnnemle ilerde uygun bi zamanda tanıştırmam gerek en azından belki düşüncesi değişir biraz da olsa ama nasıl yapcam bilmiyorum bu durum korkutuyo beni
- +1 yıl
Korkma ve anneni ikna etmek icin güclü ol vazgećme...
Soran+1 yılHarikasın teşekkür ederim bi desteğe ihtiyacım vardı iyi hissettim ❤️
- +1 yıl
Rica ederim ne zaman istersen :)
Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Şuanda belli olmaz her şey gidiyordur evlenirsiniz mutlusunuz dur çoçuğunuzda olur geçer yıllar sen 30 genç liğin baharında 43 ister istemez hiç bişey eskisi gibi olmıcak olamama kadar aşk dıye bişey kalmaz sevgide biter sadece saygı kalır ve 50 olur sen 37 beğenmemezlik gibi kendinle. Kıyaslıcan başkalarıyla kıyaslanacak ve mutsuzluk çoktan başlamış olucak tavsiyem iyi düşün son pişmanlık fayda etmez geneli böyle olmuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılİnan benden daha genç ruhlu yaşı çok ilerleyene kadar da gayet mutlu olabileceğimizi düşünüyorum ben😊hayatımda böyle sevip sevileceğim mutlu başka bi ilişkim olmaz
+1 yılŞöyle bir konu var ki, sevgi yaşa bakmaz doğrudur. ama yaş epey büyükse. burada sorun yaş değil. geleceğiniz. Ailen yaş farkına göre değil. gelecekte uyum sağlaya bilmek açısından bakıyorlar meseleye. şöyle söyleyelim mesela bir 20 yaşında genç bir delikanlıya 7 yaşında çoçuk her hangi bir konuda aynı fikirde olar bilir mi olamaz. ama bu 20 ila 7 yaş insanlar bir biri ile arkadaş kalmak isterlerse. illa biri öbürünün dediğine razı olmalı olucak. Aşk Evlilikte hastalığa sağlığa razılık tamam eyvallahta. yoldaşlık öyle deyil. her konuda. her mövzuda yoldaş ola bilmek. o büyük aklı ile düşüncelere kapılıcak sen aklındaki ile. şu an aranızda sorun olmaya bilir. ama bu fark illa gelecekte sorunlar çıkarıcaktır. ailende seni korumak için söylüyorlar emin ol
10 YorumlaBenim 15 yas vardi aramda deli gibi seviyorduk ben onun icin ilktim ama 1 yil sonra ayrildik ben yaptim beni biraksin diye nefret etsin diye cunku gelecegi ailesi kariyeri olmaliydi ama o hemen evlenmek cocuk istiyordu su an instagramdan takip ediyorum avukat olucak insallah hayatinda kimse yok gibi umarim tum mutluluklar onun olur evlenmek istemese ayrilmazdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilinin acele etmesi normal. Yaşı itibari ile çocuk sahibi olmak isteyebilir. Senin için problem değil ama onun için problem. Sevgilinin sevgisinden emin olman şart aileni ikna edebilmen için. Umarım her şey gönlünce olur çok çaba vermen gerekecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Sevgilimin sevgisinden emin olsam da annemle tanistircagim zaman gelince nasil bi tavir takincagini veya annemin ona nasil davrabcagini kestiremiyorum. Annem asamasini gecsek bile babam ortaligi ayaga kaldircak diye odum kopuyor
Cevap sahibi+1 yılMadem kararlısın lütfen hep kibar taraf ol. Ailenle dialoglarda sakın tansiyonu yükseltme. Bağırıp çağırırsan, zıtlaşırsan sen kaybedersin. Sevgilini ne kadar çok sevdiğini en içten samimi duygularınla dile getir. Sevgilinde saygıda kusur etmesin. Verdiğiniz ortak mesaj biz birbirimizi çok seviyoruz olsun. Tavsiye verirken zorlandım inan.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş farkı çok fazla. Şu an anlaşsanız bile evlilikte öyle olmayacak. Seni anlamayacak sen bir şey için heveslenirken ona saçma gelecek. Burada örneğini görüp okuyoruz bolca. Annen haklı bence tekrar bir düşün. Eğer yinede istiyorum ayrılmıcam diyorsan ailende kabul etmezse reşitsin evlenirsin karışamazlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBizimki normal anlasmak degil asiri iyi anlasiyoruz zaman gectikce. Iliskinin basinda aramizda uyumsuzluk vardi gibi geliyo simdi dusununce mesela ama gitgide birbirimizw ayak uydurmaya basladik hem en yakin arkadasim hem sevgilim gibi yani sacma bi sekilde birbirimizi tamamliyoruz aslinda ama bunu cevreye ve aileye anlatmak cok zor
Cevap sahibi+1 yılUmarım anlarlar sizi ve saygı duyarlar
- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılSevmek her şeyi çözmez ve yaş farkı çok ama hayat senin karar senin bedelini de sen ödersin. Düşün taşın iyice ve şöyle diyim anneler hisseder biseyi istememesin sebibi senin iyiliğin içindir. Annler hep haklıdır...
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimkinin istememesini soyle diyim. Ev disinda aslinda ben de onun hic istemedigi bi karakterim. Resmen evden cikinca baska bi hayat yasiyorum eve gelince evin dini bakis acisi altindayim. Sevgilim de ayni ben gibi o yuzden ondan hoslanmiyor annem ama benim de normalde onun gibi oldugumu bilse inan cocugu olmama ragmen beni de sevmezdi
- +1 yıl
Anlata biliyorum biraz cahil aile tipi fakat mesele onalar değil senin hayatın anlasa bilmek tabiki önemli ama her şeyi göz önünde bulundurmak lazım ileriyi düşünmen lazim yaş farkı önemli yani. Sana öyle gelmiyor belki ama objektif düşünmen lazim ve her şeyi ince ayrıntısına kadar özellikle evlilik.. bence onu ne kadar ertelesen o kadar iyi sevgililik tamam da o ayrı bişi onun için iyice düşünmek lazım mantıkla tabi kalp belirli bi yere kadar işine yarar mantıkla düşünmek lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler genç kız bulunca kaçırmak istemez. Canına minnet. Annen subyancilardan seni korumak istiyor. Bu yüzden onay vermiyor anneni dinle saçma şeyler yapma
15 Yorumla
Soran+1 yılSubyancinin anlamina bakmani oneririm bilip bilmeden konusma
- +1 yıl
İlla sübyan olmana gerek yok. 13 yas çok fark. O kadar yaş küçük kıza bakıyorsa onda sorun vardır. Ama yaşı buyuk olan o mu hala demedin orası muamma🤔
Soran+1 yılBence senin kafada sorun var ama sen bilirsin
- +1 yıl
Bana diyene bak xjekdjss hala soruma cevap vermedin büyük olan sen misjn yoksa? Noldu yemedi mi😀 tırnaklarını çıkarmıssin burada cevaplara tahammülün yoksa niye soruyosun? Benim kafada sorun değil beyin var sende olmayan şey bayan çok bilmiş😉
Soran+1 yılcanım kafa ben burada ilişkimi bitireyim mi diye sormadım sorunun başını da git tekrar oku. Büyük olan da ben değilim
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaş farkı önemli değil bence , aşk bu yaşa bakmaz canım. Seviyorsan bekleme mutlu olmaya bak
20 YorumlaSen sorun görmüyorsan şüphen yoksa kimseye bakma benimde öyle fark var mutluyum
20 Yorumla13 yaş biraz cok bence anlasilmamazliklar olabilir ama sen onu daha iyi taniyorsun daha iyi bilirsin ailen de bence korkuyor anlasamazsiniz ileride diye
03 Yorumla
Soran+1 yılDisardan bakan biri olsam ben de 13 yas fark anlasilmaz derdim ama inan ben gibi yani sanki farkli kusaklardaki ayni kisiyiz. Ama aileme anlatamiyosun bunu iste
Soran+1 yılAilem dindar oldugu icin o konudan da sorun cikarcaklarini biliyorum. Ben de sevgilim de rahat kafamiza gore yasayan insanlariz annem yok onun dovmesi var yok oruc tutmayip sigara iciyo bilmem ne muhabbeti yapiyo
+1 yılsen eğer mutluysan ve gerçekten de seviyorsan bence hiç problem değil ailen de çoğu aile gibi böyle tepki vermesi normal ama siz ciddi olduğunuzu söylüyorsunuz aileniz de bu ciddiyeti anladığında erkek arkadaşınla da konuşup onun ciddiyetini de anladığında bu durumu kabulleneceklerdir
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorum ailem ona karsi cok onyargili sevgili oldugumuzu ben anneme soylemeden once annem resmen onu gorunce bile sinir olup kendi kendine adama kufrediyodu. Ne kadar ciddi olsak da bu anne babam icin bi sey degistircek mi acaba
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayni olay benim de basima geldi karsi komsum hemde 1 evlilik yapmis bosanmisti benim yaşımda cocugu bile vardi ama baksan asiri genç di annem de istememisti boyle
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim hiç evlilik falan yapmamış önceden yani bizde öyle bi durum da yok aslında ama
Soran+1 yılUmarım dediğin gibi olur ben de yaşımın biraz geçmesini bekliyorum dediğin gibi💕🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenç ve orta yaşlarda sorun olmaz da yaşça büyük olan taraf 50 yi geçtikten sonra fark ediliyor. Her alana yansıyor yaş farkı.
