7 aylık ilişkimi bitirdim. Başta bana çok kötü davrandı yapmadığını bırakmadı aynı iş ortamındaydık. Onun için çok fedakarlık yaptım ama o süreçte değerimi bilmiyordu. Peşimde başka birileri varken bile onla uğraştım sürekli önüme çıktı engel oldu. Başkaların yanında rencide etmesi ama başbaşayken bana farklı davranması gibi. Sonradan değişti öyle devam etti ilişkimiz ama ben kendimi hem kullanılmış hem de başkalarının lafına inanıp bana inanmadı diye unutamadım. Eskileri unutamadım hala seviyorum ama ayrıldım kaç defa. Onun evinde kendi giysilerim vardı istedim o da benden aldığı hediyeleri istedi telefon kılıfına kadar. İlişkim de hiç paraya değer vermedim ama zoruma gitti. Ben çalışmama rağmen ailemden almama rağmen her şey ortaktı bende hediye aldım pahalı hesaplar da ödedim. Ben hediyeleri geri istemedim ayıp olur diye. Kendim verecektim de sosyal medyadan eklediği kızlar attığı mesajı gördüm. Yarın evine eşyalarımı almaya gideceğim o da aldığı hediyeleri istiyor sizce geri götürmeli miyim? İçimden bir ses bana aldıklarını başkasına verecek diyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKesinlikle istemesi saygısızca olmuş ama istediyse götür götürmezsen başka şeylere evrilebilir arkandan kötü konuşur umursamasan da uğraşırsın biraz. boş ver canım isterse karşısına çıkan her kıza dağıtsın o şeyleri. Kendi ucuzluğunu belli etmiş sana zaten. O istediyse hediyeleri sen de iste böyle bir insandan utanma bir de.
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce bu duruma eski sevgilimde maruz kaldım parasını yemedim içmedim aldığı kıytırık 2 bir şey vardı verdim bende geri istedim sonrasında benim hakkımda neymiş marka şeyler almış elbiseler kolyeler güneş gözlüğü vs ben o… gibi gibi
eski sevgilisine de öyle derdi. Ondan sonra pişman oldum dedim keşke yeseydim de bu sözleri haketseydim diye. Bu ilişkimde de aynı duruma maruz kalmak istemiyorum verdiğimde sonrasında bana hediye aldığından bahsetmesi zoruma gider verdiğim şeyleri başkasından almışım gibi duyarsam- +1 yıl
Açıkçası buna yapabileceğin bir şey olduğunu düşünmüyorum çok üzücü ve sinir bozucu ama gerçekten de böyle insanlar var bence sen millete ne dediğine ve seni tanımayan gerçekten böyle birisi olmadığını bilmeyen insanların düşüncelerini takma. Zaman geçer tüm bunlar unutulur sen eski sevgilin seni kullanmış ve paranı o kişiye yok yere ziyan etmiş gibi hissedersin.
En İyi Cevaplar
Yarin evine almaya giderken o kadar güzel ol ki seni ilk defa öyle görsun suratına bilE bakma hediyelerini ver eşyalarını al en son bir bakış at sırıt gülümse ve git kaybettiği kizi görsün aklında kal biraz gelir geri o mal ve reddet hediyelerini başka kıza verecek bir karaktersiz gibi düşün vermese bile boş ver onu önüne bak aci ona
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum da sabahın köründe gideceğim bakalım
+1 yılGeri götür kesinlikle. Götürmezsen kendini değerli hisseder. Götür ve sanki onun hediyeleri seni mutlu etmemiş gibi yap. Onun hediyelerine muhtaç olmadığını gözüne sokmalısın. Fazla bile dayanmışsın bırak giden gitsin. Zorla kalandan hayır gelmez inan ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende aldıklarımı geri istemeli miyim
- +1 yıl
Hayır isteme. Sen onun aldıklarını ver. Senin ona aldıklarını isteme ki senin para da gözün olmadığını anlasın. İnan bu durum onu çıldırtıp senin karakterini ortaya koyacaktır. Böylelikle onun karakterini ortaya çıkarıp kendinle gurur duyabilirsin.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
14Cevap
İyi ki bitmiş, yaptığı da çok ayıp ya.
00 Yorumla
+1 yılKlasik ezik. Ayıp be verilen hediye geri istenir mi. boş ver iyi olmuş ayrılmışınoz Allah korumuş.
14 Yorumla
Soran+1 yılöyle sence ne yapmalıyım
- +1 yıl
Al topla ne aldıysa iğne ucu kadar aldığı ne varsa çarp yüzüne. Sen sakın isteme kıyafetlerin dışında aldığın hediyeleri vs yalnızca kişisel eşyalarını al. Haketmemiş seni. Benden kalanları da yakar ya da çöpe atarsın de çık git.
- +1 yıl
Ne kadar seversen sev gurursuz olma sakın affetme. Kendi öz değerini bil ve bu değere layık olabilen adamlarla ilişki kur. Kendine dahi saygısı olmayan insanlar yorar. Değmez gençliğine emeğine.
- +1 yıl
Son olarak yüzüne çarp dedimya mecaz olarak bak sakın fevri olma 😄 ama Ezik de olma hissiz gibi git ağlama karşısında. Tepkisiz ol hiç sevmemişsin gibi davran umursamaz. Bir anda cepte gördüğü seni nasıl kaybettiğini anlayacak karakterini duruşunu asaletini ortaya koy.
+1 yılGörgüsüzlük belki senden alıp bir sonrakine vericek knk 😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılHediyenin inan parasından değil eşit şeyler aldık da sırf ona vermsin diye vermek istemiyorum. Onda olan kıyafetlerimi almak istiyorum çok kararsızım bebeğim ya ne yapmam lazım
- +1 yıl
O istiyorsa sende iste yaksan bile onda olmasindan iyidir onunkileri de götür yüzüne çarp
Ya cidden hediyesini geri istiyorlar mı? bu kadar varoş olamazlar yaaaa bas engelli askm
14 Yorumla
Soran+1 yılcanım eşyalarım onda olmasa muhattap olmam da. 1 2 parça değil ki 15 20 parça kıyafetim vardır onda. Bırakayım mı engelleyim mi
Soran+1 yılbebeğim ucuz şeyler kullanmıyorum olmadı alıp dolap da satardım ona yar edeceğime 😂 içimde öyle sinir var ki eşyayı da geçtim yarın gidip tokat atıp bağırıp rahatlayıp evime gelesim var
+1 yılGeri ver sende , napıcan saklayıp kime verirse versin bitmiş gitmiş
17 Yorumla
Soran+1 yılSorun hediye değil ki sorun kendimi bu ilişkide zaten kullanılmış hissettim. Ben de ona hediyeler aldım eş değer hepsi. Bende ondan geri mi alayım
- +1 yıl
Eee all
Soran+1 yılBu arada profildeki sensen çok benziyoruz sadece esmerim o kadar 😂
- +1 yıl
Hanfendü ne kadar güzelsiniz tanışalım mı 🤭
Soran+1 yılOlur bebeğim gel🥰❤️
- +1 yıl
Hahs sevgilini bırak beni al boş ver onu 🤭😂
Soran+1 yılMuah tabiki de 😂
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılO başkasına yazık acıyorum. boş ver böyle bir ilişkiden kurtulmussun ya o yeter. Hediyeleri geri ver bence, çok düşünme..
00 Yorumla
+1 yılHediye verilmiştir ve senden çıkmıştır Artık kime verdiysen ver geri istemek Ayıptır yüzsüzlüktür benimi şahsi düşüncem Tabii bu
00 Yorumla
+1 yılNe sandın hayır kurumu mu bura? Donuna kadar alırım şayet ben almissam , ki aldığım oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıklı alınmış bir şey bu. Ben istemedim eşit maddi değerinde hediyeler bunlar.
- +1 yıl
verilen mal geri alınmaz onu içinden geldiği için verirsin geri isteyen de yüzsüzdür madem öyle huyu var ucuz bişi alır aklı kalmaz
+1 yılBence sen ona aldıklarını isteme kendi verir belke de. Sevgilin saygısızın biri ablacım sen onun seviyesine düşme.. o senin aldıklarını sana verse yüzüne at de ki, verdiğim şeyi geri alacak kadar seviyesiz değilim. İstemiyorsan çöpe atarsin
11 Yorumla
Soran+1 yılBende eskiden sen gibiydin bugün genel anlamda düşündüm de onurlu gururlu olmak şimdiye kadar yarar sağlamadı hep karşıyı düşündüm ama onlar düşünmedi yine aynısını yaparsam pişman olur muyum ki diye düşündüö
+1 yılo zaman sende ona aldıklarını iste boşa masraf olmasın
00 YorumlaGeçmiş olsun.
Ver gitsin pisliğe
Yaşın kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana yapmadığını bırakmayan kötü davranan erkekle sevgili oldun ama iyi bir erkekle arkqdws bile olmuyorsunuz size müstehak
03 Yorumla
Soran+1 yılO istedi ilk görüşte etkilenmiş diğer iş arkadaşlarım da biliyordu. Ben ilk müşteri gibi gittim. Güzel olduğumu söylerler başka birileri de benden hoşlandı ama onlaydım. Sonra değişti ama geçmişi unutamadığım için ayrıldım sende haklısın. Aynı ortamda müdür başka bir erkekle bile konuşmama izin vermiyordu çünkü müdürle arası iyiydi. İş ortamı olmasaydı çoktan başta biterdi
Cevap sahibi+1 yılSen dıs görünüşü icin onla ilgi duydun demi canım sen
Soran+1 yılHayır tabiki de ondan daha yakışıklı kişiler hoşlandığını söyledi ama başta sempatikti cana yakındı biraz bağladım umursamaz oldu sırf başka erkekler bana ilgi duyuyor diye bile işimle alakalı da olsun müşteriyle konuştukça güvenmiyorum sana derdi. Tipi ortaydı yakışıklı değildi benim güzel olduğumu söylerler ben tipe paraya bakmam ki zor anımda yanımda olsun yeter sonrasında öyle yaptı ama geçmişi unutamadım. Hala beni sevdiğini söylüyor da en ufak kavgada eskiler aklıma geliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılhediyenin muhasebesini yapacak kadar zavallı ve sana karşı kin beslemiş bence ya da kendine yedirememiş. Bence yarın bunları yüzüne atmalısın
10 Yorumla
+1 yılTamamen eziklik başka hiç bir şey değil. Ben olsam al güle güle kullan derim kendimi neden bu kadar küçük düşürüyüm yani. Biten bitmiş giden gitmiş neyin hesabı bu tamamen acizlik ya
00 YorumlaKurtulduğun için kurban kes hediyelerinide at çöpe öyle bi malla yolamı çıkılır zaten
11 Yorumla
Soran+1 yıluvvv😂
+1 yılver geriye bitmiş ya da seviyorsan sevdiğini söyle istemezse en azından tamamen sil
12 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum da geçmişte yaptıklarını unutamıyorum ayrılan benim zaten
- +1 yıl
aman geçmişte insan hata yapar belki seni çok sevdiğinden olmuştur kızlara yazmasıda ayrı sen demekki soğuktun biraz boş ver bitirme seviyorsan
Hayır değil o hediyeler artık sizin olarak kalmaya devam etmeli
20 YorumlaErkek kadin farketmez hediyeleri geri istemesinin sebebi maddiyatsa bilemem ama kendi acisindan manevi degeri varsa normal karsilanmali
00 Yorumlaverilmiş sadakan varmış gerçekten de dağıtabilirsin
10 Yorumla
+1 yılTerbiyesizlik yaptığı.
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum o istediğinde dedi bende geri vereyim sadece ayakkabı sende dursun çünkü ben bana aldığın ayakkabıyı geri vermeyeceğim dedi karşılıklı ayakkabı aldık da eşit fiyatlarda. Sence yarın gidip tokat atıp eve mi gelsem😂 gitmiş benim sevmediğim kızla takipleşip mesajlaşıyor
+1 yılAllah'tan hiç hediye almamis bana 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılhahah mantıklı 😂
+1 yılİstemeden verilmeli bence 😏 istemeside onun ayıbı
14 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan geri almalı mıyım sonuçta haklı olan benim kullanılan benim yıpranan benim utanmadan hediyeleri istemesi zoruma gitti
- +1 yıl
İste tabi onun gözünün önünde çöpe at görsün ne kadar değersiz olduğunu
Soran+1 yılDüşünüp durmaktan dedim buraya yazayım içimden gitme git tokat at gel eşyaları ver ve çık vs vs çok senaryo geçti acaba affetsem mi diye düşünürken başka biriyle konuşunca daha da ağrıma gitti
- +1 yıl
boş ver gülüm önüne bak değmez
+1 yılDemek ki adam ilişkiye ticaret olarak bakıyormuş.
00 Yorumla
+1 yılOda verecekse ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılo erkek degil cocuktur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIstemis goturmeyip napican?
15 Yorumla
Soran+1 yılonurlu gururlu olduk da ne oldu ağzıma sıçtılar bana yaptığına hayatıma ettiğine saysın ben de aynı fiyatlarda aldım hep ben utanırım istemekten
Soran+1 yılKendime alırken pahalı bulduğum fiyatlarda hep ona aldım ince düşündüm de ne oldu
Cevap sahibi+1 yılSacmalama ben olsam bunun altinda kalmam veririm zaten artik görmek bile istemem onlari. Çok mu kiymetli ki
Soran+1 yılkıymetinden değil ki sadece makyaj malzemesini kullanmadım o konuştuğu kıza vermesini istemem ikimizde 1500 civarı harcadık hediyelerde hesaplarda ortak olurdu
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum yaa ben böyle şeylerde cok katiyim. Benim ex istememisti ama ben de onun hediyelerini görmek istemedim olumsuz etki yapiyor huzuruma. Fakir fukaraya verdim hepsinj
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerme ben sevgilime ps4 almıştım vermedi
11 Yorumla
Soran+1 yılKendi kıyafetlerimi yarın gidip nasıl alacağım aşko ya bir şekilde alırım da gidip o kızın konusunu mu açsam ki verme diye getirmedim gibisinden
Ya vermeseydi ya da istemeseydi
02 Yorumla
Soran+1 yılbence de bende verdim ama o istemesine rağmen ben istemedim. Bir de başka kızla konuştuğunu da yakaladım. Yarın ne yapmalıyım sizce vermeli miyim gitmeli miyim
+1 yılMantıklı
11 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıklı alındı. Ben geri alsam aldığım hediyeleri ne yapacağım abime veririm anca. Ben aldıklarının arasında kullanmadığımı bildiği şeyler var makyaj yapmadım son birkaç aydır eski iş yerimde hala çalışıyor orada sevmediğim bir kız var onunla konuşuyor ona verse ağrıma gider. Önemli kısım maddiyat değil kendimi ilişkide yıpranmış hissettiğim için..
+1 yılVer gitsin amam senin esyanami kaldim de
16 Yorumla- +1 yıl
verdigin esyalarida iste
Soran+1 yılAldığı makyaj malzemelerini kullanamadım sıfır gibi iş yerinde bir kızla konuşuyor bu durum beni rahatsız etti ona verirse daha ağırıma gider desin parçalarım önünde ama bana aldığını başkasına vermesi ne bileyim
- +1 yıl
boş ver KNK popon çalsın ister napacan
Soran+1 yılCano ne dediğini anlamadım 😂
- +1 yıl
Hiç kullanmadiysan kirip ver başkasına hediye edemez hale getirerek ver
- +1 yıl
Ver diyorum lafın kisasi
+1 yılHic verme canim sakin gerekse çöpe at ama verme.
20 YorumlaTam bir aptalmış
00 Yorumla
+1 yılPara verdim onlara sev diye ala alaöa
00 Yorumla
+1 yılYüzsüzlük bence
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşırı saçma
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum. Sence geri vermeli miyim başka kızla konuştuğunu bildiğim halde
+1 yılEziktir sevgilin
012 Yorumla
Soran+1 yılhahah bak sen
- +1 yıl
Verilen hediye geri alinmaz
Soran+1 yılKatılıyorum. Vermesem 3 kuruşun peşine düşmüşüm gibi olacak ama bende aldım istemedim her şey ortaktı üstüne üstlük kötü anlamda etkilenen de benim. Sence ne yapmalıyım vermeli miyim verirsem bile bende aldıklarımı geri istemeli miyim
- +1 yıl
Sen ver ona aldiklarinda ona birak helal et ona
Soran+1 yılErkek olarak bu durum ağırınıza gider mi? Çünkü içimde öfke var yarın gidersem bile tokat atmak istiyorum. Tepkisiz kalmak mı daha iyi yoksa içimi döküp sinirimi kusmak mı
- +1 yıl
Tepkisiz kalsan iyidir senin icin üzülen o olacak uzak dur ondan
Soran+1 yılYanlış anlaşılmasın da millet sevgilisine neler neler alıyor bana aldıklarını toplasan 1500 anca bende ona her aldığının fiyatını sorgulayarak eş değer şeyler alıyordum da böyle yapan erkeğini amacı ne pahalı olsa anlarımda alıp ne yapacak bir erkek olarak yorumunu bekliyorum altın yüzük tektaş vs olsa hak verirdim
- +1 yıl
Uzak dur ondan herseyi ona ver mutlu olsun
Soran+1 yılöyle bir konuşuyorsun ki ürkütüyorsun beni😂
- +1 yıl
Nasil yani ürkütüyorum
Soran+1 yılHani korku filmlerinde bir tane cinci hoca olur birinden uzak dur onda bir şeyler var gibisinden konuşur ya filmin sonunda da o kişi ölür öyle 😂
- +1 yıl
Uzak dur dedim even ugrasma onunla demek istedim yani
Iyyyy ergen
10 Yorumla
+1 yılO kişi maldır
10 Yorumlamantıklı
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Ayrıldıktan sonra erkeğin hediyeleri geri̇ istemesi sizce de mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım