Sevgilim gerçek yaşımı öğrendi, "aramızda çok büyük yaş farkı var beni çok üzdün" dedi. Haklı mı?

Arkadaşlar ben 15 yaşındaydım o zaman flört etmeye başladık büyük durdugum için beni 18 zannetti ve sevdiğim için yalan söylediğimi diyemedim ve kısa süre önce öğrendi bana çok kızdı ve tiksindim açıkçası 18 sin diye çok rahat konuştuk seninle resmen bir kız çocuğu ile konusmusum diye kızdı haklı mı

Ben 15 yasindayken (18 zannetti) kendisi ise 22 yaşındaydı o zaman ,🙈😔
Güncellemeler
+1 yıl
Çok aşık oldum ilk aşkım ve hâlâ sevgiliyiz 15 yasidnayken sadece flört ettik 2 sene boyunca sonda sevgili olduk ve evlenmek istediğini söyledi ve yaşımı anladi çok kızdı
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sevgilim gerçek yaşımı öğrendi, "aramızda çok büyük yaş farkı var beni çok üzdün" dedi. Haklı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Yalan söyledim derken beni 18 zannetmiş ve hiç yaşımı sormadı bende 18 değilim demedim o zaman Ama aradan yıllar geçti ben reşit oldum kendiai genç erkek oldu ona rağmen bunu duyunca baya yeni olmuş gibi kızdı alındı
Sevgilim gerçek yaşımı öğrendi, "aramızda çok büyük yaş farkı var beni çok üzdün" dedi. Haklı mı?