Asosyal bir erkekten hoşlanmak?

Ya nasıl anlatsam bilmiyorum ilk gördüğümde beğenmiştim arada bir ona bakıyordum falan dün daha fazla konuştuk gibi zaten arka sırasında oturuyordum artık yani dış görünüş olarak yakışıklı bir çocuk bence ondan hoşlananlarda var yani yeni sıramda otururken fark ettim ki pek kimseyle konuşmuyor sıra arkadaşıyla onunla konuşanlarla falan bir kere ona bunu sordum çünkü görünüşü ile uyusmuyordu bu tavrı o da bana dediki sosyal çevrem varda yorucu ya gibi birsey dedi o gün onunla biraz da konuşup sakalasmaya çalıştım ama biraz canım fazla gülmüş olabilirim heyecanlanıyor böyle oluyorum bu çocuk ilgimi çekiyor aslında zaten ilgi çekici bir çocuk ama bana bakar mı bilmiyorum çünkü bende sessiz bir kızım sayilir insanlarla konuşmaya utanıyorum sınıfta tek otururum zaten bir arkadaşım vardı ama onunla da pek konuşmuyorum evet gidip insanlarla konuşabilirim ama çekiniyorum bu çocuğa da ulaşılmaz gözüyle bakmak istemiyorum çünkü o da insan bende eğer denemezsen nerden bilebilirsin ki? Ama bilmiyorum ya sizce bana bakar mı? İnsanların bakışına göre biraz tuhaf ortalama veya ortalama altı olduğumu düşünüyorum ama şahsen kendimi ortalama hatta güzel buluyorum ama bilmiyorum şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim umarım cevap verirsiniz bu arada o çocuktan başka hoslananlarda var ve bence onlarda güzel

Güncellemeler
7 ay
Yani onunla konusanlarla sıra arkadaşıyla falan konuşuyor hatta sıra arkadasi ile yakın
Güncellemeler
7 ay
Son zamanlarda daha iyi konuşuyoruz yakinlastik gibi ve arkadaş olarak iyi biri olduğunu düşünmeye başladım şakacı biri gibi ama hala çok yakın değiliz ama normal arkadaş gibi olduk
Asosyal bir erkekten hoşlanmak?