Hoşlandığınız kişi eski sevgilisini takip etmek için size mail adresi aldırdığını fark etseniz ne yapardınız?

Merhaba,

Benim ilgi duyduğum bir kız vardı sosyal medya üzerinden konuşuyorduk aynı zamanda aynı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine geliyor kendisi yakın zamanda nişanlı olduğu kişiden ayrıldı ve bende aşk değil ama kendisinden hoşlandım, benden bir kaç defa instagram ve mail adresi aldım sonra fark ettim ki eski sevgilisinin Instagram hesabını takip etmek konuşmak için beni kullandığını fark ettim ve kendisine de bunu direk olarak söyledim, aynı zamanda tamam bir daha istemem dedi, bazı insanları gerçekten anlamıyorum. Halen konuşuyoruz İletişimi kesmeli miyim?

#KurtBeyazı

#hoslanti

18 Aralık 2021 Cumartesi Saat 17.20
Hoşlandığınız kişi eski sevgilisini takip etmek için size mail adresi aldırdığını fark etseniz ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl