Bir kıza çıkma teklifi ettim o da eğer ayak tirnaklarimin arasını dişinle temizlersen sevgili olurum dedi ben de şaşırdım sorunca sevgilim benden iğrenmemeli dedi sizce fikrinden nasıl vazgeçiririm?
O fikrinden vazgeçmez senin onu sevdigini bildigi icin ve böyle bisey yapmayacağını bildiği için seninle dalga geçmiş olmaz dememis ama olmaz sonucuna göndermek icin böyle demis yapsan bile kabul etmez dalga geçiyor seninle
O k. ncık fikrinden vazgeçmez allahın sapkın ruh hastası sana da kız mı yok saplantılı gibi kendini düşüreceğin hallere bak annen seni öyle görse ne der arkandan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Böyle bi iğrençliği yapmazsın heralde. Kız bariz dalga geçiyo ve ezikliyo seni engelle gitsin uğraşma
Seviyom ama fikrinden vazgeçirmeye çalışıyorum şu an son çare dediğini yapmak sence nasıl fikrinden vazgeçiririm?
O fikrinden vazgeçmez senin onu sevdigini bildigi icin ve böyle bisey yapmayacağını bildiği için seninle dalga geçmiş olmaz dememis ama olmaz sonucuna göndermek icin böyle demis yapsan bile kabul etmez dalga geçiyor seninle
Ama araştırdım önceki erkek arkadaşına da çişinin tadına baktırmış sonra sevgili olmuşlar uzun yıllar
Ya saçmalama beyinsiz misin nesin
Ama seviyorum kızı vazgeçmek istemiyorum öte yandan da fikrinden vazgecirmeyi denemek istiyorum
O k. ncık fikrinden vazgeçmez allahın sapkın ruh hastası sana da kız mı yok saplantılı gibi kendini düşüreceğin hallere bak annen seni öyle görse ne der arkandan
Annem de babamla öyle tanışmış zaten
Ya bi s. ktirgit. mk dugumun trollü
Troll değilim maalesef gerçek :(
Aptalmisin? Bunu düşünmen bile saçmalık. Öyle zihniyetle birinden hayır gelmez zaten. Bırak peşini. Akşam aşkım miydem bulandı zaten 😕
Seviyom maalesef sevgi işte napacan sence nasıl fikrini değiştiririm?
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤨
Bunu düşünmek bile istemiyorum. Bildiğini yap
Neden düşünmek bile istemiyon ki?
Kankam o seni sevmiyor seni mal yerine koyuyor bunu anlamıyormusun yaa
Niye ki araştırdım önceki sevgilisi de çişinin tadına bakmış sonra uzun yıllar sevgili olmuşlar
😓🤢🤮🤮
Yok ya sen harbi sakasin,.
İyi kız senin gibi bir canım bulmuş. Vur oynasın çal patlasın yapıyor.
Ama işte her dediğini de yaparsam sağlam temellere oturmaz sevgilisinin yaptığı hatayı yapmamak için fikrinden nasıl vazgeçiririm sence?
Bence falan yok. O kızin piskolojik sorunları var. Bence sen onu piskoloğa götür.
Psikologa gitmiş ama kız psikoloğu da kafalamış o da kızdan hoşlanınca kafayı yemiş şu an Bakırköy'de
Tamam sen tamamen hayal ürünü anlatıyorsun 😂
Yok cidden gerçek olaylar bir çözüm önerin yok mu?
Yok artık
Ee önerin nedir?
Son çare Psikiyatri! Olmadı hastane!
Ama niye öyle dedin ki belki kızın mizacı böyle?
Bence kendini vazgeçir.
Seviyom ama o dediğin de olmaz ki
El tırnakları olur mu dedim hayır olmaz dedi ille de ayak yani bırak bu ayakları diye espri yaptım bozuldu zor toparladim
Jckdkcjd güzel espri
Sen bilirsin valla
Sence fikrinden nasıl vazgeçiririm?
Vazgecmez
Niye vazgeçmez ki
Seninle dalga geçmiş
Niye ki sonuçta belki ondan igrenmedigimi görmek istemistir?
Sen bilirsin canım ama sacma
Niye saçma ki?