AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Bu sorunu hala aşamadınız mı evlenince ne yapacaksınız
ayrıl bu ne ya kendi bedenin kendi kıyafet seçimini ona neden soruyorsun ki? kesinlikle ayrıl
Evlendikten sonra kapan der bu.
Görselde ki kadın kadar güzelsen bende olsam seni ambalajında yerim
Derde bak! 🙄
Sende kapalı giy. Açık olsa ne olacak? Kapalı olsa ne olacak? 😒
Düğün bi kere yapılır gelinlik de çok özeldir insanın güzel olma hakkı var ben kendi düğünümde istediğimi neden giyemeyeyim o zaman o da damatlık giyemez
Şuna bak bir de beğenmemişler görüşü. Pehh. 😒🙄
Sonuçta 1 kere evleniyorsun neyi nasıl istiyorsan öyle yap kararlarına saygı duymasını sağla içinde ukde kalmasın hiç bir şey
Valla düğünden önce başladıysa vay haline
Ben olsam vaz bile geçerim evlenmekten
Nişanlın kaba saba bi herif evlenme yol yakinken dön
Böyle özel günlerde giyilebilir anca herhangi bir teraf eğer muhafazakar kalırsa derecesini ona göre ayarlamak gerekebilir
Aç da hallensn abazalar arzulasn senı ve geceye hazrladgn kaymak uzuvunu
Sus kanka
@selambentatlıpatatee sen sussana yaaa bak ıkı gundur ztn yaklasmıorm kımseye dellendırmn nan beniiiii
Bir de hepsinin ağzında pelesenk ettikleri cümle “sen her halinle güzelsin” bunu biz de biliyoruz zaten. En azından bu özel günde ses etmemeliydi.
O kadar açık görmek istemiyor olabilir. Normalde açık giyinir misin böyle. Eğer giyiniyorsan gelinliğinle karışması abes olmuş
Kanka sen çöpe at bunu ya ne kadar toxic bir ilişki giyinmene bile karışıyor
Seni tanımak isterdim
Ben istemem:)
Neden kiZ
Sebebini anlamadın mı gerçekten. Kıskandığı için olabilir mi...
Akrabaları böyle eski kafalı insanlarsa onların boş boş konuşmasını istemiyor olabilir.
Konuşsalar nolur ki akrabalar komşular topu toplam hayatları ve onlar icin 15 dk konusurlar ama onlari yaşicak ve şekillendirecek kişi onlar
Sonuçta sen düğününüzde onu temsil edeceksin. Akrabalarından laf söz gelmesin, misafirler arasında içinden seni süzen olmasın diye önlem alıyor. Eşinin mahremi olmak daha özel emin ol. :)
Mahrem niye kıyafette algılanıyor şaşırıyorum neden akrabalara göre yaşamak zorundayız? Zaten başımıza ne geldiyse elalem ne der diye düşündüğümüzden geldi
Bence bu kadar kıskanma cünkü söle derler ya mal senin malın bence bu kadar abartma
Gelinlik çok güzel ve seni bu konuda kısıtlamaması gerekir konuş onunla.
Herşeye karışmasın bence ya evlenince de evden dışarı çıkarmaz kaplanı ister vs
fazla açık ondan istemiyordur başka model bak bence
Gelinlik bu gelin severse giyinir
Nişanlınla neden Instagram dan konuşuyorsunuz
Açık olunca güzel olduğunu mu hissediyorsun cidden edepli giyinmek her daim iyidir. Gelinlik şık olmalı abartı olmalı evet ama asil durmalı açıklıkta göğüs açılmasını doğru bulmuyorum zarif asil ve şık bir gelin olmanı tavsiye ederim.
Edebi ne için vücutta buluyorsunuz? Edep zihinde biter düşüncede biter sizin düşünceleriniz sayesinde erkekler gaz alıyor
Algı değiştirmek zordur üzgünüm
Eminim ki ailen izin vermemiştir giymene ğağwmqlzlalma
İslam da ne diyor? Gerçketen günümüzde herkes dinden uzak yani çoğunluk ölünce nolcak hiç düşünüyor musunuz bu dünya İçin yaşıyorsunuz resmen
Dinen zaten kapanmak iyi olan. Açık giyinmek kime göre iyi peki? Söyle bakalım
Şeninde eş adayın izin vermiyor tatlım😜
Türkiye müslüman ülke değil herkes istediği inanca sahip olur islamiyet ne alaka
Sen daha komik durumdasın bence ailenin sözü daha mühim😚
Türkiye müslüman çoğunlukta bi ülke tatlım her yerde cami var kilise mi var sinagog mu var ne diyorsun
Bende müslümanım ama her şey kapanmakla olmuyor kapalı olup da genelev de çalışan kadınları da gördüm sen merak etme. İnsanın dinini ve edebini giydiği kıyafete göre yargılamayı kesin
Ailem bana bişey demiyor ailem hiç bi zaman giyimime karışmadı ha eş adayı da silerim biter gider kimseye muhtaç değilim okumuş etmiş insanım mesleğim de var öğretmenlik yapıyorum
Yargılarım üzgünüm ki erkekler de yargılıyor farkındaysan bi kadın olarak bende yargılıyorum
Türkiye müslüman ülkesi değil laiklik var anayasayı okumanı öneririm ve evet kiliseler de çok var
Erkeklere göre yaşamana üzüldüm
Senin yargılaman ve erkeklerin yargılaması bişey değiştirmez yalnız ben erkeklere göre yaşamıyorum demek ki sen yaşıyorsun bak benim mesleğim var istediğim gibi siler atarım ama sen her zaman kocana muhtaç şekilde yaşayacaksın
😂anayasa? kocana bağlı yaşama? hukuk okuyorum ben evli de değilim ayrıca yazık kafana..
İnsanların doğrusu çoktur ama Allah’ın doğrusu birdir ben Allah’a dine göre yaşıyorum.
Bu kafayla hukuk okumadığına eminim daha laik ülke olduğumuzu bilmeyen mi hukuk okuyor güldürme beni ülkeye müslüman ülkesi diyorsun
Hukuk okuyorum ister İnan ister inanma laik bir ülkede okuduğumuzu zaten biliyorum bunu çocuklar dahi biliyor. Tek bildiğin şey de bu bence senin ondan başından beri hep bunu söylüyorsun kıt bilginle tartışmaya girme bence komik duruma düşersin şu an olduğu gibi
Senin seviyene göre konuşuyorum işte bak sende haklısın çocuklar bile bilir bunu ama sen bilmiyorsun senin seviyene göre konuşuyorum ne de güzel kabul ediyorsun
Müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülke demek istedim anlama kıtın mı var leb dizince leblebiyi anla biraz ne düz insansın ya takmış bir şeye bi lafa takılı kalıp kafa ütüleyen klasik bir kadınsın valla
Ay aç bi yerlerini gez tamam mı, başın göğe çıkar belki 😂
Ülkenin %50 si müslüman sadece. Ayrıca şimdiki gençlik genel olarak ateizm ve deizm inancında
Naptın sordun mu tüm ülkeye tek tek
Tatlım z kuşağı dediğimiz çocukları bilmiyorsun haberlerde çıkıyor tiktok instagram platformlarında da bu durum açık ve net gözüküyor
Anadolu lisesinde öğretmenlik yapıyorum öğrencilerim de aynı şekil öyle
Onlar boş hepsi. Okumayıp sosyal medyada görüp özenti işte canım bi nesil geldi maalesef.
Adam hakli kendine özel olanı bütün davetliler görsün istemiyor olamaz mi
Ben kimsenin eşyası felan değilim ne alaka
Kocanin özeli olmayacaksan ne mutlu sana
Kumaş parçasının özelle ne alakası var kafayı mı yediniz
Vücudunun görünmesinden sen rahatsız olmayabilirsin ama adam belliki rahatsız kendine rahatsız olmayan birini bul o halde adam hakli saygı bekleyosun ama saygı duymuyorsun
Saygı duymam demek değil ki benim hayatıma müdahele edebilir. Beni kısıtladığı konular saygı alanına girmez ben de rahatsız oluyorum onu neden sorgulamıyorsunuz
O zaman anlaşılacağin birini bul derim...
Boyle düşünürsen fazla sürmez kavgaya baslamaniz
buna açık mı diyor geri kafalı hemen bırakmalısın
Gelinliğin için de izin almazsın be
beğrnmediyse o giymesin o zaman..
Gelinliğe karışması doğru değil
şimdiden geçmiş olsun
Bunun neresi açık göz nerede?
Nişanlına acil doktor önerisi, göz doktoru.. Güncelleme de haklı bu arada
:/ bir şey demicem ya hayatını karartır bu
Dikkatimi çeken tek şey neden instagramdan konuşuyosunuz wp dururken :D
Wp sarmıyo
Ne alaka
Neden fikrine saygı duymuyosun adamın bu gibi kararlar orta yol bulunarak alınmaz mı sırtın görünse nolur görünmese nolur nişanlım dediğin adamın fikri senin için önemli değil mi
Eee bu durum erkek tarafı için de geçerli. Sırtı gözükse ne olur gözükmese ne olur?
Tamam ben dekolteyi kastedmiyorum nişan öncesi adam bir ricada bulunmuş fikrine neden saygı duyulmuyor adam dememiş ki giyemezsin asla olmaz söyle böyle sadece ben istemiyorum dekolte olmasına razı değilim diyip fikrini belirtmiş
Bulunduğu rica benim hayatımı kısıtlıyor buna rica denmez saygı duyduğum için onu alttan aldım
Bu hayat kısıtlaması değil ama ya
Hayır kısıtlıyor ben öğretmen birisiyim ve benim ailem bile karışmıyor bana onun karışması kısıtlamak olur
Oo hayatında ki adamla böyle otorite savasına giriyosan daha ilk günden cok zor
Kardeş bu tarz durumlarda saygı duyulması gereken kişi eylemi yerine getirecek kişidir. Gelinliği kim giyecek? Gelin o zaman gelinin fikrine saygı gösterilmesi gerek. Ha damat dekolte sevmiyorsa ona dekoltesiz gelinlik giydirsinler
Ama hak verdiğim konu şu. Soran arkadaş benim hayatıma ailem karışmıyor o karışamaz gibisinden konuşuyorsun ya karışır çünkü siz kendi hayatlarınızı birakip ortak bir hayat kuruyorsunuz. Bal gibi de karışır. Yoksa evlenmeyin daha iyi. Ev arkadaşı almıyorsunuz eş alıyorsunuz
Benim bedenimle ilgili kararlar veremez onun dışında karışabilir
Şu sözden sonra sana hak vererek yanlış yaptığımı farkettim. Bence evlenmemelisin en başından vaz geç
Yo istediğimi kabul etmek zorunda
Evlenmeyelim o zaman. De
Abartmış. Açıklığı gayet normal.
Seni tanımak istiyorum
gerrrrizekalı biri o sal
Sevmiyor o şekil gelinliği
ya normal ailesi tutucudur
Bunu da kıskanmasın beaağğ
Hoşlanmadığı için olabilir
Boşa huzursuzluk çıkarmanın anlamı yok.
Beni kısıtlayan kişiyle birlikte olmam
Bu adamla bir ömür gecer mi düsün derim..
umarım beyinsiz rolü yapıyorsundur ya
görseldeki temsil normal bile
Senin olculerin mankene uyuyormu
Bu gelinlik çok da açık değil, öküzmüş nişanlın
Slk ve yobaz bir erkek. Kalitesi düşük. Bu seni uzun vadede mutsuz eder.
Gelinlik masumiyeti simgeler abartma istersen. Millet sevdigine kavuşamıyor sen niye açık giyinmiyim deedindesin
İstediğimi giyerim ne masumiyetinden bahsediyorsun? İstersem siyah gelinlik giyerim bu benim zevkim benim tarzım seni de ilgilendirmez burada sevdiğine kavuşamıyorsun diye belirtmene gerek yok git psikologa anlat
Sen kafayl yemişsin anlaşılan tek sorun gelinlik degil 😂
Aşkım sen kafayı yemişsin gelmiş burada sevdiğine kavuşamayan var diye ağlıyorsun ne alakaysa
neden razi degil biliyor musun
Yobaz
Senin şimdi ak Yobaz sensin Hemdd sapığın önde gidenisin Açık çok mu iyi Bakıp bakıp 31 çekersiniz hea ulan senin gibi Pislikler soyu tükenmedi Defol Eşi olacaksa açık giyemez
@thecollector200906 eski devirde yaşamıyoruz ben bi erkeğe göre neden hayatımı değiştiriyim? Ben okumuş öğretmen olmuş insanım kimseye muhtaç değilim neden açık giyinmeye karşısınız peki
sana ne ăq istediğini giyer
Düğün çok kalabalık olacağı için ve akrabaların da arkadan konuşma ihtimali onu böyle düşündürüyor olabilir bence.
Hayatınızı neden akrabalara göre yaşıyorsunuz?
Ben yaşamıyorum nişanlınız hakkında tahminini bir yorumda bulundum genelde böyle düşünüldüğü için karışılır ya.
tasman ne renk kuçu kuçu
Uygun değil. Kendini millete degil eşine goster
Sen gostermekmi istiyorsun..
Özgürlük ve modernlik adı altında karısını, kızını sokağa çıplak çıkaran erkeklerin yanında böyle erkekler de kaldıysa hâlâ umut var demektir. Bu soru beni mutlu etti...
Çıplaklıktan kastınız şort giymekse sizin düşüncenize üzüldüm
Ne açıdan üzüldün 🤔 Anlayamadım...
Özgürlük demek zaten herkesin düşüncesine saygı duymak demektir ben kendimi nasıl rahat hissedeceksem onu giyerim
Daha da aşık olurdum (linç is coming)
Neden olacak kıskanıyor 😄
Ayril ilerde zaten ayrilacaksin usluba bak
Kiskanmistir.
Bizim düğünümüz bu
Öyle de kiskanmistir işte . Bak sana bir model atmak istiyorum arkadaşımın ablasının gelinliği istersen mesaj at atayım sana. Cidden harika bir gelinlik yani ben çok beğenmiştim.