Evlendim ama daha iyilerini mi hak ediyordum hissi?

3 ay oldu 26 yasındayım kocam benden eğitim olarak daha altta ama maaşlarımız aynı. Çok iyi bi insan evine bağlıdır fedakardır. ama yeri gelince bana kaba oluyor.

oncesinde 1 tane sevgilim olmuştu sadece çekingendim sonra büyüdüm güzelleştim. Fiziksel olarak da beni daha güzel buluyorlar maalesef üzülüyorum bu duruma. Kocamın tek odağı ben değilim anne babası rahatsız oluyor hep o gidiyor falan bi türlü bireysel hayatımız olmuyor. 26 yasında özgürceğime takılacağıma evlenip bunlara üzülüyorum diye düşünüyorum düşününce de vicdan azabı çekiyorum 🥲 zaten evlendikten sonra güzelleştim mi bilmiyorum eskiden o kadar ilgilenmeyen adamlar hayran hayran bakıyor. Sanırım kafam karışık psikologa mı gitmeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Evlendiğimizden beri babası rahatsız maalesef.
Güncellemeler
+1 yıl
Evlenince gep her şey cok güzel olucak tozmpembe hayatımı olucak zorluklar olmaz sanmıştım. Daha ilk aydan zorluklar gelmeye basladı sanırım depresyondayım
Evlendim ama daha iyilerini mi hak ediyordum hissi?
Cevapla