Bir Erkeğe Ondan Hoşlandığını Söylemek Rezillik Midir? Sizler Ne Düşünüyorsunuz? ve Erkek hoşlandığını duymasına cevap dahi vermediyse
Cevabın nedir?
Bizzat yaşadım. En başından beri biliyordu hoşlandığımı ama ne uzak durdu ne ben de seviyorum dedi. En azından beni tanımasını çok isterdim ama pişman değilim ne ilk mesajları attığım için ne konuşalım diye dil doktuğum için. Çunku geriye donup baktığımda ben elimden geleni yaptım diyebiliyorum. Ha şimdi de bana aynı şekilde değer veren biriyleyim ve çok mutluyum onun da yolu açık olsun
43 Yorumla
Soran+1 yılsonra o kişiye ne oldu hiçbir şekilde dönüş yapmadı mı sana ya da ne bileyim ulaşmadı mı
Soran+1 yılhayırlısı olsun
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. rezilik değilde özgüvenin kaybolabilir ne tepki alıcagın belli olmaz iyi veya kötü herşeye hazırlaman gerekiyor kendini arkadaşlarımın çoğu yaptı bu hatayı ve hepsi pişman totoları kalkıyor kız gibi naza çekiyorlar ve kızlar bu sefer ben çirkinim demeye başlıyor özgüven falan gidiyor
53 Yorumla
Soran+1 yılözgüvenm hala yerinde :) böyleleri geldiğinde de biz de onların totosunu indiririz
Soran+1 yılaynen hanzolar hepsi
+1 yılBence Rezillik Değil Ama Hoş Birşeyde Değil !
Değil Abi Değil Yani :D
Erkeyin Bir Bekletiside Varsa Senden Çıkarsınız.
Ama Uzun Sürmez.
Erkeklerin Götü Kalkıyor Çünkü Bu Gibi Durumlarda.
Bırak O Adam Etsin Sana Sen Etme.
Tamammı Cici Kız.
Hadi Eyvallah :)21 Yorumla
Soran+1 yılolan oldu ettik artık :D başka maçlarda etmeyiz artık :D
Değil tabiki. kim seviyorsa o açılmalı. Bu kadar basit
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
31Cevap
Yaw beden rezillik olsun boyle swyleri asin lutfen tamam cok yakisikli ya da cok guzel olmayabiliriz ama hislerimizden eminsek gidip soylemek gerek seviyorsan seviyorum net olmali icine kapanip hayal kurmaya ne gerek var olursa olur olmazsa raki icersin :)
51 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Bence her erkeğe onu söylemek o işin altında başka bişey olduğunu gösterir. yani bunun iki sebebi vardır ya kendini çok yalnız hissediyosundur acilen bir erkek arkadaşa ihtiyacın vardır, ya da cinsel anlamda bekletinlerin vardır
13 Yorumla
Soran+1 yılcinsel anlamda erkeklerin beklentisi olur ilişki de bayanlaırn değil :D Erkekler gibi hemen erotik düşünmüyoruz :D
Soran+1 yıl:)) orası da doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılRezillik değil de cevap bile vermemesi onun rezilliği olmuş.
Hoşlandım demişsin ne var bunda, tuhaf bir teklifte bulundun sanki.31 Yorumla
Soran+1 yılaynen sanki evlenme teklif mi ettim cevap vermemesi onun kabalığı
+1 yılbence rezillik degil cok takilma ama erkege hoslandigini belli eden davranislari goster ama ilk adimi ondan bekle ise yariyo 👍
15 Yorumla
Soran+1 yılama hiçbirşey söylemedi :(
Soran+1 yılsöyledim birşey yazmadı
- +1 yıl
tabii sana olan duygularindan emin olsaydin 🙋
Soran+1 yılrezillik işte bilemiyosun ki :(
Soran+1 yılsadece görüşlerinizi merak ettim taktıgımdan değil
+1 yılTam erklerden bir süredir nefret etme modunda iken karşıma tam istediğim gibi alfa karakterli biri çıktı.
Yazıldığım meslek eğitim merkezinden Bana kibar nazik, ilgili ruh halimi anlıyor. Gülümsüyor. Derslerde zorlanırsam destek oluyor. Ben ilk gördüğüm andan beri hoşlanıyorum. Kalbim yerinden çıkacak gibi. Fakat aynı sınıfta olduğumuz için duygularımı söylemek istiyorum ama korkuyorum. Ya seni arkadaş olarak görüyorum derse. Ve sınıftakiler bir şekilde duyar dalga geçerse diye. Simdiye kadar aşk hayatım iyi gitmedi. Bir süredir ilişkilerden uzağım. Ama bu kez ruhumda sır kalsın da istemiyorum 😓
00 YorumlaHımm dimi şimdi böyle bır durumda var. dsada Sen söyleyınce basit oluyorsun maralım dsad Bu karsındakının hayat biçimini basite indirgeyip egosuna sokumu.. Boşveer yeaa zirvedeki elmas ol parılda sen. dsad
10 Yorumla
+1 yılbenim bu zamana kadar platonik olduğum herkes beni red etti :D
33 Yorumla
Soran+1 yılboşver :D biz de başka maçlara bakarız :D
- +1 yıl
kardeş artık bende umut yok maçı boşver daha bir takımda bile değilim okadar umitsizim yani beğenilmiyorum :(
Soran+1 yılöyle düşünme bence yani özgüvenli olmak gerek o zaman bak gör neler olur Hayırlısı olsun herşeyinn
Hayır tabiki rezillik değil. insanların bu sekilde duygular beslemesi nasıl normalse söylemeleri de normal. karşılık bulursa güzel olur ama bulamazsa da sen emin olup yoluna devam edersin
10 YorumlaNeden? Bir erkek söyleyince sorun olmuyor da , kadın söyleyince mi olacak? Bir kere de bana söylesinler bıktım uğraşmaktan yoruldum vallahi.
17 Yorumla
Soran+1 yılerkekler söylemeliymiş öyle diyor altta ki bayan arkadaş
- +1 yıl
Alttaki arkadaş , üşendiğinden olabilir. Kadın erkek eşitliği diyorsunuz ama herşeyi biz yapıyoruz 1nci ayda süpriz yapıyorum beğenmiyorsunuz dogum gununde supriz yapıyorum yetersiz buluyorsunuz , yüzünüz o kadar kısa süreli oluyor ki. O kadar yoruluyoruz ki o kadar bitkin düşüyoruz ki en sonun da ilgi gösteremeyecek kadar yorgun düşüyoruz. Sevdiğini söylemiyor diye trip atıyorsunuz. Biz sizin için uğraşırken bir kere de siz bizim uğraşın. çok doluyum abi gelmeyin üstüme
Soran+1 yıl:) oyys kıyamam yazık sana seni üzecekler gelmesin sanaa
Soran+1 yılyengeç gelsin sana sever seni üzmez de :)
bir de başak gelsin :D
Hayır mesela sevgilime ilk ben söylemiştim onu sevdiğimi. Nasıl sevinmişti o da itiraf ettikten sonra sevgili olmuştuk çok güzeldi :D
12 Yorumla
Soran+1 yıldarısı bizlere :D
Karaktere bagli bir konu benim hosuma gider ama karsilikliysa bende aciklarim platonikse onunla sevgili olamayacagimizi soylerim ama en iyi dostumsun derim tanimak için
10 Yorumla
+1 yılben 2 kere teklif aldım 2 nide geri çevirdim 1 kere ben teklif ettim onunda sevgilisi çıktı :(
17 Yorumla
Soran+1 yılgeri çevirdiklrinin ahını almışsın teklif ettiğinde senii istememiş
- +1 yıl
neden geri çevirdim biliyormusun bunlar teklif ettiğinde ben o kızı seviyordum 2 senedir hala seviyorum
Soran+1 yılolsun diğerlerine şans tanımalıydın en azından oturup konuşsaydın beğenmiyorsan yine isteme yine konuşmazsın ama şans bu bir daha gelmez
- +1 yıl
benim daha sevgilim olmadı özel olsun istiyorum yani sevdiğim kız olsun istiyorum onları kabul etsem aklım yine o kızda olacak zaten o kızda bu sitede inşallah görmez
Soran+1 yılnasip hayılrsı olsun
- +1 yıl
amin
hiç ilk söyleyen olmadım ama çok çok hoşlansam da söylemeye cesaret edemezdim cesaret meselesi galiba biraz da
13 Yorumla
Soran+1 yılbiraz öyle :)
Soran+1 yıl:)) ilk defa birine söyledim :böyle oldu bir daha söylemem :D
Profeminist olarak söylebilirim ki sevmek iki taraf içinde geçerlidir. Yaptığın rezillik değil hatta sevdiğin halde söylenmemesi rezillik.
10 Yorumlasöylemek birsey degil kötü olan eger seni red edderse acip kötü oluyor ozman 😝
17 Yorumla
Soran+1 yılyazmadıgında göre red etti :D
Soran+1 yılseven insan 1 dk durmaz emin ol :) değil bugün 1 sonra saat bile yazsa Bitti ben de
Soran+1 yıl10 saat sonra diyecektim yazsa bitti ben de
Soran+1 yılöyle ama nasip demek düşer bize :)
+1 yılBence ani yasa bir sey kaybetmezsin rezillik filan degil. Her zaman karsi taraftan beklemek olmaz :)
10 Yorumlayanı ben kanımca erkekten beklerım soyleyenlerı asla kınamam ama ne bıleyım erkekten olmalı bana gore ılk adım o da senden hoslanıyor mu
11 Yorumla
Soran+1 yılyazmadı ama demek ki hoşlanmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Neden r3zillik olsunki.. insanlar konuşarak anlasir.. bazi insanlar tepki versede soylenince , aslinda yalniz kaldiklarnda akillarina gelir ve hoslarina gider ;))
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir davranış şahsen benim çok hoşuma giderdi
14 Yorumla
Soran+1 yılhoşuna giderdi de. D insan cevap da verirdi istemezsen istemiyorum de bitsin haksız mıyım
- +1 yıl
Kalbini kırmak istememiştir
Soran+1 yılkendi kaybeder (:
- +1 yıl
Öyle :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vur kaç taktiği uygula.. Hoşlandığını öğrendiyse yeterli.. Üstüne düşme bırak o düşünsün birazda.. :)
10 Yorumlabenim için güzel bir davranış eğer benimde ona karşı bir his varsa konuşulur yoksa eğer güzelce anlatılır
10 Yorumlaben 2 kişiye söyledim karşındaki kişiye göre değişir
10 YorumlaAlakası yok gerek erkek olsun gerek kadın olsun açıkca söyleyebilmeli duygularını.
10 Yorumla
+1 yıladam seni sevmiyodur en kötüsü red yemektir rezillik bişi yok.
10 YorumlaSeviyosan git konuş bence :))
15 Yorumla
Soran+1 yıl:( artık konuşmam söyledim ağzını açıp birşey demedi hiçbirşey yazmadı :((
Soran+1 yılevet haketmiyor hiç birşey yapmadı
Soran+1 yılteşekkür edrrim
yok olurmu ole sey ya bence dogal bisey rezillikle bir alakasi yok bunun
10 Yorumlacesarettir herkadın yapamaz ayakta alkışlıyorum
211 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür Ederimm
Soran+1 yılevet öyle
Soran+1 yıl:))) cesaretli ol sen de :))
Soran+1 yılhayırlısı olsun :)
Soran+1 yılamin aynen :) iyi geceler
canım rezillik tabi gururun nerede?
19 Yorumla
Soran+1 yılgururum şurda :D birşey yazmadıgında cevap yazmadım ben de :D
Soran+1 yılben elimden geleni yaptım gerisi onda amacım sadece erkeklerin ne düşündüğüydü böyle olay karşısında zaten o insanda artık umrumda değil en azından ileri de keşke demem
Soran+1 yılöğretmen kendisi 28 yaşında çocuk değil arkamdan konuşacagını sanmıyorum öyle biri değil ortak bayan arkadaşımız var ona anlattıgımı bilmiyor ona da birşey dememiş nasip yani hayırlısı olsun yukarıda ki arkadaşa da dediğim gibi seven insan 1 dk durmaz yazar ama ben de itti ben pişman değilim ama ileri de pişman olurdum yapmasaydım en azından ilk defa birine böyle yaptım
Soran+1 yıldönmek değil ki burada ki amaç ÇOCUK DEĞİL 18 yaşında değil yani olgun insanlrız demek istedim arkamdan konuşacak olsa mutlaka bir şekil de duyulurdu
Soran+1 yılhayırlısı demek düşer de sadece görüşerli merak ettim sizin de görüşünüze saygı duyuyorm
+1 yılŞok olmuş olmasın kanka?
17 Yorumla
Soran+1 yılneden olsun ki dostum :D begenmedi belki beni
- +1 yıl
Belki oda seni istiyodu da bayadır söylemeye çalışıyodu ama hiç ummadığı bir anda sen söyledin, oda şok oldu garibim:))
Soran+1 yılyok ya 2 kere gördü beni ama ben onu 4 kere gördüm
- +1 yıl
Tamam sen istatistik olarak ondan daha öndesin. Ama keşke bu kadar hızlı gitmeseydin. Ama sadece hoşlanıyorum demişsin sonuçta gel evlenelim dememişsin. Utangaçtır belki aplası:))
Soran+1 yılaynen öyle :)
- +1 yıl
Amaaaannn beee. Kendisi kaybeder:)
Soran+1 yıleveet
rezillik değil bence cesarettir.
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen öylee
+1 yılrezillik mi what did you say ¿ alakası yok
11 Yorumla
Soran+1 yıltşkr ederim
Neden rezillik olsun kanka ya
13 Yorumla
Soran+1 yılbeğenmedi belki ona göre maymun gibyim :/
erkek hep rezil o zaman bu nasi olucak
13 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle değil erkekler önce davranmalı diyor alttaki bayan arkadaş sen neden söylüyorsun diyor
Soran+1 yıl:))) teşekkürler cevap için
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır tam tersi cesarettir. :)
10 Yorumla
+1 yıldeğil , takmıyosa unut
10 YorumlaHayir fedakarliktir :D
20 Yorumla
+1 yılRezillik degil ama ipleri onun eline vermek demek.
10 Yorumlahayır değildir tabi ki...
10 Yorumladeğildir tabiki söylememek rezilliktir sadıc ^^
10 Yorumla
+1 yılTam tersi hoşlanıp söyleyememek rezilliktir..
20 Yorumla
+1 yılyok resmen kepazelik :D
00 YorumlaTabiki hayır
10 Yorumlaevet rezillik
10 Yorumla
+1 yıldeğil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. hayır değiil
10 Yorumla
+1 yılGüzel birşey:))
10 Yorumla
+1 yılrezillik değil
10 Yorumla