Evli olan arkadaşlar beni daha iyi anlar?

Öncelikle merhaba. Ben 2 senelik evliyim arkadaşlar. Biz eşimle bugünlere çok zor geldik. Yani zor bir nişanlılık süreci geçirdik. Ben onun için çok büyük fedakarlıklar yaptım yeri geldi ailemi dinlemedim ailemle aram defalarca açıldı. En sonunda evlendik falan derken eşim çok değişti. Yani nasıl söylenir sanki ailesiyle ne zaman görüşsse ben yokmuşum gibi davranmaya başladı. bu beni bir kere hastanelik etti anası yüzünden. Ben babaevine döndüm affettim tekrar geldim 9 aylık bir çocuğum var şu an. Ailesiyle aynı dairede altlı üstlü oturuyoruz ve kaynanam bana o kadar ağır laflar kullandıki Allah uzun ömür versin dedi, yüzüme tükürdü,.. Eşim elimizde avucumuzda ne varsa yedirdi onlara düğün takıları vs.. En sonunda kavga oldu bn araya girdim ben hakkımı helal etmiyorum size dedim kaynanam gene ağır laf kullandı. Eşim bunları bildiği halde hala babasıyla annesiyle görüşmeye devam ediyo ve bu benim çok ağrıma gidiyo. Yani para da malda mülkte asla gözüm yok ama çok zoruma gidiyo. Yüne kavga edersem bu olaydan ötürü bu sefer geri dönüşü olmayacağını çok iyi biliyorum. Eşim onlarla arası kötüyken hakkını helal etme vs. Diyodu ama gel gelelim görüşmeye başladı gene anasına babasına laf ettirmiyor. Benim aileme gelince çok ağır laflar kullanıyo. halbuki benim babam çok yardım etti çok tekliflerde bulundu para pul ne lazımsa her zaman sordu. Ben artık dayanamıyorum. Yapılanları yutamıyorum. Ne yapabilirim bir akıl verin
Evli olan arkadaşlar beni daha iyi anlar?