Hoşlandığın erkeğe nasıl açılırsın?

Bayanlar geçen gün zar zor hayatımda ilk aşık olduğum ve ilk görüşte sevdiğim çocuğa ondan hoşlandığını söyledim yani bildiğiniz ben senden hoşlanıyorum dedim bana tamam deyip masum masum baktı. Sonra mecburen derse çıktık hep onu düşündüm acaba kızdımı die arkadaşım sordu cevap vermemiş sonra artık ona bakmaktan bile utandım teneffüste onu gördüm bana masumca bakıyordu. Ağlamak üzereydim... Sonra zar zor zaman geçti okul bitti. Arkadaşlarım benim yanımda olmak için evde takılmaya geldiler. O sırada bizim çocuk bana mesaj atmaya başladı ve ondan sonraki gün bana birşey söyliyeceğini ve şok olduğunu belirtti. tm dedim çok merak ediyordum. Sonra okulda yanına gidip ne diyecektim dedimve işte o an ağzından şu sözler çıktı "Bende senden hoşlanıyorum ve nedenini bilmiyorum"yanlız çok sevinmiştim;) yani bakın aranızda açılmak isteyen varsa nolur dümdüz seni seviyorum desin özelliklede ilk bakışta aşık olduysanız unutmayınkı Allah nasib etmeyeceği şeyi hayal ettirmez eğer o sizi terslerse sorun ondadır siz doğru olanı yapmışsınızdır...(Bu benceye giriyor glb fkt yeniyim:D)

Güncellemeler
+1 yıl
çıkma teklifi etti:)))
Hoşlandığın erkeğe nasıl açılırsın?