Size hiç yaşınızdan büyük durduğunuzu söyleyen oldu mu? Yaşımdan çok büyük gösteriyorum?

Yaşım 18 lise öğrencisiyim daha ama görenler evli kadın felan sanıyor :( bu çok ağrıma gidiyo çünkü çocuksu biriyim böyle olmayıda severim saçma hareketler yapmayı felan ama büyük gözükmek istemiyorum. Bunda sac, giyim, makyajında etkisi var birde boyum fiziğim kadınsı duruyo yüzüm hernekadar normal olsada..Çok rahatsız oluyorum liseli olduğuma şaşırılmasından özelliklede arkadaşlarıma bu kim? Ablanızmı? diye sorulmasından!! ve 30-40 yaş arası adamların bana ilgi duymasından..
Diğer ülkelere göre normalim belki ama bizim ülkemizde böyle değil. Bunlarda 18:

SİZE HİÇ YAŞINIZDAN BÜYÜK DURDUĞUNUZU SÖYLEYEN OLDUMU?Yaşımdan çok büyük gösteriyorum?

Size hiç yaşınızdan büyük durduğunuzu söyleyen oldu mu? Yaşımdan çok büyük gösteriyorum?

Sizce nasıl yaşımda gösterebilirim :( cok canım sıkılıyor, ve sizinde böyle bir durumla karşılaştığınız oldumu hiç?