Kızın bu yaptığı çok cringe değil mi?

Arkadaşımın abla olarak gördüğü bi arkadaşı var. Kızla daha önce hiç denk gelmedik ama arkadaşım önceden ona benden bahsetmiş resmimi göstermiş. Abla dediği kız da ona "bundan arkadaş olmaz baksana küçük ama orsp** gibi görünüyor" demiş beni tanımadan kötülemiş. Bunu bana arkadaşım anlatmamıştı. Neyse olaya geleyim, dün akşam bu abla dediğim kızın düğünü vardı. Ben onunla tanışmıyorum diye haberim yoktu başka bir arkadaşım sayesinde düğününe gittim. Tebrik etmek istediğimde bile hiç gülümsemedi sarılmadı kafasını salladı ben şok oldum kendimi ezik gibi hissettim. Erkek bi arkadaşım var o yanıma gelip neden böyle giyindiğimi vs sordu üzerimde de normal mini etek çizme ve askılı crop vardı. Normalde sütyen takmadığım için o an da sütyenim yoktu. Düğündeki kişilerin çoğu kapalıydı kendimi bi garip hissetmiştim zaten onların da bana bakışları bi garipti. Düğüne gittim andan itibaren kızın suratı düşmüş biraz agresifleşmiş arkadaşlarım bana öyle dediler. Kızın beni baştan sevmediğini bilseydim asla yüzsüz gibi gitmezdim ki zaten düğünleri sevmem. Ama yine de kızın bana yalandan da olsa samimi davranması gerekmez miydi? Sanki eşini ondan almışım gibi bakıyordu bana ve eşine eşi gülümsüyordu ama onunla az bişey konuştuk
Kızın bu yaptığı çok cringe değil mi?