Ailene gelince... evlilik durumu ciddilestiğinde açıkça söylemelisin.03 Yorumla
Soran+1 yılYok 50 değil ya yaşımı cevap paylaşanların yadırgamaması için belirtmiyorum
- +1 yıl
50 demedim. Cümlelerimi tekrar oku lütfen..
Soran+1 yılAnladım demek istediğini 50 olmasına çok zaman var zaten demek istedim
+1 yılSen daha 5 yaşinda konuşmayı yeni yeni sökerken o 18 yaşında fırıncının kızıyla bu girdeşiyordu. Bu hesabı sen yap yani
13 Yorumla
Soran+1 yılBunu ben 3 yildir bilmiyor muyum? Benden once tabiki bi hayati vardi gecmis gecmistir ben onun gecmis hayatini kabulleniyosam kime ne
- +1 yıl
Kendine yazık sadece olan sana başkasına değil
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılne olursa olsun yalan söylemeyin elbet ortaya çıkacaktır. 13 yaşı siz sorun etmiyorsanız ve kusura bakmayın biriniz diğerinin ebeveyni gibi durmuyorsa sıkıntı olmaz bence.
00 Yorumla Benimde oldu yaşim buyuk olmasina ragmen ama. duygular ve hisler dha agir basiyo yaştan pek bir fark olmadigı surece bir uyum ve yakışırlık vardır elbet 🤙🌹 koşa koşa yürümeyin
00 YorumlaSen Onu seviyorsan ve anlaşabiliyorsun ailen karşı çıksa dahi engel olamaz. Sonuçta sen istedikten sonra onlarda bir yerden sonra kabullenecekler. Önemli olan sizin birbirinizi sevmeniz
00 Yorumla
+1 yılGizlisen bile bir gün ortaya çıkacaktır. Ailenin sorun çıkarması çok normal. Yaş farkınız çok fazla çünkü.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem zaten biliyor soruda yazdim anneme soyledigimi ama konuyu asla acmiyor. Ciddi oldugumuzu da biliyor. Yas farkinin cok olmasina benim yapabilcegim bi sey de yok sevdigim kisinin yasini kucultemem ya
- +1 yıl
Annen saygıyla karşılıyorlar babanda zamanla anlayışla karşılayacaktır. Anneninde o zaman dilimi içinde babanla konuşup babanı yumuşatması gerekecek. Baban çok yaş farkı var dese de haklı olduğu için onun kabullenmesi zaman alacaktır.
+1 yılHayat ve tercihler senin. 3 sene iliskiyi yürütebildiyseniz yaş önemsiz kaldı ki yaşın da gayet olgun. 18 falan olsaydin hayır derdim.
05 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim ama yasimi nerden bilebilirsiniz ki gizli sordum zateb
- +1 yıl
25-29 yaş araligi diyor
- +1 yıl
@hesapsiz-6 yaşı 18 falan çünkü yukarıda bir yorumda birisi bişey demiş yaşın 18-19 olsa neyse demiş oda yaşım belirttiğiniz gibi olsaydı onay ihtiyacı duymazdım gibisinden bişey demiş yazılanları cümle olarak tam hatırlayamadım ama tam olarak öyle demiş demekki yaşı 18 bile değil. Amacım yargılamak değil yanlış anlaşılmasın ama bence çok fazla yaş farkı var yaş farkını geçtim yaşı çok küçük daha eğer öyleyse yani mesela 30-44, 40-53 olsaydı neyse burada zaten yaş farkı değil sorun kızın yaşının küçük olması.. Umarım ilerde pişman olmaz
Soran+1 yıl@biirayparcasiiii 18 bile degil mi yasimi resit olmama ragmen yine kucuk bulcaklarindan yargilanmak istemedigim icin belirtmedim sirf ama gidip bu ayrintilara takilan ne cok kisi olmus
Soran+1 yıl@biirayparcasiiii o yorumda yasin 18-19 olsa degil baska bi sey yaziyordu tekrar bakin bari baskalarina da yanlis seyler yazcaginiza
+1 yılYaş önemli değilse neden söylüyorsun onay almak için mi yaş rakamdır bizim salonda 45 50 lik bayanlar 18 liklere taş çıkarır her anlamda
04 Yorumla
Soran+1 yılOk
- +1 yıl
Söyledin ise de bunun senin için sorun olmadığını söylemen muhtemelen yetmez ailenin sözünü dinleyeceği birisinden destek al sana onay vermesi için
Soran+1 yılTeyzem en başından beri biliyor ilişkimi. Çok desteklediği söylenemez ama anneme karşı bi keresinde bu tarz bi olayda korumuştu beni. Belki onun da aracılığıyla olabilir
- +1 yıl
Sen formülü buldun bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer seni mutlu ediyorsa ve senin mutluluğuna mutlu oluyorsa evlen derim ben. Ama şunu da göz önünde bulundur mal varlığı fazla değilse bi daha düşün derim Çünkü hastalığı var sağlığı var erken yaşta giderse sana bırakacağı sağlam mal varlığı olsun.
015 Yorumla
Soran+1 yılZenginlik olarak bakmıyorum ilişkilere ama ben öğrenciyken onun işi gücü olması gerektiği için evet yani maddi durumu iyi
Cevap sahibi+1 yılEvlenin sizde. Çok beklemeyin. Kur bi an önce yuvanı. Ailen de zamanla alışacaktır. Ama 1,2,3 yıl hiçte az zaman değil.
Soran+1 yıl2. Kere üniversiteye hazırlanıyorum ailemin yüksek beklentileri var bi yandan onun için uğraşıyorum anca okulun 2-3. Sınıfındayken artık bu durumu açıklayabileceğim o yüzden o zamanlar okulla alakalı bi durum olmasa ortada daha erken olurdu ama bi yandan da öyle bi şey var
Cevap sahibi+1 yılBen de öyleyim 2 yıllık bi sağlık bölümü seç atan evlen bak ben yarın evlenme teklifi alıcam 2 yıl sağlık bölümü okuyup atanıp evlenicez böyle yapabilirsin
Soran+1 yılYanlış anlama ama ailem küçüklüğümden beri her şeyde en iyi olarak düşündükleri şeyi okutmaya çalışıyolar onlara göre tıp diş hekimi eczacılık dışı meslek yok. 2 yıllık bi bölüm okumama ölsem yine müsade etmezler. şu an eczacılık kazanmaya çalışıyorum sırf kazandığımda yurtta kalmama izin vercekleri onlardan kurtulacağım ve istediğim telefonu alcakları için. 5 yıllık bölüm. Ortasında evlensen ayrı dert bitsin diye beklesen adam kaç yaşındayken evlencen işte oof of
Cevap sahibi+1 yılCanım sen üniversiteni kazan ilk sene evlenirsin anne babanın illa kanunlar önünde rızası olmasına gerek yok sanırım. Ailen de bi süre sonra alışacaktır. Ya da madem yurtta kalmana izin verecekler ve telefon alacaklar o zaman zaten direk evlenip onun yanına yerleşirsin o sürede de ailen alışır zaten. Merak etme bu olaylar çok oluyor ama adam seni okutmaya beklemeye gerçekten gönüllü mü? Ya da ailene söyle ya benim nişanlanmamı kabul edersiniz ya da ben sizden ayrı farklı bi hayat kuracağım kendime dersin artık size bağlı değilim kaç yaşıma geldim büyüdüğümü kabullenin dersin.
