Bu dönemde olan sevgilinize yeteri kadar ilgi gösteriyor musunuz?
Onu sakinleştirmek için neler yapıyorsunuz?
Yoksa umrunuzda olmuyor mu?

Aslına bakarsak bu her kızdan kıza değişiyor fakat onu sakinleştirmek için güzel iltifatlar ve bolca çikolata işini görebilir eğer kız duygusalsa aşırıya kaçmadan herzamanki ilgiden bir tık daha fazla ona karşı ilgini göster çünkü duygusalsa bianda ben seni haketmiyorum diyerek ağlama krizine girebilir
Başıma bir kez böyle bir olay geldi, eski kız arkadaşımın bu dönemleri çok sancılı geçerdi. bir keresin de kesinlikle aksi ve huysuz diyebileceğim bir hal aldı durum, oda yetmezmiş gibi üzerine engel bile yedim her yerden. Şanslı olduğum nokta çalıştığı için tek yaşıyordu, bende bir markete gidip tatlı olan ne kadar şey varsa bir sepete doldurdum, sıcak su torbası , ağrı kesici ve birde not ile kapısına bıraktım. 2 saat sonra bir baktım o bana gelmiş :=) böyle bir anım olmıştu..
Sakinlestirilmeye calisilan kisinin nazlanma durumu artmaya basliyor. Her ay yasanan bir durumu anormal bir durum gibi yasatmak istemiyorum. 2 gun once ki davranislarim ne ise o günde ayni sekilde davranıyorum. Daha once alttan aldik normal gunlerinde tepeme cikmaya calistilar.
Eşim benim için napsa umrumda olmuyor en sonunda defol git diyorum o da arkadaşına oyun oynamaya gidiyor ben de tv izliyorum zaten benim ağrım olduğum gün olur eğer akşam olduysam ertesi gün öğlene kadar sürer biter sonra işte iyi ki varsın işte benim ağrım vardı o yüzden sana öyle davrandım falan diyorum sonrası işte özel
Şu regli dönemi fazla abartılıyor. Özel ilgi beklemek şımarıklıktan başka bir şey değil.
O kadar yapmacık geliyor ki bana şu regl olunca triplere giren kızlar.
Yani madem sinirli oluyorsun sevgiline belli hir süre yazma kimse senin tiribini çekmek zorunda değil boş yere ağrıların sancıların geçsin iyi ol ondan sonra konuş.
Ben regl olduğum zaman ağrıdan sancidan konusamicak hâle geliyorum zaten çevremdeki hickimse ile uğraşmıyorum belli bir süre konusmamak tercihim oluyor..
Birinin bni sakinleştirmeye çalışması aşırı geriyor.
Regl olan benim ve vücudumu en iyi tanıyan benim .
Kimseye gerek yok, bn hallediyorum..
Peki regl döneminde naz yapma şansı bile olmayan kızlar? Normal davrandığımda bile suçlu konumuna gelirken bir de regl döneminde atar yaparsam nazımı hayatta çekmez diye düşünüyorum.
ben regl olduğumda karnımın en çok ağrıdığı o günde bunu söylediğim sevgilim beni umursamazsa birde onun için ağlamaya başlarım
Hassas falan hikaye regl diye kaos yaratan kadınları anlamak da zor
Şu sorulara sinir oluyorum. Benim sevgilim yok regl olunca falan da kendim atlatıyorum sankinleşecek bir şey yok neden bu olayı bu kadar abartıyorsunuz? Biz farklı bir regl mi oluyoruz
Sevgilim regl olmuyor, çünkü yok : )... (
🤪🤪
Kendini dövdürüyordu çok iyi geliyordu
Beni de sakinleştirin 🥲
Çikolatami getirin ordan 😂
😂😂
İlk gün sorunlu geçiyor biraz.
Nutella alsınlar 😂
hadi ordan kendini sen en iyisi
Regl döneminde hiç değişmiyorum ahhshsd
Kilo mu aldın sen der, tüm öfkesini üstüme çekerim. Rahatlasın biraz, bana boşaltsın 😂😂
Çok uyuzca hareketler bunlar 🤪😂
Benimki uyuz olunca daha bir seksi oluyor
Kesin taş gibi hatundur seninki de 🤪🤪🤭😂
Öyle olmasa regl öfkesini bile yaşamak ister miyim
Aslında sakinleştirmemek alttan almamak ilgi göstermemek fazla sevmemek lazımmış sonunda üzülen taraf oluyorsun
Çok tersliyordu beni bende uyuyorum diyordum veya işim var diyordum öyle geçiriyordum sonra zaten terketti sağolsun :))
Bunu mazur görmeyeceksen sevgili olmanın ne anlamı var
Alttan alır ve şefkatimi eksik etmem. Bir de çikolata önemli...
Herhangi bir şey yapmıyorum. Abartmadığı sürece alttan alıyorum.
Sevgilim varken göğsüme kafasını koyar saçlarını okşardım. Öyle sakinleşirdi
aşkım dayan sağlıklısın bak olumlu düşünmeye çalış falan derdim heralde :D
Bu abartılı saçmalık için şunu kullanıyorum👇
https://www.youtube.com/embed/29uq0o0WxIwBuscopan plus+ Majezik (ağrı kesici kişiye göre değişir. Kesmeyecek bir etken madde olmalı)
Sıcak su torbası+bolca sevgi ilgi ve karına masaj :)
@kekomess Kim diyor onu? Neye göre zararlı?
Espriler yaparak onu iyi gelecek bitki çayları yapark masaj yapark karnıni ovrak omzuma yaşlanmasını sağlar dinlendiri ci müzik açarak
Dayak yiyorum hizmet ediyorum
Aranılan cevaplar bunlar evet cok güzel 😂😂
Kiymet bilmiyolar ama naparsin kilibik diyip ayriliyor sonra
Benim hiç sevgilim olmadı ki. 35 yaşındayım bu saatten sonra da olmaz zaten
İlgili ve şefkatli davranırdım duygusal olarak hoşuna gidecek sözler söylerdim ve çiçekle çikolata alırdım belki yemekte alır evine bırakırdım
Bilmem , sevgilim olsaydı ayaklarını öperdim dakikalarca herhalde 🙃 hoşuna gidermiydi bilemem ama en azından denerdim
@BerkAltın hahahahahahahahhaha🤣🤣🤣
@BerkAltın sorun yokk✋
@BerkAltın snkdnskdnskdnksms yarildim
O döneminde biraz fazla şefkatle yaklaşıyorum, o tartışma havasındayken gülerek gel buraya diye kollarımı açmam herşeyi değiştiriyor. Sanırım kendini daha iyi hissediyor.
Antidepresan kullansanızda, o 3,5 günü zindan etmeseniz bize. Daha iyi olmazmı
Olsaydı eğer sevgilim.. sırnaşır iltifat eder hiç kırmaz ve bol bol çikolata alırdım.
Üzülmesin diye, diğer sevgilime gidiyorum.
Tovbest 😂
Bana ne regl olmasından ki
sen aslansin basarirsin bitince beni ara:))))
İlgi şevkat ve bolca çekileta 😌
her şey e tamam deyip ağrı kesici vererek
Çokoprensin geldi hadi ye beni diyerek
Uzaklaşarak yoksa bizlere saldırıyorsunuz
Nazını çekerim bir haftadan bir şey olmaz
Benim aşkımda şükür o dert yok
Edepsiz sorular sormayın sjshs
Her yerde çıkmasan olmuyor
Hiçbir zaman sevgilim olmadı
Ona Kur'an okuyorum. Sakinleşmezse onları dövün ayetini hatırlatıp kaşınma diyorum.
Onları dövün ayeti?
@Sakinvetatlikiz nisa 34 Allah'ın insanlardan bir kısmını diğerlerine üstün kılması sebebiyle ve mallarından harcama yaptıkları için erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudur. Onun için sâliha kadınlar itaatkârdır. Allah'ın kendilerini korumasına karşılık gizliyi (kimse görmese de namuslarını) koruyucudurlar. Baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve (bunlarla yola gelmezlerse) dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?