Aşk İlişkileri İlişkiniz için neleri feda ettiniz? merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben uzun tırnaklarımı... Yemek temizlik falan yapılmıyor meretlerle. Seviyordum ama mecbur kısadayım artık :D İlişkiniz için neleri feda ettiniz? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Meta_han Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl ilişkide biri benim için şunu değiştir diyorsa ben direkt soguyuyorum 0 1 Yorumla merdümgiriz +1 yıl birinin demesine gerek yok ki, uç gördüğün şeyleri törpülemek senin içinden gelmeli Yorumla
Alaz_Alaz__ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Çok fedakarlık yaptım ama zerre kadar yaranamadım. Yaranmakta istemiyorum artık. 0 0 Yorumla
birrkullaniciadi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Gençliğimizi harcadık yetmez mi xd aman ya çok değer verdim işte tek tek saymayayim sonuç hüsran 0 0 Yorumla
miumeow Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Evet bir şeyleri feda ettim. Almanya’da çalışma imkanım vardı ve gitmedim 0 0 Yorumla
MurryP Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Henüz edemedim çünkü ilişkim olmadı hiç . Ama olsa da bişey feda edemezdim çok bencilim çünkü 0 0 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Olan tırnaklara olsun emin ol kisa tırnak daha güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kısaca hayatımı feda ettim.. Gezmeyi tozmaya bıraktım, en güzel yerleri ona sakladım, yemediği şeyleri bende yememeye başladım. Hayatım değişti. 0 0 Yorumla
MrNobodyy_ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aksine uzun tırnak severim ben. Feminen olunmalı. 0 3 Yorumla merdümgiriz +1 yıl Sevgiyle alakalı bi şey demedim, yemek temizlik yapılmıyor uzun tırnakla Yorumla MrNobodyy_ +1 yıl Yemek de yapılır temizlik de. Uzunluğunu abartmak şart değil. Kısacık tırnaklarla Masumlar apartmanı oyuncusu gibi dolaşmasın hatunlar. Yorumla merdümgiriz +1 yıl Yapın uzun tırnakla temizlik lütfen, hamur falan yoğurun. Sizin zevkinize göre hareket eden birini bulunca da kaçırmayın evlenin dışarıdan yersiniz Yorumla
Bylaunch Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Hiçnrseyi çünkü değecek insan yok 1 0 Yorumla
Gul_21 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Hic bir seyi. Cunki erkek milletine degmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Henüz bir şey feda etmedim 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo feda ede bileceğim bir şey yok😂 ben feda ediyorsam karşı tarafda etmeli malasef tek taraflı olmuyor ilişki🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim😂😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İltifat için teşekkür ederim😂 hollywooda gidicem bende böyle gidersem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla merdümgiriz +1 yıl akhfsahf ay eğlendim Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hiç ilişkim olmadı ki daha 0 0 Yorumla
neyebaktın_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Hiç ilişkim olmadı olursa bakarız 0 1 Yorumla karizmaçocuk25 +1 yıl Tanışalım mı ne dersin Yorumla
Easy_Sweep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiçbir şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ilişkide biri benim için şunu değiştir diyorsa ben direkt soguyuyorum
birinin demesine gerek yok ki, uç gördüğün şeyleri törpülemek senin içinden gelmeli
Çok fedakarlık yaptım ama zerre kadar yaranamadım. Yaranmakta istemiyorum artık.
Gençliğimizi harcadık yetmez mi xd aman ya çok değer verdim işte tek tek saymayayim sonuç hüsran
Evet bir şeyleri feda ettim. Almanya’da çalışma imkanım vardı ve gitmedim
Henüz edemedim çünkü ilişkim olmadı hiç . Ama olsa da bişey feda edemezdim çok bencilim çünkü
Olan tırnaklara olsun emin ol kisa tırnak daha güzel görünüyor
Kısaca hayatımı feda ettim.. Gezmeyi tozmaya bıraktım, en güzel yerleri ona sakladım, yemediği şeyleri bende yememeye başladım. Hayatım değişti.
Aksine uzun tırnak severim ben. Feminen olunmalı.
Sevgiyle alakalı bi şey demedim, yemek temizlik yapılmıyor uzun tırnakla
Yemek de yapılır temizlik de. Uzunluğunu abartmak şart değil. Kısacık tırnaklarla Masumlar apartmanı oyuncusu gibi dolaşmasın hatunlar.
Yapın uzun tırnakla temizlik lütfen, hamur falan yoğurun. Sizin zevkinize göre hareket eden birini bulunca da kaçırmayın evlenin dışarıdan yersiniz
Hiçnrseyi çünkü değecek insan yok
hiçbirşeyi feda etmedim :D :D
neysem oyum degisebilir miyim
Hic bir seyi. Cunki erkek milletine degmez
Henüz bir şey feda etmedim
Yo feda ede bileceğim bir şey yok😂 ben feda ediyorsam karşı tarafda etmeli malasef tek taraflı olmuyor ilişki🤷♀️
Teşekkür ederim😂😇
İltifat için teşekkür ederim😂 hollywooda gidicem bende böyle gidersem
😂😂😂
akhfsahf ay eğlendim
Hiç ilişkim olmadı ki daha
uykumu ona yazdim keske yazmasaydim
Kendimi
Hiç ilişkim olmadı olursa bakarız
Tanışalım mı ne dersin
Para ve altın
Çok şeyi
Feda etmedim bu zamana kadar etmemde herhalde