Soran+1 yılSevgilim okumama karşı çıkmıyor okuyan insana saygım var der hep evlilikle okul da bi arada gider mi bilmiyorum sırf şimdilik annemlerden kurtulup yurda çıkmak için eczacılık kazanmaya çalışıyorum ama işte sonrasında bi şeyler zorla değil ailemin anlamasıyla olsun istesem de senin dediğin gibi olcak galiba
Cevap sahibi+1 yılSen yine de en son söylediğim yöntemi uygula canım. Sizden habersiz yapmadım siz bana saygı duymadınız o dönem dersin ilerde. Affedicekler her türlü. Affetmeseler de kendi yoluna bakar her gün mutlu olursun.
Soran+1 yılMaddi olarak ya bi gun onlara ihtiyacim duserse diye odum kopuyor sevgilim ne istesem onume serer ama ya olur da bi gun onla kotu olsak elimde para olmadan uni okurken napcam bilmiyorum. O zamana kadar birikimim olsun diye birikim yapmak bunun icin yeterli olur mu acaba
Soran+1 yılSevgilime bu konuda guvenmemeyle alakali da degil bu dedigim uni bitmeden onun eline bakiyo olcam sonucta
Cevap sahibi+1 yılEvet bu konuda haklısın. Eczacılıktan emin misin peki önü açık mı bilmiyorum çünkü. 2 yıllık eczane hizmetleri bölümünde atamalar oluyorsa onda da vardır gerçi. Yani okurken de çalışabilirsin dersler üniversitede çok yoğun olmaz açıkçası. Ama ailenin senden beklentisinin yüksek olması kötü. Benimkiler de öyleydi ben de 2. kez mezunum şu an allahtan o önyargıları yıkıldı 2 kez kalınca :) Sen en iyisi seçeceğin üniversitelerin gerçekten yurdu olmasına dikkat et ama bence 5 yıllık bi bölüm seçme çok yani cidden. Para kazanmak için o kadarına gerek yok diye düşünüyorum ben. Sen de gözden geçirebilirsin kararını. Bak aynıyız ben de 2. kez mezuna kalıyorum ama 2 yıllık okuyup gayet atanabileceğim ve arada maaş farkları da yok 4 yıllıklarla. Eşinle aran neden kötü olsun ki bir sürü mutlu yuvaya sahip olanlar var. Ama sen yine de hamile kalmamaya özen göster okurken.
Soran+1 yılEczaciligin onu acik olmasina aslinda cok dikkat etmiyorum bi sekilde eczane ac bilmem ne bi yolunu bulursun mezun olsan ama 5 yil oldugunu dusunmek korkutuyo ama calismaya baslayinca aylarca biriktirdigim parayla anca alabilecegim telefonu bana alsinlar iste yurda cikayim rahat olayim dusunceleri yuzunden eczaciliga gore hareket ediyorum. Bilmiyorum napcam
Cevap sahibi+1 yılSacmalama canım bi sürü sağlık bölümü var önleri daha açık daha çok kpssye atamaları var maaş zaten aşağı yukarı aynı. Hemşirelik ve eczacılık seçme bence. Diğer meslekler rahatlar. Odyometri radyoloji anestezi patoloji ohoo neler neler var fizyoterapist var. Nolur 4 yıl okuma hiç gerek yok yaa
Cevap sahibi+1 yılAy 5
Soran+1 yılBilmiyorum ya kafam cok karisti. 2 yilliga ailem zaten asla musade etmez ama aklima baska bana gore olcak 4 yillik bolum de gelmiyor yani
tanidikca on yargilari kirilir anlastiginizi sevdigíbizi gorunce fikirleri dégisir alisacaklardir onemli olan tatli dil
10 YorumlaAilenden önce senin sorun çıkartman lazım ne değişik insanlarsınız la
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşın ilerledikçe fark kapanıcak çünkü olgunlaşıcaksınız. Benim sevgilim şu an 19 yaşında ben 43 aramızda çok sorun olmuyor ama beni 30 olarak tanıtıyor bende ses çıkartmıyorum. Çocuk düşünüyoruz. Ben mutluluğuma bakarım gerisi boş benim için
014 Yorumla- +1 yıl
19 azmış 16 felan olaydı belki cocugun olarak kullanirdin hadi kizi anladim bir donem geciriyor sen bide yalan soyluyosub... c bak bidr cocuk dusunuyo mus cocuga gerek yok kizi kullan o da cocuk su. yanci. rsbu cocu az omrun kalmis xocuk yapta erken goctugunce kiz dul kalsin gencecik yasinda çok kötüsün yaaaaaaaaaa
Cevap sahibi+1 yılDul kalsın zengin dul olur hayatını yaşar benden sonra
- +1 yıl
Pedofili mk
- +1 yıl
vay 0c
- +1 yıl
Yanıtlar biraz ağır olmuş ancak çok yaş farkı var aranızda hocam. Yani bunu söylememin sebebi şu. 19 yaşında birçok şeyin farkında olmayabilir. Özellikle bu çağda zorlu koşullar altındaki zorunluluklar yok. Yani ne bileyim hocam çok emin olunması gereken bir durum. Laf edecek kişi elbette ben değilim ama sıkıntı çıkar gibi.
- +1 yıl
AGIR MI OLMUS? YAS ILERLEDIKCE FARK KAPANMIYOR MATEMATIGINE seviim SENIN EVET O KIZ OLGUNLASACAK SENDE MEZARA DOGRU GIDECEN TEK FARK BU A. CK BEYINLI KIZININ BABASI YASINDA BIRIYLE OLMASINI ISTER MIYDIN P. ZEVENK BIDE BIR SEY OLMAZ DIYOR KIZ BAZI SEYLERI GOREMIYOR DIYE BUNDAN FAYDALANMAN? IMANSIZ PEDOFILLI SUBYANCI COCUK P. RNOCU PUTPEREST KAFIL P. ZVENK BIDE COCUK DUSUNUYOMUS LAN ZATEN COCUGUN YASINDA BIRIYLESIN BIDE DUL KALIR DIYO CILDARACAM ORUL ORUL O. COCUGUSUN BU YASTA KALKMIYOR GELMIS CITIR GOTURUYO SENIN NE HADDINE HADSIZ KOPEK MORUK NAMAZ KILIP ALLAH A SIGINACAGINA GELMIS COCUGU YASINDA BIRIYLE COCUK DUSUNUYORUZ!!! DIYOSUN CURUMUS SKNLE HAMILE DE BIRAKAMAZSIN SIZIN GIBI PISKOPATLAR YUZUNDEN KIZIN HAYATI MAHVOLACAK BIDE 30 DA DEGIL 19 VAY A. NA K. YIM SENIN MORUK DEDE
- +1 yıl
@anonimgörllllll 😂😂😂😂 sakin ol kız😂😮😮
Cevap sahibi+1 yılAmma geçirmişsiniz tebrik ederim. Merak etmeyin bende farkındayım kendisi ile tanıştığım zaman çok zor durumdaydı kendisini kurtardım Yabancı bu arada kendisi ile duygusal bir bağım var ama araba ev ve işyeri açtım beni nezaman isterse bırakabileceğini söyledim inanın bende gömdüğünüz kadar aynada kendime gömüyorum ama içimi rahatlatmak için bana ihtiyacı olan herşeyi ihtiyaçları için yanımda kalmasın diye önüne serdim. Çocuk isteyende o gömdüğünüz kadar kötü birisi değilim ama insanım
Cevap sahibi+1 yılHatta işeride ben yaşlandıkça çirkin birisi olucam ne zaman istersen git herzaman arkanda olucam diyorum bunu hergün söylüyorum. Onu daha yolun başında çok büyük bir girdabın içinden kurtardım bunu yaprken hiç böyle bir şey isteyerek yapmadım ama daha sonra ailesinin elindende kurtarmak zorunda da kaldım sonrası ne yazıkki hepinizin göneceği cinsten
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bırakında kendimi avutarak yaşamaya çalışayım. İlk defa birileri yüzüme vuruyor demekki etrafımda çok dalkavuk var
- +1 yıl
Kimseyi yargılamak haddime değil. Senin hayatın. Umarım her şey hayırlısı ile gönlünüzce olur. Ama 19 yaşında olduğunu unutmayın. Olurda evlenirseniz o kendine Behlül bulur ilerde
- +1 yıl
tamam yardim etmen guzel ama ondan cocuk yapman? cinsellik yasamadan yardim yapamaz miyidn sevgili olarak degilde bir abi olarak onu koruyabiliridin uzgunum ama oyle
Cevap sahibi+1 yılBakın hayatım çalışmakla ve hovardalıkla geçti belki hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum ama bir o kadarda acı veriyor. Hergün onlarca insana yardım ediyorum ama herkes karşılık bekliyorum sanıyor. Ben ondanda bir karşılık beklemedim. O kendisi beni istedi çok vazgeçirmeye çalıştım ama olmadı. İnsanların zaten birbirine güveni kalmamış. Dedimya ne yazıkkı bende bir insanım. Kötüyüm tüm insanlar gibi
- +1 yıl
ya anladim kizdada sorun var alisik sanirim
+1 yılBenim annemle babam arasında 15 yaş fark var severek evlendiler gayet iyi.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim anne babam arası 2 yaş olduğu için onlara yine tuhaf kaçıyo benim ilişkim..
- +1 yıl
Mesela bende kendimden 13 yaş büyük biri ile çıktım ayrıldık ama başka sebepten yaşı sıkıntı etmiyorduk, ben şey derdim hep ona bizim aramızdaki yaş farkını öğrenselerde bir şey diyemezler ki onların arasında 15 yaş fark derdim.
Yani bu biraz ailen ne ise kaderin o gibi bir şey.
Soran+1 yılÇok iyiymiş ya benimkiler nerdeyse yaşıtlar ve ilerdeki tepkilerinden çok korkuyorum. Zaten sevgilimin yaşı çok büyük olmadan evlilik olsun istediğim için çok ileri bi tarihte de değil 2-3 yıl sonra aileme net olarak açıklamam gerekcek. Nasıl olcak bilmiyorum hep aklımı kurcalıyor
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Onun işi erken biter kendi kendine zehir etme hayatı ondan sonra aldatırsın
10 Yorumla
+1 yıltamam simdi sorun olmayabilir ama ilerde mutlaka sorun olcaktır
00 Yorumla
+1 yılSindi sana yetebilir ama 10 15 sene sorna sorunlar başlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrnegin fark 40-53 yaslar gibiyse olabilir
ama 20-33 ise abartili olur. Burada olgunluk seviyesi onemli02 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasindaki kisinin olgun olmadigi ne malum ama. İki kisi birbirine uyum saglayabilcek olgunluktaysa bence hangi yasta bu yas farkina sahip olduklari onemli degil
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındaki kişinin fikirleri 30a kadar çok kez değişir
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılniye bu kadar geciktirdiniz ki 3 yıl önce evlenseydiniz 10 yaş olurdu bi şekilde halledilirdi. 3 sene daha bekleseniz 16 yaş olur iyice imkansızlaşır
02 Yorumla- +1 yıl
Yaş farkı değişmiyor :)
- +1 yıl
@Tutunamayan-biriyim aaa bi yaşıma daha girdim şu an
Verecekleri tepkiden ve olabileceklerden korkmayın, cesur olun. Birbirinizin, ilişkinizin ve kararınızın arkasında durun. Bunu başarırsanız elbet rıza gösterirler...
02 Yorumla
Soran+1 yılAilemin bana isteklerim icin saygi duymayacagini bildigimden korkuyorum. Istemedikleri seyleri yapmami engellemek icin daha 4-5 yil onceye kadar siddet bile gordum
- +1 yıl
Hiçbir şey şiddeti haklı çıkarmaz ama çaresiz kalmasalar böyle bir şey yapmazlardı. Her ebeveyn çocuğunu yanlışlardan korumak ister. İsteklerine saygı duyulup duyulmaması meselesi değil bu. Sana saygı duyuyorlar fakat hayatınla ilgili doğru adımlar atacak yetkinlikte bulmuyorlar seni.
+1 yılMETİN SEREZLİ - NEVRA SEREZLİ arasında 10 yaş, MEHMET ASLANTUĞ - Arzum ONAN arasında 12 yaş, SUAT SUNGUR - AHU SUNGUR arasında 20 yaş olduğunu söyle annene
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem: tamam o zaman evlenin
+1 yıl13 yaş kuşak attırır bu devirde iyi karar vermelisiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz fazla gibi ama gerçekten seciyorsan sorun değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar yaşadığım şeyler yüzünden canıma kıymadıysam ona olan sevgim yüzünden..
