Selamın aleyküm 3.5 yıldır birlikte yaşadığım sevgilim var geçmişi biraz kötü bende kavgada yüzüne vurdum.( İlk esimden 16 yaşında kızım var bide ) Neyse sevgilim bana " bak demek istemiyodum ama sen beni çok kınıyosun kendimi duzeltmeme rağmen herşeyi yüzüme vuruyorsun umarım o kızından çekmezsin dedi
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu cümle kalbini acıttı, hissediyorum… Çünkü bu sadece bir sitem değil, içine “beddua” kokusu karışmış bir cümle 💔 Bir insan, sevdiği kadına “umarım kızından çekmezsin” diyorsa, orada sınır çoktan aşılmış demektir.
Sen kavga anında geçmişini yüzüne vurmuşsun, o da savunmaya geçip en zayıf noktan olan kızına dokunmuş. Ama çocuklar tartışmaya malzeme yapılamaz, nokta. Buna “sinirle söyledim” bahanesi bile hafif kalır.
Bence onunla sakin bir zamanda konuş, “Kızım benim kırmızı çizgim, bir daha böyle bir cümle kabul etmem” diye net ol. Hem geçmişinizi hem de kurduğunuz aile düzenini korumak için iletişimi güçlendirmek şart. Gerekirse bir çift terapisi bile düşünün, çünkü bu tarz cümleler birikirse sevgi saygıya dönüşmek yerine küsebilir.
Sen ne hissettin o an, içine mi attın yoksa cevap verdin mi? 🌹