İlişki bitince çirkinleşip kabalaşan, üslubu bozulan ve yetmezmiş gibi ilişki içerisindeyken hediye ettiği her şeyi geri yollamanızı isteyen ex aşk, kargoyu karşı ödemeli göndermeyi hak eder mi?
Ayrılınca aldıklarını geri isteyen sevgili karşı ödemeli kargoyu hak eder mi?
Hediyeyi geri istemek nedir Allah aşkına 😂🤦 geri gelse ne yapacaksın paraya çevrilebilir hediyeler alınmıyor ki genelde. Zamanında karşındakini düşünüp almışsın ne gerek var böyle muhtaçmış gibi saçma şeylere. Böyle bir insandan ayrılmak verilmiş en mantıklı karardır. Kesinlikle karşı ödemeli göndermelisiniz kargoyu.😂
Ağırlığı arttırarak şubeye gönder hem fiyat artsın hem gidip kendi alsın şubeden. Başka türlü de senin sinirin geçmez zaten ama umarım bunu yaşayan sen değilsin?
Hakeder de cidden hediyeyi isteyen var mı ya? Birisi gümüş bileklik almıştı. Onu istemedi neden istemedi acaba?😀 O bilekliği koparıp atmıştım. Hey gidi günler ya.
Çok çirkin bir davranış. Muhtemelen zaten karşı taraftan talep gelmeden kişi istemez o eşyaları kullanmayı. Belki kendi iade eder ama bunu talep etmek çok çirkin.
Böyle bir erkek bizim yüzümüzün karası ne yazık ki.. Sen sen ol geri ver ve içine "Ben şerefli ve adil bir Türk kızı olarak seni kınıyor ve Allaha havale ediyorum, tüm emeklerim garam zıkkım olsun."yaz.. Demekki sevgi yok menfeat varmış..
İlişki boyunca bedel gibi hediye isteyen kız kendisini mal yerine koymaktadır. Hediye alan erkek de mal muamelesi yapmaktadır. E dolayısıyla kullanmadığı malın bedelini geri isteyebilir.😎