Cevap sahibi+1 yılBüyükmüş sevginiz bırakma onu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kararını vermişsin burdakilerden ne bekliyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim için bi karar vermelerini değil anne babamın karşısına ne diyerek çıkacağımı bilmediğimi tepkilerinden korktuğum için tavsiye istedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik olarak doyurmaya bilir cinsellik çok önemli sen ondan buyuk olsaydın sorun olmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşı takmazlar yani sen istiyosun sonuçta evlenmek onunla buna saygı göstermek zorundalar
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten bir süre sonra eşim yaşı geçiyor diye çocuk istiyor ama ben anne olmaya hazır değilim diye sorma da.. ne yaparsan yap
02 Yorumla
Soran+1 yılBen cocuk istiyorum zaten onun cocuk isteyecegini bilip kendim istemesem neden boyle bi topa gireyim
- +1 yıl
Hiç istemeyecek değilsin zaten. Ama senin için ona göre hep erken olacak. Sen 3-5 yıl daha beklemek isteyip o hemen olmasını isteyebilir. Bunları konuşun evlenmeden
+1 yılya kizim madem ileriyi dusunuyosun en basiti bu adamla evlendigindebu 10 sene sonra (en fazla buda) yaninda moruk olarak kalacak kusura bakma ama kalkmicak yani tamam bunu sorun etmesen bile cocgun olacak cocugunun dugunune bile yetmez belki omru yqpma bence tabi isticek cunku kaziklanmis oluyosun canım
05 Yorumla
Soran+1 yılPardon da kimin ne zaman olcegini sagligini siz nerden biliyosunuz? Size olum tarihleri vahiy mi geliyor acaba
- +1 yıl
iyi sen cok istiyon bir seyler denemek 10 sene sonra pisman olma ama ana baba haksiz degiller hicbir zaman kendi kizin olunca izin vercekkmisin bakalim neyse senin hayatin ama 3 yaş farkindan sonra subyanciliga giriyo seninki yazik cocuguna uzuldm babasi dede olucak sorunlari oldugunda bir dede ne kadar yardim edebilir g. ezkliiiiii
- +1 yıl
burdakilere bakma burdakilerin cogu moruk sen onlar icin bulunmaz elmas parcasisin son omurlerinde genc goturmek her erkegin hayali herhalde neyse s.. tr git hayatini yasa sen cok istiyosun kaziga oturmak banada laf edemezsin senin haddine degil annene babana uzuldm en cok sana degil
Soran+1 yılUza sorumdan bk kafali s kik
- +1 yıl
kes gorurum seni 10 sene sonra
+1 yılYaş problem olmaz. Ama şu da bu gerçek ki zamanlarınızın uyuşmadığı dönemler de olacak. Erkekler yaş aldıkça baskı yapma ihtimali de artıyor.
00 Yorumla
+1 yılAilenize bu durumu laf lafı açtığı zaman ufaktan çıtlatın tepkilerini ölçün ama şaka olarak daha sonra durumu söylerseniz daha doğru olacaktır
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla ben yapabilir miyim bilmiyorum ama kafanız uyuyorsa sıkıntı yok ailende bir yerden sonra kabullenir
00 Yorumla
+1 yılYas sadece bir sayedir. Seviyorsaniz birbirnizi sorun yoktur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük sözü dinle derim...
20 Yorumla
+1 yılAyrıl kbojycpjufjpnoufjobı
12 Yorumla
Soran+1 yılHarika çözüm saol
- +1 yıl
Ne demek canım ggphxfljcgvkngjhj
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl laa nasıl
Ne yaptı da tavladi seni valla ciddi soruyorum02 Yorumla
Soran+1 yılIlk goruste askti aslinda tanismadan aramizda elektrik vardi sonrasinda tanistik
Cevap sahibi+1 yılBu elektriği ben niye alamıyorum veya veremiyorm ya sap geldik sap gidecez
+1 yılGizli yaşanız desem. Illaki bir gün açığa çıkar...
01 Yorumla
Soran+1 yılKacak gocek is yapmak istemiyorum mutluluktan cok stres getirir
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaş farkı çok olup evlenenlerin 10 sene sonra büyük sıkıntılar yaşayip boşanan boşanma noktasına gelen çok aile gördüm 3-5 yaş normal gerisi sıkıntı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılBende aynı seyleri yaşıyorum birebir 😔
05 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya:/
- +1 yıl
Olan bize oluyor
Soran+1 yılGizliden yazmasan eklicektim ayni derdi paylasiyomusuz..
- +1 yıl
Çıkıyorum gizliden ekle
Soran+1 yılTakip ettim
On üç yaş fazla aikeni dinle sonra pişman olursun
00 YorumlaMutlaka sorun çıkacaktır 🤷
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle aramda 13 yaş var bu yüzden ailem sorun çıkartıyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler