Diğer Kız bana niye böyle dedi? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çalıştıgım yerdeki kız İbrahim filim gibisin dedi :D Ben de gülümsedim neden böyle dedi :)) #prenslesorular Güncellemeler+1 yıl 😂 😂 Kız bana niye böyle dedi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Diğer konusunda 709 cevap paylaştı. Film gibisindr Eğlenceli olabilir, hergun ayrı bir aksiyon yaşıyor olabilirsin 2 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl ben olmasam asdasdasd Yorumla
Nihal02 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Komik biri olduğun için olabilir. Onu güldürüyorsun demek kii. Kötü anlamda değil ama bu. 2 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl iltifat mı yani asdasd Yorumla Nihal02 +1 yıl İltifat demeyelim de öyle olduğun için söylemiş diyelim. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl ama söylerken güldü böyle :D Yorumla Nihal02 +1 yıl Çünkü söylediği komik bir şeyyy. Sende komik birisin belli ki. Ondan gülerek söylemiştir. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl öyle mi dersin :D Yorumla Nihal02 +1 yıl Öyle derim. 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl kız asdasd Yorumla
Lavinia0002 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Neşeli son, pozitifsin, her halinle iyisin demek istedi herhalde 😊 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl iltifat mı etmiş :D Yorumla Lavinia0002 +1 yıl Bence evet 🙂🙃 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl söylerken güldü :D Yorumla Lavinia0002 +1 yıl Normal yani, ben de gülerim 😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl gül kız :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İsmin İbrahim demek birde fotoğraf koyda nasıl olduğunu görelim 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seninki ne gjhj Yorumla
Ali1111dj Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Mal gibisin demek istemis 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne gkgjh Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Entrikalı bir hayatın vardır belki 2 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl ondan mı demiştir asdasd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir nakqhag Yorumla PrensHazretleri +1 yıl sence öyle miyim asdasd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden bilebilirimm Yorumla PrensHazretleri +1 yıl sana sormalı gizli kız :D Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız cbxc Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. nerde çalısiyon😀 2 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl markette :D Yorumla kimsinlanben +1 yıl BİM mi 😀 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Şok :D Yorumla kimsinlanben +1 yıl şoka girdin yani 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl evet asdasdasd Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Sana sormali 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız fjgj Yorumla
PloverNur Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Filim değil film 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl ama o öyle dedi pembeli ona mı şey yapcan :D Yorumla PloverNur +1 yıl Ama filim dediyse bilemem kilolu flnsan sana filim olmanı istiyorum mesaji vermiş olabilir Yorumla PrensHazretleri +1 yıl filim derken öyle fil degil ya ahahah asdasd Yorumla PloverNur +1 yıl Filim demedi yani Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Film deyince aklına ne geliyorsa ondan işte sadasd Yorumla PloverNur +1 yıl Tamm o zaman film gibisindir aksiyonlu vs eglenceli hayatın vardır Yorumla PrensHazretleri +1 yıl diyosun asdsad Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl fenomen olmuşsun 1 19 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl cok mu gizlicim asdasd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fenomenlere laf söyleye söyleye fenomen oldun sonunda Yorumla PrensHazretleri +1 yıl fenomen misin ki sen asdasd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır Yorumla PrensHazretleri +1 yıl fenomenlere şey yaptıgımı nereden biliyosun kız :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl milyon tane fenomenlerle ilgili soru sorduğun için olabilir mi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kim diyor ya bunu fhghs sen niye gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizli güçlerim var ondan Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Adımı da biliyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yes Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Söyle bakim fhv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ibrahim tatlıses Yorumla PrensHazretleri +1 yıl İlki doğru fjfj ben senin ismini biliyor muyum? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır sj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ismin ne fbv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizli kız Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo fjfj nickin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ismimi unuttun demek Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gizlisin? Fjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Film gibisindr
Eğlenceli olabilir, hergun ayrı bir aksiyon yaşıyor olabilirsin
ben olmasam asdasdasd
Komik biri olduğun için olabilir. Onu güldürüyorsun demek kii. Kötü anlamda değil ama bu.
iltifat mı yani asdasd
İltifat demeyelim de öyle olduğun için söylemiş diyelim.
ama söylerken güldü böyle :D
Çünkü söylediği komik bir şeyyy. Sende komik birisin belli ki. Ondan gülerek söylemiştir.
öyle mi dersin :D
Öyle derim. 😂
kız asdasd
Neşeli son, pozitifsin, her halinle iyisin demek istedi herhalde 😊
iltifat mı etmiş :D
Bence evet 🙂🙃
söylerken güldü :D
Normal yani, ben de gülerim 😄
gül kız :D
İsmin İbrahim demek birde fotoğraf koyda nasıl olduğunu görelim
Seninki ne gjhj
Mal gibisin demek istemis
Ne gkgjh
Entrikalı bir hayatın vardır belki
ondan mı demiştir asdasd
Olabilir nakqhag
sence öyle miyim asdasd
Nerden bilebilirimm
sana sormalı gizli kız :D
Kız cbxc
nerde çalısiyon😀
markette :D
BİM mi 😀
Şok :D
şoka girdin yani 😂
evet asdasdasd
Sana sormali
Kız fjgj
Filim değil film
ama o öyle dedi pembeli ona mı şey yapcan :D
Ama filim dediyse bilemem kilolu flnsan sana filim olmanı istiyorum mesaji vermiş olabilir
filim derken öyle fil degil ya ahahah asdasd
Filim demedi yani
Film deyince aklına ne geliyorsa ondan işte sadasd
Tamm o zaman film gibisindir aksiyonlu vs eglenceli hayatın vardır
diyosun asdsad
fenomen olmuşsun
cok mu gizlicim asdasd
fenomenlere laf söyleye söyleye fenomen oldun sonunda
fenomen misin ki sen asdasd
hayır
fenomenlere şey yaptıgımı nereden biliyosun kız :D
milyon tane fenomenlerle ilgili soru sorduğun için olabilir mi
Kim diyor ya bunu fhghs sen niye gizlisin
gizli güçlerim var ondan
Adımı da biliyor musun
yes
Söyle bakim fhv
ibrahim tatlıses
İlki doğru fjfj ben senin ismini biliyor muyum?
hayır sj
Ismin ne fbv
gizli kız
Yoo fjfj nickin ne
ismimi unuttun demek
Gizlisin? Fjd