7 senelik evliyim ama aşık değilim. Ne yapmam gerek?

Merhabalar. Ben 7 senelik evliyim eşim sakin sessiz biri. Bir çocuğum da var. Ama sorun şu asla bana sevgi göstermedi. Saygı hiç yok. Benden 10 yaş büyük ve benim hiç bir isteğime saygı duymuyor. Bazen kadın olduğumu bile unutuyor. 25 yaşındayım ama hiç sosyal hayatım çevrem arkadaşım yok. Ben gerçek aşkı tatmak istiyorum hem arkadaş, hem sevgili, her şeyi bulacağım birini istiyorum. Ama sadece düşüncelerim bu icraat yok 😀 Sizce yalnış nerede? Bu arada 7 senedir eşimle çok konuştum bu konulari ama hiç çaba sarf etmedi. Ben çok çabalıyorum ama o umursamıyor maalesef. Ne yapmam gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar amacim aşk aramak ve ya ihanet değil lutfen başka yere çekilmesin konu. Ben sadece intiharin eşiğindegim sürekli suçlanmaktan bıktım aklımdaki sorulara cevap bulamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
SEVGİLİ YORUM YAPAN ARKADAŞLAR BEN ALDATMAYA MEYİLLİ DEĞİLİM ALDATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. SADECE EŞİMDE GÖRMEK İSTEDİĞİM ÖZELLİKLERİ YAZDİM LUTFEN BAŞKA YERLERE ÇEKMEYİN! HEMCİNSLERİMİN DÜŞMAN GİBİ YORUM YAOMASİ EMOATİ KURMAMASİ BENİ ÜZDÜ ERKEKLER DAHA ANLAYIŞLI YORUM YAPMIŞ. YİNE DE HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
7 senelik evliyim ama aşık değilim. Ne yapmam gerek?