Ayrıldıktan sonra erkeğin hediyeleri geri̇ istemesi sizce de mantıklı mı?

Gizli Üye
7 aylık ilişkimi bitirdim. Başta bana çok kötü davrandı yapmadığını bırakmadı aynı iş ortamındaydık. Onun için çok fedakarlık yaptım ama o süreçte değerimi bilmiyordu. Peşimde başka birileri varken bile onla uğraştım sürekli önüme çıktı engel oldu. Başkaların yanında rencide etmesi ama başbaşayken bana farklı davranması gibi. Sonradan değişti öyle devam etti ilişkimiz ama ben kendimi hem kullanılmış hem de başkalarının lafına inanıp bana inanmadı diye unutamadım. Eskileri unutamadım hala seviyorum ama ayrıldım kaç defa. Onun evinde kendi giysilerim vardı istedim o da benden aldığı hediyeleri istedi telefon kılıfına kadar. İlişkim de hiç paraya değer vermedim ama zoruma gitti. Ben çalışmama rağmen ailemden almama rağmen her şey ortaktı bende hediye aldım pahalı hesaplar da ödedim. Ben hediyeleri geri istemedim ayıp olur diye. Kendim verecektim de sosyal medyadan eklediği kızlar attığı mesajı gördüm. Yarın evine eşyalarımı almaya gideceğim o da aldığı hediyeleri istiyor sizce geri götürmeli miyim? İçimden bir ses bana aldıklarını başkasına verecek diyor.
Ayrıldıktan sonra erkeğin hediyeleri geri̇ istemesi sizce de mantıklı mı?
42 Cevap