Bir erkeğe ondan hoşlandığını söylemek hata mıdır?

Bir erkeğe biraz önce ondan hoşlandığımı söyledim face üzerinden. Çok berbat hissediyorum aslında tipim değildi ama onu beğendim tanışmak istedim şimdi götü kalktı sanırım "ne diyim ki şimdi :D" dedi bende heyecanla "bir şey deme :)" dedim o da "peki o zaman :)" dedi sonra sinirlendim "centilmen olup biraz idare edebilirdin aptalca gelecek ama bende bir kızım gururum var benimde" dedim sonra işi olduğunu yazamadığını söyledi işi de önemli bir iş cidden bende tamam meşgul olduğunu bilmiyordum dedim o da hayırlı geceler yazmış en son bende "sanada" dedim şimdi ne olacak yani bir erkek böyle bir durumda ne yapar sizce? Kendimi çok kötü hissediyorum aslında çirkin de değilim onun gibi çok kişi çıkma teklifi etmişti ama ben gittim salak gibi onu beğendim
Güncellemeler
+1 yıl
Hata değilmiş millet :D gerizekalı mesaj attı ben ona utandığımı filan söylemiştim o da ona cevaben "sen ne kadar tatlı bir şeysin ya utanıyormuş bir de :)" sonra "ne bileyim senin gibisi hiç çıkmadı karşıma" dedi ve "dün nöbetteydim kusura bakma ilgilenemedim seninle" dedi ve daha birçok şey söyledi özel olduğumu filan :D onu gülümsettiğimi de söyledi :D haha :D :D kesinlikle kalitenizi belli edecek bir şekilde söyleyin sevdiğinizi :)
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bana ona yazan kızların içinde en iyisi en temizi olduğumu söyledi ayrıca bir de şuana kadar aralarında en çok bana yazdığını söyledi belki de kendini temiz göstermeye çalışıyor çünkü ben ona ilk defa bir erkeğe mesaj attığımı söylemiştim :D çok tatlı biri :) Doğum günlerimiz de aynı yıllar bile aynı :) Darısı sizin başınıza gençler :D
Bir erkeğe ondan hoşlandığını söylemek hata mıdır?