+1 yılo zaman öncelikle boşanman gerekiyor
hayata yeniden başlaman için bu şart
sonra kendi ayakların üzerinde duracaksın öncelikle bunu başardıktan sonra
belki hem arkadaş hem sevgili her şeyi bulabileceğin birisi hayatına girecek
bunu göze alıyorsan ne yapman gerektiği ortada.
bir yanlışın yok bu bağlamda sonsuza kadar öyle bir adamla evli kalmak zorunda değilsin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAsla aldatma.. Burdan uygunsuz yorum yapanlar olacak çiçeğim onlara kulak asma..
İhanet edersen kendine olan saygını kaybedersin.. Bu şekilde yorum yaptım öncelikle kusur bakma ama herkesin şeytanı var, aldatmazsın tabiki.. Bu evliliği kurtarmak için elinden geleni yapıyorsun.
Severek mi evlendiniz? Hep mi böyleydi?
Hoş insan evlendikten sonra tanıyor, aynı evde yaşamak bambaşka bir olay..
Hoş insan kendisini bile evlendikten sonra tanıyor, kendi karakteriyle ilgili bilinmeyenleri evlendikten sonra görüyor.
Boşanmaya karar verdin diyelim, evlilik konusunda da acele etme.
Boşanırsan resmi bir şekilde şayet nadas yap, resmi olarak boşandığın günden itibaren iki yıl boyunca kimseyi alma hayatına..
Kaldı ki sen karar verirken çocuğunu da düşünüp karar vermelisin..
Ama hemen hayatına birini alma.
Boşansan bile eşinle görüşeçeksin, müşterek çocuğunuz var.
Yine de her şeye rağmen çocuğunu gözünün önüne getir karar verirken, boşanırsan hayatını idame ettirecek maddi ve manevi gücün var mı?
Bunları düşün, çocuğun velayetini istiyorsan ona her bakımdan bakmakla yükümlüsün, sorumluluğun artacak.
Öte yandan anladığım kadarıyla eşin çalışan, kazanan bir kişi.. Evden işe, işten eve yani. Gece hayatı yok sanırım.
Kadın olduğunu hissetmiyor olmanda acı.
Şayet boşanırsan başına bela olur mu?
Böyle bir kişilikte mi?
Yoksa yoluna mı bakar?
Malum kimi erkek sevdiğini boşandığı zaman anlıyor, eşini/sevgilisini katlediyor..
Buna asla sevgi de denmez.
Her ihtimali düşün enine boyuna.
Evlilik ve boşanma gibi kararlar aceleyle verilmez.
Serhat Yabancı'nın Evlenmeden Boşanmadan Önce İyi Düşün kitabını okumanı şiddetle tavsiye ederim..
Hakkında her şeyin hayırlısı olsun38 Yorumla- +1 yıl
İntihar etmek mi ne diyorsun sen? Çocuğun var, senin asla intihar etmeye hakkın yok.
Acımıyor musun o sabiye?
Senden sonra ne yapar o günahsız, kendine gel.. Ne intiharı..
Hep dua et, kendini yavruna ada..
O sana muhtaç
Soran+1 yılbu yorum beni iyi hissettirdi çok teşekkür ederim. Kafam çok karışık gerçekten
- +1 yıl
Her zaman iyi hisset. Kendinden vazgeçme, en büyük aşk evlat aşkı. Allah sana annelik duygusunu nasip etmiş, anne olmak için her şeyinden vazgeçmeye hazır insanlar var.
Çocuğun her şeyden herkesten önemli..
Onun mutluluğu için ayakta kalmalısın - +1 yıl
Kitaplar oku, sıkıldığında çocuğuna sarıl, onun kokusu çek içine doyasıya..
Yürüyüş yap mümkünse, oda mümkün değilse balkona çık camı aç nefes aldığın için şükret, elinde olanları düşünüp şükret ve hep dua et..
Seni çok iyi anlıyorum sevilmek istiyorsun, şefkat istiyorsun ama en önemlisi çocuğun. Tabiki sende önemlisin ama o melek için mutsuz olma, o etkilenir. Ben duanın gücüne inanırım. Sende dua et hep..
Hayatın güllük gülistanlık içinde geçsin
Soran+1 yılBen de o annelerdenim ama eşim bunlarin hepsini göz ardı etti Keşke beni anlasa dinlese sakin hayatımızı yaşasak çocuğumuzu büyütsek ama yok işte
- +1 yıl
Tek taraflı da olmuyor. Sen en doğru kararı verirsin kendin için ve kızın için..
Kimisi için boşanmak en doğru karar, kimisi içinde boşanmamak.
İnşallah her şeyin en güzeli olur hakkında
Soran+1 yılBen çok teşekkür ederim gerçekten iyi ki sizin gibi insanlar var. Rabbim yolunuza çiçekler sacsin
- +1 yıl
Amin 🌷 Allah razı olsun kardeşim 💖
+1 yılTüm konuşmalarına rağmen eşinde bir değişiklik yoksa eşinin de sana karşı bir hissiyatı yok demektir. Daha çok gençsin aradığın tüm o duyguları bulabilirsin. Elbette boşandıktan sonra…
00 Yorumla
+1 yılKüçük şeylerden mutlu olmaya çalış hatta eşine farklı sürprizler yaparak onu heyecanlandır. Onun nelerden mutlu olabileceğini biliyor olmasın. Bunlara odaklan ve onu ıslah etmeye çalış. Erkekler bir çok şeyi ifade etmekte zorlanır, içine atar, hatta gizlemeyi kolaylık olarak görür. Onun dünyasına girerek küçük şeyleri dışa vurmasını sağla. Söylediğimi lütfen yanlış anlama , istemeyerek de olsa onu yatakta mutlu etmek için çabala. Emin ol sana olan ilgisi hatta arzusu artacak (öküz değilse) ve onun bu tepkimeleri sana iyi gelecek.
Hatta birlikte küçük tatil planları yap, ona sorular sor (detay vermeyeyim) bu sorular onu heyecanlandıracaktır. (öküz değilse) . Anladığım kadarıyla sen daha sosyal ve hiperaktifsin. İçinde küçük çocuk var. Aradaki yaş farkı da bunu törpülemiş. Şunu unutma , erkek cinsel yaşamında mutlu oluyorsa bir çok şeyi toparlayacaktır. Çok canım da dursa , bu böyledir. Ona anlık sürprizler yap !00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
+1 yılSakın intihar edeyim deme ahirette azabı kötü olursa çok kötü bişey kabir azabı ve cehennem azabı youtube da kerem önder i izle şiddetle tavsiye ediyom bide onun evlilikle ilgili videolarına bak ki bunun dışında çok güzel sohbetleri var hem uzun hemde kısa kısa videoları var kısa kısa izle bence öyle ben öyle yapıyom izlediğimde ama uzunda bitirdiğim oldu diye hatırlıyom
211 Yorumla- +1 yıl
İmtihan sınav dünyasındayız bu dünyaya çok rahat yaşamak için gelmedik buraya rabbimize ibadet etmeye geldik ve tabiki bizi sınav ettiği sınavlardan geçmeye çalışmamız gerek sabretmemiz gerek ve tabi verdiği nimetlere şükür etmemiz hamd etmemiz gerek
- +1 yıl
Birini kasten öldürüp ya da intihar edip rabbimizin verdiği canı almamalıyız düşün bi rabbin seni yaratmış sen canınamı kıyacaksın ahirette kabirde günahına göre azaplar var ve burada nasıl kendimizi hissediyosak ve nasıl irademiz varsa ordada öyle olucak sakın unutma
- +1 yıl
Sakın öyle bişey yapim deme sakın
- +1 yıl
Günahsız kul olmaz peygamberlerin dışında peygamberler günah işlememiştir ama hata yapmışlardır
- +1 yıl
Bu alttakileri izle iyi gelir umarım
Soran+1 yılMutlaka izleyecegim teşekkür ederim
Soran+1 yılAllah'razı olsun
- +1 yıl
Amin hepimizden ve izliceğin için sevindim çünkü bişey paylaşıyon bazıları bakmıyolar ama mutlaka izliceğini diyince emin oldum sevindim
- +1 yıl
Kaç saat geçmiş izlemişsindir heralde bu arada kanalı beğendinmi ya da konuşmaları sohbeti falan
+1 yılEmin ol senin ve benim hayalindeki gibi erkek ve kadin yok şiddet yoksa evine ekmek getiriyorsa cocugunu sev arada mastürbasyon yap rahatla yagmurdan kacarke doluya yakalanma olayi cok cok gordum
Bende sevmedim ve asla almam dedim ailem benden habersiz istemis evlendim cocugum dogduguna sevinemedim cunku planimda ayrilmak vardi ve 25 yildir hep ayrilma plani yaptim olmadi
Simdi cocugumu seviyorum namusu basinda otursun diyorum yeter cok evli kadin tanidim kocasinin maasiyla cocugunun riskiyla sevgilisine hediyeler aldigini
Kendine dikkat et Allaha emanet ol00 YorumlaYa Sabır işte senin gibi Evli kadınlardan uzak durulmalı.. Evlenmeseydin Otursaydın Adam akıllı gibi Baba'nın evinde kafaya bak. O Çocuğunu düşün Çocuğunj 18 yasindkai bi kız olarak anlatıyorsam yazık üzüldüm sana.. Akıl başta😉 Sakın Eğer Allah'ı seviyorsan Sabret. Elbet bi kolaylık gelecektir. Sakın Sakın sakın sakın
12 Yorumla
Soran+1 yılKardesim uzak durulacak ne yaptım? Aldatmak istiyorum demedim aşk ariyorum demedim. Ben o aşkı o şefkati eşim yaşatsın istiyorum bunu düzeltmek için akıl almaya çalışıyorum anlamiyorsan neden yorum yapiyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğunun olması bu seni ona mahkup edicek değil bundan korkma hiç bir zaman hatta çok bile dayanmışsın böyle bi adama bu adam zaten değişmez artık o yüzden boşuna yanında durmanın bi anlamı yok bırak gitsin o kendi yoluna sen kendi yoluna çocuğu istiyorsada ver gitsin yeterki senden uzak dursun yeni başlangıçlar yap yeni aşklar yeni insanlar tanı hayatını yaşa çocuğun büyüdünde anlatırsın durumlarını bu yüzden ayrıldım babandan diye
10 Yorumla
+1 yılKimisi hakettiğini görmüyor kimisi hak ettiğini vermiyor sen daha hayatı yaşayıp öğrenmeden evlendiğin için şimdi aklın başına geldi evlilik yaşı olgunlaşma yaşı bence 28 30 dur o adamla her yatağa girdiğinde mutsuz olacaksın sana ilgi gösteriyor mu cinsel anlamda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen senin yerinde olsam napardim diye düşündüm ve tüm yorumları okudum çocuğuna bile yeni anne alırız diyen biri zaten seni gözden çıkarmış gitmissin bosanmissin umurunda bile olmazsin ondan dolayı gir bir işe işkura yazıl onlar yönlendirir seni çalış para biriktir kendine yeterince güvendiğinde de onu terk et aç davayı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Ben gerçek aşkı tatmak istiyorum, hem arkadaş hem sevgili her şeyi bulabileceğim "birini" istiyorum derken o "biri" kim acaba? Eşimle nasıl arkadaş sevgili olabiliriz diye sormak varken bir arayışta olduğunu kendin yazıp başka yerlere çekmememizi istiyorsun komik.
21 Yorumla
Soran+1 yılo biri eşim yani eşimde bu özellikleri istiyorum demek istedim altina da not düştüm zaten aldatmak benim karakterimde yok!
Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin. Sen tipik bir orneksin aslında. Kendini tanımadan anlamadan evlenen bir de çocuk yapan ve yıllar sonra kendini fark edip anladıkça böyle bunalıma girene Türk kadını denir. Boşanmak da bir yol ama bunu yapamazsın. Keşke yapabilsen ama sonrası seni korkutuyor. Bundan da eminiz. Sen en fazla kocana ilişkiye girmeyerek trip atarak kazanım elde etmeye çalışırsın ancak bunlar da onun umurunda olmaz. Böyle siline siline gidersin dünyadan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. 10 yaş büyük biriyle evlenmen zaten baştan fiyasko üzgünüm... Umarım aradığını mutluluğunu bulursun.. bir kere geliyoruz dünyaya çocuğun var diye ya da 7yil oldu evleneli ya vs diye de bu şekilde mutsuz olmaya devam etme. Yazık edersin kendine
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanman en doğru Karar olur Yaşın Gençken.
Şimdi Boşanıyorum dediğinde peşinden Koşar sende dersin aaa benimle Barışmak istiyor dersin.
Asıl dert Koşmasının Sebebi Boşandığında Nafaka ödeyeceği buda yeterli Etekleri tutuşması için.12 Yorumla- +1 yıl
Puan için Teşşekürler 🌹
Soran+1 yılÇocuğu almakla tehdit ediyor maalesef bir keresinde de öldürmekle tehdit etti. Geçen sene boğazıma yapıştı boğmaya çalışti annem aldi elinden sonra da sabret kızım dedi düşünün ben bosanirsam bile gidecek yerim yok ki. Sessiz psikopat adam
Genç yaşta kendini keşfedemeden evlenmenin sonucu bunlar üzerine birde çocuk yapmışsınız bu saatten sonra neyin olmasını bekliyorsun ki senin şu saatten sonra çocuğuna odaklanman gerekir.
30 YorumlaTam kendini tanidigin ne istedigini istemedigini bildigin yasina gelmissin asil evlilik yasin yeni gelirken evli olmak zor gercekten akil vermek dile kolay bisey soylemek haddime degil ama ayakta kalman gerek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor işin hayata bir daha gelmeyeceksin ve böyle bir hayatın içinde sıkışıp kalmışsın çaresizliktir bu mahkum gibi üzüldüm 😕
10 Yorumla Kocaya aşık olan kadın imkansız oldu artık. Müşteri lere full birtek kocaya olmaz çoxukşar kocadan çıkmaz ihanet iftira dolandırma boşanma nafaka yıkım başka müşteri den çıkan çocuk başka bişey göremez
10 Yorumla
+1 yıl18 yaşımdayken 29 yaşındaki birisiyle ilişkim oldu ve hayatımın en büyük pişmanlığı olabilir. Lütfen terk edebiliyorsan terk et. Sen de benimle aynı yaşta ağına düşmüşsün ve beni de izole etmişti.
130 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir ilişki bu
- +1 yıl
@yanlız_adam_16 uzaktandı neyseki ama ayrıldım
Soran+1 yılGerçekten çok kötü bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum. Artık dayanamıyorum hiç bir şey yapmama müsade etmiyor. Hizmetçi gibi davraniyor sürekli asagiliyor özgüvenim sifir
- +1 yıl
Hic buluşmadınız mı
- +1 yıl
Lütfen kendine zarar verme bunun için... Onu terk etmenin bir yolu yok mu?
- +1 yıl
@yanlız_adam_16 hayır
- +1 yıl
Bekara koca boşamak kolay tabi kadın ne yapsın boşanınca geliri yoksa
- +1 yıl
@yanlız_adam_16 Gelirim yok demedi?
- +1 yıl
Varda demedi ama bence ev kadını
Soran+1 yılyok maelsef sürekli twhdit ediyor çocuğu alirim ve ya sana kim bakar kalirsinnkrtada diye en kötüsü buna bem de inanıyorum
- +1 yıl
@yanlız_adam_16 Yoksa belirtirdi bence ki ne diyebilirim başka
- +1 yıl
Ona ihtiyacın yok, yerinde olsam ailemin yanına döner ve iş arardım ya da ailenin evini biliyorsa kısa süre arkadaşımda kalırdım. Arkadaş edinmeye çalış yoksa da... Başka çare yok gibi :(
- +1 yıl
Senin hic sevgilin olmadı mı
- +1 yıl
@yanlız_adam_16 var?
- +1 yıl
Ne kadar oldu çıkalı
Soran+1 yılGelirim yok çalışmıyorum. Çalışacak özgüven de yok. Ailem istemiyor arkadaşım yok hiç bir şeyim yok ot gibiyim. Nereden başlarım bolmiyorum ama cesaretimde yok
- +1 yıl
Freelance denemeye ne dersin? Herhangi bir becerin var mı?
- +1 yıl
Boşanınca ailen evine alırmı seni
Soran+1 yılBen aşçiyim. Ayrica bilgisayar teknolojisi bitiridm kırmızı diplomam var. Özgüvenim yok sanki yapamam gibi geliyor olmaz ben olamam ayaklarim ustunde duramam gibi. Şaka değil 7 senedir gece gündüz bana bunu aşılayan biriyle evliyim
- +1 yıl
Belki düzeltebilirsin boşanınca peki şiddet var mı
- +1 yıl
Seni aşağıladığından öyle hissediyorsun, nolur çalışmaya başla. Dene sadece.
Soran+1 yıl@yanlız_adam_16 var haksiz olunca şiddete baş vuruyor
Soran+1 yılGerçekten çok kötü hissediyorum ben
- +1 yıl
Siz doğulu musunuz peki
Soran+1 yıl@yanlız_adam_16 Ben yabancı ülke vatandaşıyım
- +1 yıl
Nerelisin sen
- +1 yıl
Ve şu an nerde yaşıyorsunuz
- +1 yıl
@hzltmr322 şu an 20'yim. Önce ayrıldığımds 3 ay falan peşimi bırakmadı, %80'i yalvarmaysa %10'u hakaret, diğer %10'u sevdiklerimi tehditti. Ama hiçbir şey yapmadı, en son barışçıl bir mail attı ama cevap vermedim. İlişki cinsel ve sosyal anlamda sınırlarıma saygısızdı. Onun dışında ortak alanımız fazla değildi açıkçası ve bana çocuksu gözle baktığını sezebiliyordum.
- +1 yıl
Cinsel ve sosyal anlamda sınırlarıma saygısızdı derken
+1 yılemin ol gercek ask diye bisey yok öyle dizlerde izledigin gibi bi askı hic bi zaman yasayamassın ya sevdigini alcaksın ya da aldıgını demişler
24 Yorumla
Soran+1 yılTelevizyon izlemiyorum :) Benim aradığım aşk dediğim saygı sesimin duyulması eş olarak saygi görmek.
- +1 yıl
bak evlenmissin 10 yıllık esin var cocugunda vardır emin ol siddete cok büyük hakarete maruz kalmıyosan icki icen aldatan ya da arkadaslarından fırsat bulup karısına vakit ayırmayan bi eşin varsa tabiki bosanabilirinsin ama macera arama derim
Soran+1 yılMehmet bey macera aramiyorum kesinlikle eşimde olmasini istediğim özellikleri belirttim sadece. Şiddet var hem psikolojik hem de vururyor haksız çıktığı zaman. Yani yazacak çok şey var yine eşimdir ayıbını örterim. Ama ben de insanim intiharın eşiğindegim artık bunaldim
- +1 yıl
ozaman bosan
+1 yılBen bu senaryoyu daha önce okudum. Maalesef sana ilgi gösteren, güzel şeyler söyleyen ve biraz da ısrarcı olan ilk erkekle kaçacaksın. Ya da aldatacaksın. Belki bu eczacı kalfası belki marketteki eleman belki de yufkacı 😅
00 YorumlaEğer gerçekten boşanılacak bir adam olduğunu düşünüyorsan ve güçlü bir kadından ekonomik gücün olacaksa boşan. Böyle sevgisizlikle bir yanlışa düşebilirsin. Ama bu çok ciddi bir karar öncesinde terapi falan deneyin mutlaka
00 YorumlaOncelikle neden evlendigink ve boyle bir adamdan neden cocuk yaptigini cok merak ettim
Daha sonrasinda ise neden evliligini bitirmedigini merak ettim
Sevmiyorsan saygi yok ise nedir seni onunla evlenmeye ikna eden durum00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn kolay aldatabilecek kadın tipi. Sevgi, saygı, ilgi görmeyen kadınlardır. Eşinizi bunca sene değiştiremediyseniz ya kaderinize razı olacaksınız, ya kaderinizi boşanarak değiştireceksiniz. Karar sizin. Bunu size evli biri oşarak söylüyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Seni anliyorum gelir simdi insanlar der ne alaka adam ihanet etmemis sey etmemis ama piskolojik. cok kotu birsey saygisizlik ve bu adma degismez 7 senede degismediyse su an hic degisme
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef öyle
+1 yılMerak aski bulsanda ayni seyler olucak esinle guzel konus cozum bulun naz filan yap belki seninde ondan sevmedigi seyler vardir suankinesinden daha iyi degil baskalari
08 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca sordum konuştum çok boş konusuyorsun bak işine bilmem ne yap tarzi cumleler kuruyor bana bazen baci falan diyor 🤦
- +1 yıl
Hmm anladim iliskide yorgunluk var esin oyle hissediyor ona ceza verecek seyler yapmayi dene degerini anlayabilecek seyler sakin baska yerde ask maşk arama söyliyim baskayerde aşk yok kaderin bu sabır et bosan diyen slk insanlara bakma senide hatalarin vardir ilk once kendi eskiklerini bul gider
Soran+1 yılSence bütün gün evden çıkmayan arkadaşı olmayan kendini eşine çocuğuna evine adamış. Eşine maddi olarak yük vermeyen. her gün yemeğini temizliğini yapan. Bir kere bile asik suratla kapı açmayan eşi ne derse tamam diyen bir kadının ne gibi eksiği ola bilir? Gerçekten bakımsız, beceriksiz, kendi için yaşayan biri olsam içim yanmaz çok isterdim öyle olmayı. Ben 7 senedir evliyim 1 kere bile eşimden mutfak masrafi dışında para almadim kendisi de vermedi kazanıyor mu kazanıyor maşallahı var ama ben bildiğiniz yoksul gibi yaşıyorum
- +1 yıl
Sizi gercekten anlayabiliyorum, eşinizin bakiş açısını az cok çozebildim evlilikte mental yorgunluk oluyor o döngüdesiniz siz ilgi bekliyorsunuz esinizin umrunda degil siz peki esiniz nasil birisi olursa hosuna gider
Soran+1 yılBen eşimden ne para ne gezmek tozmak tatil alışveriş hic bir şey istemiyorum sadece bana sarilsin istiyorum sevsin hasta olduğumda ve ya halsiz olduğumda anlasim şefkat göstersin istiyorum. Ben eşimin yanında çocuk olmak istiyorum. Bunları eşimle yapamayacaksam kimle yapabilirim ki? Bunun içimde kalması çok üzüyor
- +1 yıl
Hmmm bu sorundan dolayi ben boşandım yani esimle boşandik biz ayni sorunlar eşim benden ilgi sevkat istiyordu ben kaçıyordum ondan onu seviyordum ama sevgimi gizliyordim agır biriydim sizin esinizde bencd agır biri sevgisini gosteremeyenlerden onun zaaflarindan yakalayip siz ona yanasin degisik taktikler uygulayın onu açmayı deneyin
Soran+1 yılBen eşime neler neler yaptım yine faydasiz ben sadece hiç bir şey yaomadan bekleyen taraf değilim ki. Ben eşim için her kılığa girdim sarışın oldum esmer oldum kızıl oldum. Giyimimi değiştim kendimi değiştim yok adam aynı
- +1 yıl
Hmm peki esinizi seviyormusunuz siz , sevmesseniz evlenmezdiniz evlenmeden önce boyle degilmiydi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle ne yapman gerek noktasına bile gelmeden çok çok iyi düşünmelisin.
İnce eleyip sık dokumalısın. Çünkü bahsettiğin yaşam zor bir yaşam olsa da olmasını istediğin şey büyük risk taşıyor.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılpeki boşanmak gibi bir düşünce geçti mi aklından? evliliğinden memnun musun? hayatından memnun musun?
07 Yorumla
Soran+1 yılevet bir kere teşebbüs ettim 9 ay babevinde kaldim ailem hayati zehir etti bosanirsan böyle olur diye diye geri baristirdilar
- +1 yıl
ne olacak mış boşanırsan? Tövbe Tövbe... mutlu değilsen boşan kardeşim. hiç bir şey senin hayatından senin mutluluğundan önemli değil. hayatını mutsuz olduğun biriyle geçirmek zorunda değilsin. Ailenin bu kararında arkanda olması lazımken tehdit etmeleri beni gece gece sinir etti yemin ederim
Soran+1 yılEvet beni de çok üzüyor bu durum. Tamam eşim sevmesin yani kimse de olmasın hayatımda buna da razıyım ama keşke ailemin birazcık desteği olsaydı. Hiç özgüvenim yok artık
- +1 yıl
Ailenin senin kararına saygı duymamasına ben de üzüldüm. Çok iyi düşünüp ona göre karar vermen lazım çocuk var mı?
Soran+1 yılEvet 1 çocuğum var zaten onun için düzeltmek istiyorum. İyi olsun istiyorum mutlu sakin sevgi dolu bir ailede büyüsün istiyorum
- +1 yıl
Sen hiç mutlu değilsin ya 😔 neler yaşadığını dinlemek isterdim yanlış kararlar alma lütfen. Çok iyi düşünmen gerekiyor. Evladın için hangisi iyi olacaksa ona karar vermen lazım. Gerçekten senin adına üzüldüm 😔
Soran+1 yılben çok teşekkür ederim. bu huraya yazdığım son cevap soruyla bağımi koparacagim şimdi
+1 yılSizin durumunuz zor siz bahar bahçeyken eşiniz kış farklı karakterlersiniz. Ya ayrılın ya da eşinizi çift terapisine götürün tabii gelirse.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet teklif ettim gidelim dedim hangimizde problem varsa gayret edelim dedim çocuğumuz için yapalım dedim yok razı değil. Bana dokunma konuşma ne yaparsan yap diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer kadına ilgi göstermeden kadın ilgiliyi başka yerde arar eğer sen bir arayış fikrimde ise bu öncelikle eşinin hatası kadını eve tık ilgi gösterme olacağı bu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kucuk yasta evlenen ve yas farki olan ciftlerde bu sorun hep gorunur. Onu degistiremezsin. Bosanma sansin da yoksa bigun biri cikacak ve yasak ask yasicaksin.
00 YorumlaHeves ediniyorsun yinede şuanki sorun senin mutsuz hayatın olduğuna göre boşanmanı tavsiye edebilirim , mantığını kullan duygularını değil.
10 Yorumla
+1 yılKendinden 10 yaş büyük biri hiç bir zaman kendinden küçük birine saygı sevgi göstermez yaş konusunda kötü bir tercih yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılYanlış 18 yaşında evlenmiş olmanda. Fazla sorun arama, tek sorun bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin baba evi güllük gülistanlık olmuyor maalesef
- +1 yıl
Valla tek kurtuluşta evlilik değil. Az aklınızı kullanın. Evden uzaklaşıp kariyer yapan çooook kadın var.
Soran+1 yılSize kolay geliyor tabi kenardan bakinca o evin içinde ben büyüdüm. Ben universite sinavina kacak gocek girdim en yuksek puani tutturdum yine yapamadım ben sonuna kadar direndim biliyorum bunu vicdanimda rahat. Kariywre gelince hem aşçiyim hem bilgisayar teknolojisi mezunuyum. Bunlarin ilişkimle. alakasi yok
- +1 yıl
Valla yapan yapıyor👌🏻
Soran+1 yılBen de yapanlardanim kardeşim yorum yapmadan önce diğerleri gibi okuyup anlasan bu yorumu yapmazdın eminim. Yine de teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEski kafalı erkekleri anlıyorum da bu zamanda hala böyle erkek gerçekten nasıl denk getirebiliyorsunuz nasıl böyle oluyorlar aklım almıyor yani.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yarın o istediğini bulunca da bu defa başka bir çeşidi arayıp bulma peşinde olacaksın mükemmeli ararsan mutlu olamazsın 👍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılihaneti düşünmen haklı olsan bile bütün dogrularını götürüyor unutma yaşattıgını yaşamadan ölmez kimse
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAranızda ki yaş potansiyelini baz alırsak karşınızda ki kişi Hayattan tüm değerleri almış yaşamış ve olgun biri
00 Yorumla Bu soruya burada karşılığı ancak gel sevgili olalım olur. Boşansan olmaz boşanmasan olmaz. Katlanmaya devam
00 Yorumla
+1 yılSeninki kağıt üstünde evlilik bırak gitsin zaman kaybı öyle insanlar düzlemez. Sözle değil davranış lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin en dogal hakkın mutlu olmak aşkı tatmak kusurabakmayın ama böyle hödükler oldukca olmuyo maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Saygı yoksa evlilik bitmiştir. Hanzo bir adamla evlilik sürdürmek zorunda değilsin.
011 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama ne ekonomik özgürlüğüm var ne özgüvenim ne de arkada duran ailem hic kimsem yok cesaretim de yok
- +1 yıl
Zaten bu devirde kadınlara tanınan çok büyük haklar var bir miktar nafaka alabilirsin. Bir iş bulup çocuğunu iş saatlerinde kreşe gönderebilirsin. Veya bakıcı bakabilir. Kendinde saygısı olmayan biri çocuğu da düzgün büyütemez. Belki çocuğun büyüyene kadar size düşmanlık duyacak benim ne suçum vardı diye ama büyüyünce anlar nasıl bir babası olduğunu ve boşanmanız gerektiğini
Soran+1 yılBilmiyorum çok bunaldım nereye dönsem bir duvar var karşımda
Soran+1 yılAilem çok baskıcıydı yağmurdan kaçarken doluya yakalandım
Soran+1 yılben aşçiyim zaten yabancıyım benim ülkemde yaşıyoruz burada maaş da güzel turkiye parasiyle 8-9 bin lira aliyorum ama çalışacak özgüven yok bemde
Soran+1 yılHangi ülke sorması ayıp
tabiri caiz ise süslen püslen ondan sonra bir daha bak bakalım tepkileri nasıl olacak.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten bakimliyim ayrica yemek temizlik de gauet yerinde aşçiyim ama gördüğüm sürekli aşağılanma
Soran+1 yılAyrılmıyorum zaten (( Ama gerçekten çok çabaladım ağladım, yalvardım, konuştum olmadı olmuyor.
- +1 yıl
ben anlamıyorum gerçekten, kıymet vermeyen kıymet görüyor, kıymet veren kıymet görmüyor. bence biraz soğuk davran o zaman belki bu işe yarar, ama soru şu evlenmeden bu adam nasıldı? aynı ise biz burada ne desek beyhude, bile bile evlenmişsin derim, ama değil ise dediğim gibi soğuk davran briaz
Soran+1 yılevlenmeden once kibar saygılı beni baş tacı eden kadin haklarını savunan bir nişanlım vardi. :) Evlendiğimiz gün ben ne dersem o olur damgasını vurdu
Soran+1 yılTeşekkür ederim desteğin için
+1 yılEkonomik özgürlüğünü kazan ve bosan. Sonra aski arar bulursun
04 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvenim yok maalesef ve gerçekten ölmeyi düşünüyorum. Geçen gün bana çöp dedi adam
- +1 yıl
Bir lafa bakacaksın laf mi diye bir de soyleyene bakacaksin adam. mi diye. O zaman aski bul. O sana cesaret verir
Soran+1 yılYok vallahi yok cesaretim çok bunaldım artık. Sanki dışım tahta içim bomboş ve gerçekten tek istediğim şey ölmek
- +1 yıl
Cocuk yok mu
Eşini değiştiremezsin bunu sorman bile hata baştan iyi tanımalıydın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Ben gerçek aşkı tatmak istiyorum hem arkadaş, hem sevgili, her şeyi bulacağım birini istiyorum."evli kadın bunu nasıl yazar?
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu eşimden beklediğim için yazdim. Başka birinde aradığım bir şey değil
Cevap sahibi+1 yılHı pardon hakkını helal et
+1 yılsize nasil yardimci olabiliriz. durum ortada ve bosan veya aldat desek onuda istemiyorsun ancak konusarak dertleserek destek olabiliriz gerisini sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılaşık oldun anda bosanacan ya arkadas ne aşkindan bahsediyirsunuz aşk gecuci sevgi ebedidir sevgi saygi onemli evlilikde
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşında evlenemeseydin ne yapalım alilli olsaydın da
11 Yorumla- +1 yıl
Akıllı
+1 yılKimisi karım olsa da her şeyi yapsam diye bekler kimisi de karısının kıymetini bilmiyor işte
10 Yorumlaboşan bence zorla olursa daha kötü olursun bırakmalıısn
00 Yorumlasevgiyi ilgiyi bulduğun kişiye yönelirmisin. sırf sevip aşık olduğun kişiyle ilişkiye girermisin
01 Yorumla7 sene uzun bi süre çocuk da var bilemedim şimdi ne desem tekrar konuş sürekli konuş anlar belki
00 Yorumla
+1 yılKendini keşfedemeden evlenmenin sonucu bu acele evlilik
00 Yorumla
+1 yıl7 sene geçmiş bir 7 sene daha yaşarsın arrtik birsey olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Eşinin sana ilgisizliği sevgisizliği neden sebebi var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18 yaşında evlenmeden önce düşünseydin keşke bunları. Boyundan büyük işlere kalkışmışsın ve elinde patlamış geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin baba evi güllük gülistanlık olmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bunları düşünüyor olmanda. Boşan o zaman abisi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bence senin kocan, zamanı gelince evlilik ne diye merak etmiş ve evlenmiş sonrasında her şeyin ilkini yaşayıp hayatına devam eden ve kendi önceliklerine önem gösteren biri.
10 YorumlaEşinin iyi yönlerini düşün kötü yönleri ile kıyasla
00 Yorumla
+1 yılİlişkinizi nihai bir karara vardırmadan istediğiniz şeyleri yapmanız pek mümkün gözükmüyor. Bir sonraki sefer ne istediğinizi ve kuracağınız sağlıklı ilişki tarifiniz /temenni/dileklerinizi yaşamanızı umut ediyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. eşini bu saatten sonra değiştiremezsin. boşuna çabalıyorsun. tek yapman gereken kendi mutluluğunu yaşamandır. böyle gider bu..
00 Yorumla
+1 yılsiz evli değilsiniz ki..
bu bildiğiniz esir hayatı..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlenmişsin maalesef insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar istersen dinleyebilirim seni
00 Yorumla - Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat