Biricik, pofuduk ve minnoş sevgilinizi çıldırtacak ve öfkeden deliye çevirecek şeyler yaptınız diyelim ki ve bu durumdan kurtulmak için öfkeli ponçik sevgilinizi öfkesinden nasıl uzaklaştırır ve nasıl sakinleştirirsiniz?Pamık gibi olurduk şöylesi anlarda🥰
Öfkeli sevgilinizi (size karşı) sakinleştirmek için neler yaparsınız? ?
Ben onun ince noktalarını bilirim yaklaşmam yani öfkeli diyorsa demekki gerçekten sinirlidir çünkü sinirlendiğin zaman ne yapılırsa yapılsın hiçbir zaman yatışmayacağını ben çok iyi biliyorum bunu yani yaşadım bizzat bana yaşattı sakinleştirmeye çalıştım payımı aldım kenara çekildim o yüzden hiçbir şekilde yaklaşmam bırakırım biraz siniri geçsin siniri geçtikten sonra konuşurum ciddi bir şekilde
Ben öyle şeyler yapmam bir kere😘Nedensizce, aniden olacağı tutarsa da önce sessiz ve sakin oturup hayranlıkla O'nun öfkesini izlerim. Sonra da çay koyarım birlikte içerken benimle dertleşebilir❤️❤️👀
Aslında bunu yaşamak gerek çoğumuz zaten yaşadığı şeylerdir ama konun da ne olduğu mühim nasıl davranacağını ya da kızdığı şeyi anlamak bilmek gerek... Burdan sonra biraz düşünmedim aklıma sevdiğim birini çıldırtacak bişeyi yaparken hayal edemedim beni cildirtmasin yeter. Seni çıldırtacak bişey söylermisin.
Bu benide çıldırtır. Yine empati yaparak cevap veriyorum. Ofkeliyse sitresini atana kadar her şey serbest. hangi konuda anlayış bekliyorsa anlamadığım yeri ya da anlamayacagim.! Yeri anlatarak anlamasını sağlarım Ortak yol bulduk bulduk. Bulursak ne ala hata etmissen her konuda simartarak gönlünü alırım Bencilliğin alemi yok. Anlayış olmazsa olmazım.