sevgilimle kavga ettik ve ayrılmıştık. iki hafta hiç konuşmadık. beni barışalım diye aradı. tam iyileşip hayata dönmeye başlamıştım. kabul ettim yine de zira 7 yıllık bir ilişkiydi. bir kaç gün arada bir arayıp söyleyecek bir şeyim yok deyip kapatıyordu yani bütün konuşma bundan ibaretti bir de konuşmadığımız iki haftada başka biriyle görüşüp görüşmediğimi sordu.
en sonunda bir akşam arayıp benden aslında çoktan soğuduğunu, sadece bilmeyi hak ettiğimi söyledi. yapabileceğim bir şey yok dedim. o zaman sen bunu bilmeyi bile hak etmiyormuşsun, keşke aramasaydım, aradığıma değmedi cehenneme kadar yolun var deyip kapattı.
o günde dek hep düzeltmeye ve sorunları halletmeye çalışmıştım.
bu olaydan sonra ona ait olan ve bana ulaşabileceği birkaç numarayı engelledim.
birkaç kez aradı (engelli aramaları görebiliyorum)
en sonunda başka bir numaradan aradı. sesini duyar duymaz kapatıp o numarayı da engelledim.
bunun üstüne birkaç kez daha aradı ve "hayır, izin vermiyorum." diyen bir mesaj attı.
tüm bunlara anlam veremiyorum. neden bu şekilde davrandı, neden hala arıyor ve beni kendi halime bırakmıyor?
en sonunda bir akşam arayıp benden aslında çoktan soğuduğunu, sadece bilmeyi hak ettiğimi söyledi. yapabileceğim bir şey yok dedim. o zaman sen bunu bilmeyi bile hak etmiyormuşsun, keşke aramasaydım, aradığıma değmedi cehenneme kadar yolun var deyip kapattı.
o günde dek hep düzeltmeye ve sorunları halletmeye çalışmıştım.
bu olaydan sonra ona ait olan ve bana ulaşabileceği birkaç numarayı engelledim.
birkaç kez aradı (engelli aramaları görebiliyorum)
en sonunda başka bir numaradan aradı. sesini duyar duymaz kapatıp o numarayı da engelledim.
bunun üstüne birkaç kez daha aradı ve "hayır, izin vermiyorum." diyen bir mesaj attı.
tüm bunlara anlam veremiyorum. neden bu şekilde davrandı, neden hala arıyor ve beni kendi halime bırakmıyor?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil