Bence kadın için 27-28
Erkek içinse 34-35 eğer erkeğin parası pulu var, hali vakti yerindeyse de yaş sınırı yok.
Sizce?
Erkek içinse 34-35 eğer erkeğin parası pulu var, hali vakti yerindeyse de yaş sınırı yok.
Sizce?
Bence çok yanlış düşünüyorsun kişi ne zaman kendini hazır hissediyorsa bu büyük sorumluluğun altından kalkarım diyorsa o kişi için en doğru yaş odur ayrıca bazı kişiler hiç evliliği düşünmüyor buna da saygı duymamız lazım bence erkek için de kadın için de evde kalmak diye bir şey yok herkesin kendi seçimi olduğunu düşünüyorum.
Cevap
0Cevap
Evde kalmak nasıl bir tabir ya, tercih meselesidir evlenip evlenmemek. Yüce Allahım beyin vermiş kullanın diye ama nerdeee?
Bence ne zaman menopoza girdi o zaman evde kaldı demektir
Düşünceniz bnce yanlış bir kadın da ayakları yere sağlam basıyor ise evlenmesi şart değil evde kalmak diye bisey yok artik kimse evlenmek zorunda değil. Bnce herkes evlenmesin...
Kadında 60 erkekte 65
Yaşam ortalaması demedik😃
30umdan once evlenmeyi dusunmuyorum
30 undan sonra zor oluyor ama o işler
sevgilim olur normal bir hayat yasarim zaten ask ile evliligi bagdastiran biri degilim evlilik resmiyete dokulen bir sey eger cocuk sahibi olmak istiyorsak bunu resmiyete dokeriz ki dogacak cocuk aile ortaminda olsun onun disinda bir sey yok
İyi saçmalanışsın
Zaten bu muhabbet açılınca kadınlar hemen öfkeleniyor😃😅
Özellikle evde kalanlar 🤣
Beni görsen dibin düşer 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?