Güncellemeler
+1 yıl
Oda seviyormus 2 ay birlikteligimz oldu dün ayrıldık bilmiyorum anlamıyorum çok mu şey bekledim odan mi soğudu tek isteğim beni gün içinde 1 defa olsun aramasiydi önemsemesiydi 3 gün yazmadığı bile oluyodu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cevap vermediğine göre reddetmiş ama takma. Reddedildin diye ölmedin bak, en azından şimdi için daha rahattır.
Ewet çok
Karşıdaki kişinin de sana karşı hisleri olduğuna nasıl karar verdin ¿
Öyle düşündüm aslnda benim baktigim gbi çok güzel bakiyo
O zaman şöyle yap ; direk ilgi verirsen bir yerleri kalkabilir bu yüzden arada başka erkeklerle sohbet et o görsün sonra git yine ona ilgili ol aynı anda kendine güveni zedelensin ama sen o güveni tamamla ki daha sonra da sana ihtiyac duysun 😅
Aslnda biraz sessiz kalıp onu beklemek daha mantıklı diil mi sence ben bi adım attım isterse gelir zaten
Normalde arkadaş değil misiniz ya da ortak ortamınız yok mu
Ortak ortamımız onun işlettiği mekan o ve orada çalışan bi kaç kişi benim arkadaşım onların yanina gdiyorm ara ara.. Ne kadar mantıklı onun mekânina gitmek artık demi
Eğer yanında çalışanlar erkekse onlarla sohbet et ama ona bakma eğer kızlarsa kızlı erkekli arkadaşlarını al o mekana git ama aşırı güzel ve cool ol bakmama çalış lavaboya falan giderken hafif gülümse karakterini bilmiyorum ama eğer öyle biriyse elini de kaldırabilirsin
Özgüvenli birini görmekten hoşlanır bence ama yine de seni ve onu tanımadığım için biraz üstünkörü kaçıyor
Teşekkür ederim canım ama biraz sessiz kalmak daha güzel gbi
Yazdı dün gece yazdı 🤭
Oha ohaa ne yazdııı
Napiyosun Nasılsın dedi
Hayatta mesaj atmazdim
Pardon atmazdi
Ya mükemmeeeel umarım hevesini kursağında bırakmaz da çok mutlu olursunn
Teşekkür ederim de sence ne zman yazsam bide ne diyecegimi bilmiyorum ortak konumz yok pek çok film dizi izler bide kitap okur dün gece onlardan bahsettik her zman da bayar onlardan bahsetmek mesaj atsam mi sence bugün
Eylül
Kafeyle ilgili konu bulabilirsin onun dışında onun ilgi alanları neyse mesela futbol falan gibi o konularda bilgili olman genelde etkiler ve buarada bence mesaj atma ki kendini mesaj atmak zorunda hissetsin ama eğer bir iki gün yazmazsa hikaye atarsın yanıt atar ya da o atarsa sen mantıklı kısa bir şey yazarsın
Ya ister misin bilmiyorum amaa @seylulk7 Instagram hesabım eğer istersen ordan yaz gizliliğinle ilgili endişe asla duyma
İlkkez mi swvgişin olacaktı
Hayır
Açılma olayı neden, kızlarda bu yeni başladı… özgüvenimiz zedelenebilir… sen eden açıldın onun açılmasını beklemedin
Bilmiyorum o çok utangaç
Hımm senin giderin var mı
Onun daha önce swvgilisi olmuş muydu
bekle onu evet
Öyle mi dersin
bekleme uzun sürerse umutlanma