Eltimin kızı neden böyle bir cevap verdi sizce? Yoksa ben mi tuhaf düşünüyorum?

Herkese merhaba araniza yeni katıldım ☺ evliyim 4 senelik. Bir kizim var 2 yaşında. Neyse hemen konuya gireyim. 3 görümcem görünce 1 eltim var. Hepsi beni çok seviyor çok iyi anlasiyorum. En küçükleri benim. Bir whatsap gurubumuz var 3 gorumcem ve eltimin kızı var birde bir kaç kişi vs. Guruptan gorumcem oglunun (23) konustugu kizin resmini attı ve biz çok olumlu şeyler yazdık. Bu eltimin kızı 26 ben ise 22 yasindaym. ve en son gelin benim. Eltimin kizi da evli benimle beraber evlendik. 1 hafta var aramzda. Neyse sonra ben saka olarak dedim ki (gorumcelerm beni çok seviyor bu arada abla kardeş gibiyiz) ben dedimki ya en son gelin benim simdi benim papucum sana atılacak falan yazdım samimi olarak. Oda bana su cevabi verdi. (Erkek kardeşinin 6 senedir konuştuğu biri var evlencekler bu yaz) ismi de derya. Dedi ki bana eltimin kızı. """ Derya olduğundan beri senin papucun zaten damda canim """"" yazdı ve komik komik gülme işaretleri yolladı. Bende çok kırıldığı mi dile getirdim sonra şaka şaka falan yazdı. Ama gerçekten kırıldim. O cevabı gerçekten beklemiyordum. Zoruma gitti. Ben gerçekten çok sevilen biriyim. Yaşım da küçük onlara göre. Bilmiyorum neden böyle dedi sizce. Ve ozelden yazdı cevap vermedim. Eşime söylesem asla beni konuşturmaz onlarla cok gururludur. Cok da iyi anlasirdik yaani bu taviri şaşırttı beni. Ben elbiseleri mi bile veren biriyim onlara. Sizce ben mi kötü düşündüm. Hemde o kadar insanın içinde kırıcı konuştu bana. Senin papuç zaten damda dedi
Eltimin kızı neden böyle bir cevap verdi sizce? Yoksa ben mi tuhaf düşünüyorum?