Bir şahsiyet var ben buna hoşlandığımı çok belli ettim ama öyle böyle değil , çevremizdeki insanlar bile anladı o kadar yani, gidip konuşmak istemedim , davranışlarımla belli etmek istedim, o da isterse gelir konuşur diye düşündüm, o benimle gelip konuşmadı, hoşlanmıyor diye düşündüm, ama bu şahıs devamlı bana bakıyor beni gördüğünde, gözlerini kaçırmıyor, hep yakınımda duruyor, uzaklaştığımda benim olduğum tarafa bakıyor, dönüp dönüp bakıyor, biliyorum benden hoşlanmıyor ama napmaya çalışıyor sizce? Canımı daha fazla yakıyor böyle yaptığında.
Cevabın nedir?
gösterdiğiniz ilgiyi doğrudan veya dolaylı yollardan reddetme gibi bir durum olmadıysa, karşı tarafın karakteriyle alakalı bir durum söz konusu olabilir, en basitinden; bir erkekten hoşlanırsız, mesaj atarsınız veya sosyal platformlar aracılığıyla iletişime geçersiniz. tavırlarından veya verdiği cevaplardan size karşı olan ilgisini ölçebilirsiniz. geç cevap veriyorsa, sizi gördüğünde kafasını başka yöne çeviriyorsa, siz birşey anlatırken söylediklerinizle ilgilenmiyorsa evet hoşlanmıyordır, ama anlattığınıza göre böyle bir durum söz konusu değil, bu aşamada ilk adımı erkek atar gibi bir mantığa bürünüp beklemektense doğrudan doğruya iletişime geçip duyguları düşüncelerini öğrenmek, sizi doğruya götürür. kartlarınızı açık oynayın, kaçak dövüşmeyin yoksa kaybedersiniz :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu sorunun birçok cevabı olabilir. Örnek verecek olursam; hoşlandığın insan içine kapanıktır, ne kadar belli edersen et ilk hamleyi senden bekliyor olabilir.
Veya sendeki birşey onun dikkatini çekiyordur, hoşlanmış olması falan hikaye. Herkes her önüne gelen kıza çıkma teklifi edemiyor veya herkesin defalarca kız arkadaşı olmamıştır. Bu durumları göz önünde bulundur.
Herkesin bu tarz şeyleri olmuştur illaki. Yani karşındakinin karakterine göre bunu kedin yorumlayabilirsin. Birazdaha iyi baktığında ne olduğunu sende görebilirsin.17 Yorumla
Soran+1 yılİçine kapanıık değil ama karşı cinsten çekiniyor olabilir belki bilmiyorum orasını , bendeki o şey dikkatini çekiyor olsa da bu denli bakılmaz ki.
- +1 yıl
Belirttiğim gibi onu birazdaha gözlemle, alabiliyorsan onun hakkında bilgi almaya çalış. Çünkü bu yazı yoluyla çözülecek bir mevzu değil. Karşındakinin tavrını, hal hareketlerini, kişiliğini, arkadaş ortamını bilmiyoruz ve görmüyoruz. O yüzden buradaki yorumlar pek sağlıklı olmayacaktır. Eğer sen hoşlanıyorsan bir adım at, yanına yaklaş tepkisini ölç. En azından yanına gittiğinde senden hoşlanıyorsa heyecanlanacak veya bunu bir şekilde belli edecektir. Sende üzerine gitmeden öncelerde bir arkadaşlık kurabilirsin. Daha sonralarda o teklif etmezse, kabul edeceğini düşünürsen sen açılabilirsin. En mantıklı yolun bu olduğunu düşünüyorum.
Soran+1 yılOnun hakkında her türlü bilgi birikime sahibim, nerelidir, kaç kardeştir, neye ilgisi vardır, doğum tarihi gün ay yıl :D , vs vs nerde oturduğunu da biliorum, arkadaş ortamını da biliyorum, ben ona davranışlarımla adım attım, sözlü olarak bir şey yapmak istemiyorum , o istemezse beni küçük duruma düşücem ben bunla yaşayamam
- +1 yıl
Öyle düşünme. Arkadaş çevresine girmeye çalış, ona yanaştığını belli etmeden. Erkekler bu tarz konuda genelde şapşal gibi kalırlar. Onun arkadaş ortamına girdiğinde onun için yanaştığının farkına dahi varmaz, tabi sen falso vermezsen. O zaman sana olan davranışlarını daha iyi gözlemleyebilirsin. Ayrıca sana alışıp yanaşma ihtimalide olabilir.
Soran+1 yılArkadaş ortamı hep erkek hem tanışmıyorum arkadaşlarıyla nasıl aralarına gireyim
- +1 yıl
Arkadaşlar ne yapmam gerektiğini bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini de bir çocuk var Çok dengesiz biri bir soğuk bir sıcak bir gülüyor bir gülmüyor bir konuşuyor bi konuşmuyor neden böylesin dediğimde de bu benim karakterim diyor yanlış anlamaya diyor Ben ondan hoşlanıyorum ama onun benden hoşlanmadığını anladım aynı iş yerinde çalışıyoruz işten gece 2'de çıktığım için o beni bırakıyor eve ama onun le yürümek istemiyorum hislerimin daha fazla depreşmesini istemiyorum Yani daha fazla Bağlanmak istemiyorum beni sen bırakma ben tek giderim dediğimde de yanlış anlıyor ona trip attığımı düşünüyor sevgilim yok diyor ama sevgilisi olduğunu biliyorum yani hissediyorum Sizce ona nasıl davranmalıyım sana nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum dengemi bozuyorsun dediğimde de niye dengeni bozuyorum normal davran diyor Sizce bugün nasıl davranmalıyım işe galiba hislerimin farkında bana çok kıskanç biri olduğumu söyledi Ben de hangi konuda dedim genel anlamda dedi öyle birisin Ben insandan anlarım dedi gece bunları konuşunca çok moralim bozuldu sizce nasıl davranmalıyım
+1 yılbence senin hoşlandığını belli etme sebebin zaten ondan bir ışık görmendir. yoksa senin hoşlandığını durduk yere belli ediceğini sanmıyorum. şu an da karşılık vermeyince ve bakmaya da devam edince napıyo ya bu dedin çok haklısın. 1.si çekingen bir tipse kessen açılamaz anca bakar durur senin açılmanı bekler :) ayrıca senin hoşlanmandan rahatsız olsaydı kesinlikle sana bakmayı keser senin olduğun tarafa bakmazdı yakınında durmazdı. eğer piçlik varsa senin hoşlandığını bile bile sana ışık verip adım atmayabilir ama sanmıyorum öyle biri olduğunu
010 Yorumla
Soran+1 yılAslında dediğin gibi ondan bir ışık görmesem bu kadar bariz şekilde belli etmem bir tek ben demiyorum arkadaşlarım da onun bana olan ilgisinin farkındaydılar. İlgi denilebilir mi acaba yanlış mı yorumluyoruz. 1. olarak çekingen olduğunu pek düşünmüyorum ama belki karşı cinsten çekiniyor olabilir haklısın keşke öyle olsa, bende anlayamıyorum hareketlerini , erkek arkadaşlarım olduğunda ynaımda daha fazla bakıyor, dönüp dönüp bakıyor, en son bir erkek arkadaşımla beraberken bana baktı gözlerimin içine hiç çevirmedi bakışlarını dakikalarca öyle kaldı ben çevirmek zorunda kaldım, yanlı ş mı yorumluyorum diyorum bazen, piçlik olsa zaten bu kadar ilgiye karşın yanıma gelirdi , iki üç gün sevgili olur eğlenir bırakırdı , o tanıdığım kadarıyla çok iyi birisi , ama ben napacağımı şaşırdım
- +1 yıl
şu an şu dediklerine bakılırsa çocuk kesinlikele boş değil sana :) sen de bunu biliyosun zaten.. bu çocuğun sorunu karşı tarafa ilk adım atma olabilir böyle olan çok erkek var. ve eğerki geçmişten bir hayal kırıklığı varsa bu insanın mesela ondan hoşlandığını düşündüğü birine teklif edip reddedildiyse şu an böyle davranması çok doğal. dediklerine bakılırsa bu çocuk sana tav benden söylemesi :) sen muhabbetini kesme bence ve samimi rahat bir ortam oluşturmaya devam et biraz sabır :)
Soran+1 yılAh ah ne kadar güzel konuşuyorsun :) keşke her şey söylediğin gibi olsa ama belki ben ona bakıyorum diye bakıyordur sırf ego tatmini için olamaz mı , bir muhabbetimiz yok , muhabbet olsa daha farklı olrudu belki ona hoşlandığımı söyleyebilirdim bile , şu an nasıl davranmam gerektiği konusunda çok kararsızım
- +1 yıl
ego tatmini için bakmaktan fazlasını yapardı ya bak bak nereye kadar tatmin olucak? bu bildiğin açılamayan adım atamayan sadece bakmakla yetinebilen bir erkek tanıdıklarımdan biliyorum. bu durumda en iyisi önce ufaktan muhabbet kurmak selamlaşmalar naber nasılsınlarla başlamalı ufak ufak :)
Soran+1 yılHer şey söylediğin gibi olsa ne güzel olrdu , ben onu gördüğümde selam versem mi , ya bana cevap dahi vermezse,
- +1 yıl
eğer o selam vermezse hiçbişey kaybetmezsin merak etme :) tam tersi bu şüphelerinden kurtulursun boşuna kafa patlatmazsın hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu diye :) hem selam vermemezlik yapıcağını hiç mi hiç sanmıyorum :) Allahın selamı ver gitsin :)
Soran+1 yılAh napıcam çok karıştı kafam :)
- +1 yıl
selam ver :)
Soran+1 yılDeniycem çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
hadi bakalım :) rica ederim :)
canın niye yanıyor annem. boşver belli etmişsin bu bir hata değil gayet normal bişey o da isterse gelir. ama senin ilgin hoşuna gittigi içinde sana bakıyor olabilir. çok fazla kafana takma. düşündükce gereksiz yere gelin güvey olup daha da üzülürsün
013 Yorumla
Soran+1 yılBencede senin dediğin gibi , ilgim onun hoşuna gittiği için bakıyor
Soran+1 yılYok artık yapmıyorum bıraktım ama o hala aynı hareketlere devam ediyor
Soran+1 yılHiç öyle bir ikilemde olduğunu düşünmüyorum , ben ona olan ilgimi kestim arada elimde olmadan hissettiriyor olabilirim ama bilinçli olarak hiç hoşlanıyormuş gibi yapmıyorum, umursamaz takılıyorum
Soran+1 yılUfuklarda bana göre biri yok :D zorlamıyorum herşeyin hayırlısı ama o da en azından gelip söyleyebilirdi ben bana olan ilgini farkettim ama seninle böyle bir şey düşünmüyorum diyebilirdi , ben hep yanlış insanları buluyorum.
Soran+1 yılHer limanda aradığımı bulamam ama :D
Soran+1 yılOrası öyle ama şimdilik tüm istediğim özelliklere sahip
Soran+1 yılHaklısın
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
19Cevap
halen emin olamadığı terettüt ettigi seyler vardır kafasında.. bukadar çok belli ettiysen git konuş zaten.. başbaşa konuscagınız bir ortam hazırla.. biyere davet et.rıca et seni götürmesini iste.bayansın nede olsa yardımcı olmak istiycektir... snrada konuş işde
012 Yorumla
Soran+1 yılSadece konuşmadığım kaldı onu da yapamam o istemediğini belli etti benimle konuşmayarak ben bu saatten sonra onun peşinde koşup kendimi küçük düşürmek istemiyorum
- +1 yıl
seninle aynı ortamda durum, sana halen bakıp takip ediyorsa..kafasında soru işaretleri vardır.. belkide tam emin olmaya başlamışken sen geri çekildiysen... çocuk işde yanıldını düşündü belkide. çünkü durmussun.. hiç yokdan ortak arkadaş bul gitsin azını arasın.. bu kız senden hoşlanıyor sen neden ilgilenmiyosun diye...
Soran+1 yılOrtak arkadaşımız yok ki olsa... Ee ben şimdi nasıl davranmalıyım
- +1 yıl
hoşlandığını belli ettiğin bir ortam var sonuçta demekki birileri var..herkes anladı diyosun.. ya onlardan yardım istiyceksin yada..dediğim gibi gitip biyere davet etceksin..yardım etmesi bağbında..sonuçta erkek diyemez, senden yardımda isteyemez..çok hoşlanıyosa konuşamaz dili dönmez saçmalayacagını düşünür..sen yardım istersen oda seve seve yardım etcektir.. sonrada soru bombasına tuta bilirsin ;) bayanlar akıllıdır :))
Soran+1 yılEvet birileri var onun arkadaşları ve benim arkadaşlarım. Başkalarını araya sokmak istemiyorum şimdi gidip bir arkadaşımın ona benden haber götürmesini isteyemem çok saçma benimde hiç sevmediğim bir şey ben onun arkadaşının gelip bana söylemesini istemezdim kendi gelsin isterdim , aramızda muhabbet yok olsa yapacağımı bilirdim ben onu nasıl bir yere davet edeyim , evet bayanlar akıllıdır ama sadece akıllarını başlarından alan bir erkeğe rastlayana kadaaaar :)
- +1 yıl
son cumle çok güzel ;) senden haber götürmiycek..ağzını arıycak sanki bu bayan senden hoşlanıyor gibisinden ya da hoşlandın biri var mı diycek çocuga..muhabbet etcek brşey bulmalısın..aynı ortamda bulundunuz yer mesela. iş yerimi, okulmu bir şekilde yardım istemelisin.günaydın de.ögle yemeğine çık.bir yer tarifi sor..
Soran+1 yıl:) ortak arkadaşımız yok ki olsa dediklerini yapabilirdik ama malesef. yardım isteyebileceğim bir konu yok. o benle konuşmadan ben asla onla konuşmam
Soran+1 yılSorunca beni terslerse? konuşmak istemiyorum derse?
Soran+1 yılbenim başıma gelmedi ama öyle erkekleri gördüm, bilmiyorum ne sorucam ki , görünce selam versem napar acaba cevap verir mi
Konuşmak istiyordur belki konuya nasıl başlayacağını bilmiyordur. Sürekli birbirinizi görüyorsanız bu alışkanlık olur. Aynı ortamda bulunmamaya çalış bir süre, eğer niyeti var ise yokluğun cesaretini toplamasına yardımcı olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılSürekli aynı ortamda değiliz, konuşmak istediğini hiç düşünmüyorum
Soran+1 yılBunu bende düşündüm hoşlandığına emin olsam konuşurum ama reddedilirsem diye korkuyorum
Soran+1 yılMaalesef ortak arkadaş yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de bir kızla bakışıyordum uzun bir süredir, benim niyetim ciddiydi ve gerçekten de ikimizde birbirimize hoşlandığımızı belli ediyorduk, fakat bir gün bir baktım, başka bir çocuğa bana baktığı gibi bakıyor, dönüp cilve falan yapıyor, o gündendir suratına bile bakmıyorum, tabi o farkında değil ne bok yediğini ben bilmiyorum sanki,
08 Yorumla
Soran+1 yılCilve yapıyor derken naptı ki arkadaşıdır belki
Soran+1 yılKıskandırmanı gerektirecek naptı bu kadar?
Cevap sahibi+1 yılhayır, çocuğu ilk defa gördüm bende, ben balkondaydım bizim dükkan evin altında, benim bulunduğum yer biraz sıkıntılı bir yer, küçük bir yer olduğu için laf çıkar cart curt olur diye, öyle büyük şehirlerdeki gibi rahatça gidip konuşmak sıkıntılı, hem benim açımdan hemde kızı zor duruma düşürmüş olma ihtimali var, bir gün evde kendime yemek hazırlayıp yedm sonra balkona çıkıp bir sigara içeyim dedim, bir baktım bakkalın önünde bir çocuk duruyor, bir iki kaçamak bakış attı, sonra ilerledi döndü tekrar çocuğa baktı, o kadar kanıma dokundu ki,
Soran+1 yılAnlıyorum
Cevap sahibi+1 yılsen olsan önüne gelen erkeğe böyle bakar mısın? yanlış mı yorumluyorum olayı? hayır bence öyle değil. hiç güvenim kalmadı açıkçası
Soran+1 yılHayır bakmam ama belki bir arkadaşı falandır tanıdığıdır birine benzetmiştir dönüp bakmıştır bunu bilemeyiz ki
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum, çok zor ve ağır bir hayatım var, açıkçası artık bunlarla kafa yormaktan yoruldum. hayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin ikimiz içinde, benimde zor ve ağır bir hayatım var , üstüne bir de bu eklendi bıktım artık sıkıldım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkmuştur çekinmiştir. seni istiyor ama çok üstüne gittiysen eğer kendini yetersiz hissedebilir. biraz sakin davran adama. yakın samimi ama sakin davran. biz erkekler ateşli kadınlardan korkarız başa çıkabilirmiyiz bilemeyiz. samimiyeti kaybetme ama bir 10 15 gün sakin davran derim. tabi ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ama tahminen böyledir durum.
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyoruz ki korkup çekindiğini düşünmüyorum belli ki o benim hissettiklerimi hissetmiyor, ateşli derken öyle erotik hareketlerde bulunmadım :D Keşke tahminin gibi olsaydı durum.
Cevap sahibi+1 yılateşli derken cinsellikten bahsetmiyorum. :) yani çocuğu her görüşünde göz teması kurman falan. üzerine çok düşmen yani. konuşmasanda beden dilinden anlaşılır zaten. bunu biraz azalt demek istedim. biraz sakinleş. konuşmamanız normal. sen konuşmaya dünden razısın. o da bunun farkında bu ve çekiniyor. biraz alan ver ona. seni görünce endişelenmesini istemezsin. bir süre uzak dur sonra onun istediği ölçüde yaklaş ona. yavaş yavaş yaklaş. ve samimi iyi niyetli yaklaş.
Soran+1 yılZaten şu an umursamaz takılıyorum arada göz göze geliyor olabiliriz :D ama hemen gözlerimi çeviriyorum eskiden olsa asla çevirmezdim, o benden hoşlanıyor olsa dediğin taktikleri uygulardım ama benim aşkım karşılıksız..
bu anlattıklarını değerlendirebilmemiz için bence 2nizinde yaşını bilmemiz gerekıyor.ama bence aynı ortamda bulunduguunuz için çekiniyo olablir.dersane ya da okuldaysanız yazın beklenen açılışı yapıcaktır:)
04 Yorumla
Soran+1 yılYok dershane ya da okulda değiliz
Soran+1 yılHayır
+1 yılerkegin niyetine göre canım gönul eyleyen bır tıpse hıc bellı etme ama cıddıyse ıstedıgını et :D
06 Yorumla
Soran+1 yılGönül eğlendirecek olsa onca şeyden sonra gelirdi , ciddi olsa da gelirdi. Arada kalmış ne olduğunu bende anlamadım :D Ben artık alıştım hep yanlış insanları seviyorum :D Bende de bir hata var belki
- +1 yıl
ay benım kalbı guzel kardesım sende bır hata yok bunu ıyı bılıyorsun malesef erkek mılletımızın ne oldugunuda bılıyorsun boyle ınsanlara karsı dıkkatlı ol cunku bızım gıbı saf kızları sevıyorum deyıp amaclarına alet edıyorlar ama kalbı guzel duzgun bır ınsan ısterım dersen sana abımı dusunurum :D
Soran+1 yılSağol canım erkeklerin nasıl olduklarını çok iyi biliyorum bu bana çok farklı gelmişti aslında o çok iyi birisi tanıdığım kadarıyla öyle, benden başka kimseye yanlış yapmadı yani :D Olur tanıştır bizi :D
- +1 yıl
yazıyımmı facesını eklersın :D abımede dedım yemek yapıyo mutfakda :D
Soran+1 yılOo yemekte yapıyor demek :D
- +1 yıl
evet
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkek ve kız farketmez..
Göstermeyeceksin gösterirsen gerisinide hazır ol..026 Yorumla
Soran+1 yılİlk ve son zaten
Soran+1 yılSöylemedim zaten hissettirdim öyle çok hissettirdim ki çevremdeki insanlar bile anladı :D
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılBu saatten sonra ben hala napayım
Soran+1 yılBeni istemeyen biri için daha ne kadar kendimi alçaltabilirim?
Soran+1 yılİlgimi kestim arada göz göze geliyoruz çeviriyorum bakışlarımı hiç ilgiliymiş gibi davranmıyorum , ben mi bir şey yapmıyorum tamam şu an yapmadım ama eskiden yaptıklarım neydi , onun yerinde kim olsa gelir konuşurdu bıktım artık
Soran+1 yılPek masumca bakmıyordum aslında :) İkimizin olduğu ortamda hayatımda ilk kez gördüğüm tanımadığım insan bile anlamış o nasıl anlamasın ki
Soran+1 yılEmin değilse sorabilir
Soran+1 yılYa o kadar yoğun belli ettim ki anlamaması imkansız.Kaybetmiyor ama kazanamıyor da.
Soran+1 yılNeyi söyler miyim hoşlandığımı mı
Soran+1 yılNolcağı varsa olsun deyip konuşurdum onun yerinde olsam
Soran+1 yılOnun yerinde olmayı çok isterdim beni bu denli seven birini bulduğum için mutlu olurdum
Soran+1 yılOf off
bazen hata oluyor maalesef karşındaki kişi adam gibi olmayınca sonuçlar böyle oluyor işte utandırıyolar insanı ama hiç canın yanmasın sen kötü bişey yapmadın zamanla geçer canının acısı merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım aslında çok iyi birisi
+1 yılBelli etmem kolay kolay ve ben istemediğim sürece karşımda ki kesinlikle anlayamazz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni yalnız yakalamayı bekliyodur sürekli arkadaşlarınla mı dolaşıyosun arkadaşların yanındaysa açılamaz bence
03 Yorumla
Soran+1 yılevet sürekli arkadaşlarımlayım öyle olsa keşke dediğin gibi ama sanmıyorum aslında yalnız olduğum vakitlerde var ama onun olduğu ortamlarda hep arkadaşlarımlayım
- +1 yıl
Bu olay ne zaman yazıldı göremiyorum ama en başından beri burada yazan herrrr şeyi tek tek okudum ve nerdeyse kendi hikayem. bilmiyorum sen etkisinden cıkabildin mi ama ben atlatamadım atlatamıyorum da kısa bir dönem yanyana olduk ve orda çok bakıştık ama hic konusma olmadı günlük konular dışında ve ben cok etkilenmiş bir halde ne yapacağımı bilmiyordum çok tatlı yakışıklı falan değil ama ona baktığımda gülümsememe engel olamıyordum ve daha sonra biraz yazdı bana sonra ben onunla ilgilenince cok ilgisiz davranmaya başladı resmen konuşamıyorduk yani çok kasıntı gibiydik bunu söylememe rağmen hic umursamadı arkadasım tek derdi yatmak bırak şunu diye diye ben de artık yazmadım ve resmen konuşmuyoruz ne yapacağımı hic bilmiyorum daha önce kimseye açılmamıştım ilk kez ben söyledim gurur yapmadım ve köpek muamelesi gördüğümü düşünüyorum gercekten berbat bir his kızlar kesinlikle o açılmadan siz söylemeyin aşkınızdan ölseniz bile cünkü baştan kaybediyorsunuz söyleyince
- +1 yıl
bir de şunu cok merak ediyorum hic konusmuyoruz bunu tek takan ben miyim ya düşünüyorum ya şu an yazmamı bekliyosa diye ama sonra diyorum ki umurunda olsa biraz peşime düşerdi zaten kendimi cok rezil hissediyorum ya yazdıkca daha kötü olursa ya uğrastıkca batıyorsam
bence etmemek hata. dibine kadar yaşayacaksın ha yaşamayacaksan adam gibi dinine uygun yaşayacaksın. iki cami arasında kalmış beynamaz gibi olmamak gerek.
010 Yorumla
Soran+1 yılDibine kadar ettim hayatımda ilk kez bu hallere düştüm
Soran+1 yılZaten artık ona hoşlandığımı belli etmiyorum
Soran+1 yılKolaydı...
Soran+1 yılUnuttum deyince yine bir şey oluyor yine ona dönüyorum
Soran+1 yılYakın ama uzak
+1 yılutaniydur emin ol bakiysa bişy vardir. hiç bakmysda bişy vardir öyle yani :D
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şeylere utanmıyor ama :D benden mi utanacak :D
- +1 yıl
başka şeylerden kastin :D
Soran+1 yılBaşka şeyler işte :D
- +1 yıl
belki ben rahatim ayaklarindadir bilemycem :D
Soran+1 yılAnlamadım :D
- +1 yıl
seni kankasi olark grydur blki bilmyrmmm :D
+1 yılAllahım bende aynı durumdayım :(
Napsak ya?
Nasıl belli ettin hoşlandığını?04 Yorumla
Soran+1 yılİşimiz çok zor , sende belli ettin mi hoşlandığını , biliyor mu senin ona olan ilgini , siz konuşuyor musunuz, biz konuşmuyoruz
- +1 yıl
Benim arkadaşım zaten okulda sürekli konuşuyoruz, gülüşüyoruz ama beni sevdiğini hiç sanmıyorum.
Arada bakıyor, gülümsüyor ama o kadar işte.
Sanırım sınıftaki başka bir kızı seviyor, sürekli sarılıyor ona, yanaklarını sıkıyor, masaj yapıyor. O da salak salak yavşıyor.
Şeytan diyo git ikisinide yol.
Maalesef sevdiğini öğrenmenin tek yolu söylemek.
Onu da asla yapamam, ama belki aynı üniye düşeriz, o zaman söylerim.
Soran+1 yılNe güzel sizin aranızda iletişim var bizim aramızda o da yok , bence sende mezun olurken söyle:)
- +1 yıl
Sende kur iletisimi. Hoslandigini nasil belli ettin bakarak mi?
Mezun olurken soylersem, reddederse cok uzulurum ya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah askina cok belli ettim derken ne yaptin cok merak ettim :D benve devam et bir de konusmayi dene :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsöylemiyim :D ama çevredeki insanlar bile anladı :D konuşamam
senden hoşlanmadığını ne bildin bakıyorsa bir sebebi olmalı git sor ne bakıyon diye
021 Yorumla
Soran+1 yılSen bakıyorsun diye bakıyorum derse nolcak :D
Soran+1 yılAsla açıklamam hareketlerimle belli ettim zaten bir de sözel olarak olaya girmek istemiyorum o da bana diyecek ben senden hoşlanmıyorum sonra kendime gelemicem
Soran+1 yılAma kızın reddedilmesi daha farklı tamam hepimizin duyguları var ama off ne bileyim işte, ben gurur yapmam asla , aynı ortamda mecburen olduğumuz durumlarda da umursamıyormuş gibi davranıyorum , tam hakettiği ve onun da istediği gibi
Soran+1 yılO zaman daha beter bakıyor, durmadan dönüp dönüp bakıyor, hele en son arkadaşımla beni gördüğünde döndü baktı gözlerimin içine dakikalarca öyle kaldı en sonunda ben çevirdim kafamı
Soran+1 yılEvli adamla ne işim olur bekar
- +1 yıl
yaa işin olur demedik acaba yeterince tanıyormusun diye sordum başka biri var mı hayatında yok mu eğer yoksa sen varsın yok seni istemiyorsa ne mal gibi bakıp durur normalmi sence bu adamın tavrı psikoloşisimi bozuktur almıycaksan dükkanın önünü kapatma diye bir laf vardır bunu ona söylemek lazım aslında
Soran+1 yılHayatında kimse yok, birinden etkilenirsem ilk araştıracağım şey budur zaten, kimse yok , bende anlamadım bozuk herhalde psikolojisi
Soran+1 yılKeşke şaka olsa bende anlamadım böyle bir tür ilk defa görüyorum :D
Soran+1 yılGelişme olacak mı ki :)
- +1 yıl
yukarıda yazdıklarını 10 kez okudum içinden psikolojik savaş çıkıyor ilgimi çekti bu sana yapılan bir psikolojik yıpratmadır ama neden? mutlaka bir şeyler olacaktır gelişme lafından kastım illa olması değil bir şeylerin açığa kavuşması oda olacaktır mutlaka bekleyelim bakalım
Soran+1 yılher şey açık ve net istenilmiyorum
Soran+1 yılevet çok istiyorum
Soran+1 yılen azından bir selam vereyim bakalım ne tepki verecek , tepki verecek mi ki
Resmen beni tarif etmişsin xhsje ama ilk bi güldü bu bana sonra soğuk yapmaya başladı , yani sen belli edememişsin , yoksa o adım atar , belli et
00 YorumlaKarşındaki adam değilse büyük hatadır kız içinde erkek içinde geçerli bu
00 YorumlaŞahıs büyük ihtimal fakir birisi zengin olsa gelir konuşur fakirler açılamaz biz çok zenginiz
00 YorumlaCesaret bulamoyordur hoşlanmadığı kişiye neden baksın
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyor olsaydı eğer ben ona o cesareti fazlasıyla verdiğimden gelir konuşurdu ama naptı konuşmadı bende bilmiyorum niye baktığını
+1 yılkişiye göre değişir ama çoğunlukla hata.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenmiş oldum
+1 yılbence hata sonradan havalara girmesin
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet hataymış
- +1 yıl
benim düşüncem öyle canım o bana yalvarsın neden ben onun peşinde gezeyim ki
Soran+1 yılBende senin gibi düşünürdüm de insan bu denli etkilenince elinde olmuyor bazı şeyler..
- +1 yıl
canım sanada hak veriyorum cok haklısın demek o kadar hoşlandın sen
Soran+1 yılEvet ilk kez bu kadar hoşlandım birinden
- +1 yıl
seni anlıyorum o denli vuruldun yani bişeyler diyecem ama burdan olmaz
Soran+1 yılBende birşeyler derdim ama burdan olmaz :D
- +1 yıl
gizlisin ondan mesajlardan yazamıyorum canım
Soran+1 yılAman ne dicen ki
- +1 yıl
neyse boş ver
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bence yanlış düşünüyorsun arkadaşım
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanlış?
özgüvenı yoktur belki
034 Yorumla
Soran+1 yılAa kendine güveni tamdır
Soran+1 yılAlakası yok onca şeyden sonra özgüveni olmayan insan bile cesaretlenir gelir konuşur ben ona o cesareti fazlasıyla verdim
Soran+1 yılBak sen bile sevgiliydiniz diyememişsin bu bir işaret :D
- +1 yıl
sen benim mesajlarımdan yazabilirsin
Soran+1 yıl:D ah ah
Soran+1 yılAynen öyle kısmet elimden geleni de yaptım unutmaya çalışıyorum ama o hala bu bakışlarına devam ediyor
Soran+1 yılSen kimsin :D
Soran+1 yılNerden tanıdık geliyor sana?
Soran+1 yılOlayı nerden biliyorsun peki?
Soran+1 yılkütüğünü biliyorum :D sırrın nedir :D
Soran+1 yılnasıl yani duru görü falan mı
Soran+1 yılkendiliğinden mi oluyor geliştirmek için yaptığın şeyler var mı
- +1 yıl
bılmıyorum ılk başta kendısı oluyodu bende geliştirmeye çalıstım işe yaramadı ama zaman zaman bişeyler gördüğüm olur daha çok kötü olaylar. kız kardeşimin sesını duydum bı keresınde patlıcak patlıcak diye bağırıyodu duruişiti şeklinde. 15 gün sonra elimdekı bardak patladı her yer cam oldu bana da saplandı durduk yere cam bardak patlar mı
Soran+1 yılİlginç bende duruişiti olmuyor durugörü oluyor
Soran+1 yılyok geliştirmedim geliştirmeye çalışmadım ben astrale ve telepatiye yöneldim durugörü de arada senin dediğin gibi aniden oluyor gözümün önüne olaylar geliyor
Soran+1 yılben lucid rüyadan astrale geçiş yapıyorum lucidi çocukluğumdan beri yaşarım
Soran+1 yıllucid rüyaada olduğun anda olay bitti sadece çekildiğini düşün kendini yukarda hayal et saliseler içinde çekilme hissini yaşıyorsun zaten ve tavandasın sana tavvsiyem kendine bakma ben ilk deneyimleerimde kendime bakıp korkmuştum sanki ölmüşüm gibi hissettim yatan bedenimi görünce o yüzden hemen bedenime geri dönmüştüm ilk denemelerde kısa sürer ama zamanla bu süreyi uzatırsın
+1 yılerkeğın nıyetıne bağlı
00 Yorumlakdf.ldck.c
10 Yorumla
+1 yılErgen ise hata.
00 YorumlaÇok büyük bir hata.
00 Yorumla
+1 yılAdamina gore degisir
00 Yorumla
+1 yılerkeğine bağlı
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında