Kız kendini küçük düşürüyor. 18 yaşında oldu sanırım bu asit olayı, yerinde olsam çaresine dair bir şeyler yapmaya, yaptırmaya çalışırdım, yoluma, hayatıma bakardım, iş bulur, o şekilde çalışır, hayatıma bakardım, bu şekilde insanın anne babası bile yeri gelir suratına bakmak istemez insanın, fotoğraflarda da çocuk kızın yüzüne bakıyor değil hiç zaten, kameralara öyle bir bakıyor ki, sanki bunu yaptığının kendisi olduğunu afişe etmek ister gibi, tam da Ümitcan Uygun vakasının üzerine denk geldi, bir kızı öldürdü diye diğer kız da birlikte olmaktan çekinmedi ve o da öldürüldü, aynı zamanda çocuğun mesaj kutusu ifşalandı. Yani bu çocuk da bence tanınmak ve kızlar açısından yoluna bakacak, kendini de temize çekmeye çalıştı, ama perde gibi geliyor bana, sonraki kızlara güzel bir hikaye uyduracak. Ben onu sevdiğim için kendimi kaybettim, onu o haliyle de seviyordum, o yüzden evlendim ama anlaşamadık ayrıldık diyecek, sanki bu örtbas projesi değilmiş gibi. Yoksa bu çocuğu kim tanıyordu yani şu fotoğraflara değin. Kızı da anlıyorum, yaşı çok küçük ve sevildiğini hissetmek, bunu yaşamak, bu duruma inanmak zorunda, iyileşmenin en kestirme yolu budur. Ama bundan sonra neler olacak göreceğiz. Kızın engelli maaşı varsa bu bile çocuğun işine gelecek.
Haberi ilk gördüğümde nasıl bir tepki vereceğime şaşırdım gencecik bir insana yapılabilecek daha büyük bir kötülük olamazdı heralde ve bunu yapma sebebine sevgi deniyor dünya hergün biraz daha yaşanmaz bir hal alıyor bu olaydan sonra erkek kız bir daha sevilme korkusu yaşıyor yapan canide hapiste kalmamanın hesabını ve ortaya bu evlilik çıkıyor bu kızın can güvenliği ne kadar var şimdi yüzüne kezap döken bir cani cinayet bile işleyebilir inşallah bir kadın cinayeti olarak karşımıza çıkmaz bu evlilik ben şahsen artık ne düşüneceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum.
Öncelikle kimseyi yargılamak bize düşmez. Kızın geçirdiği travma sonrası, ki bu travmayı aynaya baktığı hergün görüyordur. Psikolojisinin bozulması olağan bir durum. Belki tehdit ediliyordu belki de onu başkasının sevmeyeceği endişesine girip yanlış bir karar verdi. Her ne olursa olsun yaptığı yanlış ama onu anlamamızı beklemeyin. Hangimizin yüzüne asit döküldü ki?🤷♀️
Hayır. Bana bu acıyı yaşatan birini kendim ile ödüllendirmem. Ayrıca bu potansiyele sahip birini eşim olarak seçmem için aklımı oynatmış olmam lazım. Muhtemelen bir daha bana kimse bakmaz psikolojisi ile kabul etti... kesinlikle hata yapmış o adamın yeri cezaevi onun yanı değil!
bu hiç akıllıca bir şey değil ama hadi biraz düşünelim
benim çıkarımlarım şöyle 1 kadın intikam almak istiyor olabilir intikam soğuk yenen bir yemektir dost gibi yaklaşır ve aynı şeyi kadın da adama yapar bunun için adamın yanında olması ve güven vermesi gereklidir kin böyle bir şeydir
2 kadın korkuyor olabilir bu sefer daha kötüsünü yapar diyerek adamın istediğini yapmak mecburiyetinde görür kendini
çünkü bunun başka bir nedeni yoktur bunun adı da sevgi değildir kasap sevdiği eti yerden yere vurur sözü kasaplar için geçerlidir
ama genel olarak böyle bir şey yapmak hiç akıl karı değildir yani burada deveye diken insanı... sözü'nün geçerliliğinin akılsızlığı söz konusu gibi
Kadın olmak gerçekten zor. Seversin sevdiğine vermezler. Ama hiç günahın yokken şero nun biri gelir senden faydalanır. Tecavüz eder ailen namusunu temizle diye tecavüzcüyle evlendirir seni. Cezayı sen çekersin o şero çekeceğine. Dayak atar o şero Öz ailenin evine gidersin kurtulmak için Ailenin verdiği cevap kocandır döver evliliği yıkma boşanırsan kim alacak seni. Çocuğun varsa yandın birde o zaman boşanmanı hiç istemezler. Bu şero da kezzapla kızın yüzünü mafetmiş kız bunu seviyor belki de ondan affetti ama evlenme konusu kurtuluşu mu oldu çıkış kapısı mı bilmiyorum. Ama bu evlenme durumundan sonra bu tip olaylar meydana gelirse şaşırmam. İsimler değişir ama şero çok memlekette.
Sen el üstünde tutarsın seversin, başına bir şey gelmesin diye dört dönersin etrafında döner arkasını çeker gider. Sorarsın niye gittin ne oldu diye? Sen daha iyilerine layıksın der. Adamın biri gelir hayatı sana zindan eder parçasından tutarsın bırakmasın diye. Biz galiba insanoğluyuz.
Yaşadıkları durum ortam ve şartları bilmiyoruz💐 erkek vicdan azabı ile pişmanlık sonucu evlenebilir. Kadında bu durumda erkeğin hatasını ya da kendi hatalarını görüp evlenmiş olabilir.
Ama kimse yüzüne asit kezzap vb atılmasınv layık değildir. Bir ömür boyu o insanı toplumdan soyutlamak, hayatını karatmak, yani bu işin vebali büyüktür, ne insani nede hayvani bir davranıştır🙅♂️🦧🐒
Tabi ki evlenirim sevmese asit döker miydi? Beni çok seviyor kıskanıyor ondan yaptı ahh canım ya nasıl da düşünceli kıyamam der nihahı basar hemende bir çocuk yapardım😂 Sevginin göstergesi =1/asit ne kadar asit o kadar sevgi demek dökmeyen sevmiyordur net yani konu tartışmaya kapalı :)))
içinde neler yaşıyor kimse bilemez ama madem yoruma açık bir durum yazmak istediğim birkaç cümle var. hayatının belki de merkezine koyduğun insan senin hayatına kast etmiş. bir şekilde iyileşip dimdik ayağa kalkmışken hayatına kast eden birini tekrar hayatın merkezine almak artık vazgeçilmiş bir hayata umut tohumları ekmek gibi bir şey. ama o toprak kurak. umarım yanılıyorumdur ama bu durum gerçekten çok acı
Şu lanet herifin suratındaki hiçbir şey olmamış nidası zaten yeteri kadar tilt ediyor. Kızın ailesi nasıl göz yumdu bu olaya halen daha anlamış değilim. Arkasında başka şeyler var muhtemelen. Yakında çıkar kokusu.
Normaldir yurdum kizkari kendini kesecek oldyrecek hakaret edecek serefsiz pic karaktersiz it kopuk meraklisidir ne es ne arkadas nede sevgili secmeyi bilirler
Kadın ların en sevdigi erkek tipi köpek olur ayaklarını yalar. Alkol madde bagımlısı cinayet şiddet döven satan tecavüz eden asaglayan erkek harici evlilik yapmaz kadın
Zamanında acıdık bu kadına ama bi hata bi defa yapılır ikinciye yapılıyorsa bu o kişinin slaklığıdır yarın öbürgün görürüz çok geçmeden ölüm haberini yüzünü yakmış komple ne ara unutmuş bunlqrı
OA inanmıyorum bu kız nasıl olur kafayı mı yemiş, yalan haberdir bu ya bu kız nefret ediyordu o adamdan gerçekse ben şu an cidden ağzım açık ekrana bakıyorum.
Benim hayatimi karartan, yaşama sevincimi alan o erkeği öldürürüm sonrada paşa paşa yatarım hiçte pişman olmam. Kız ne düşüncelerle evlendi bilemeyiz ama inş öldürülmez.
Hayır saçmalama. böyle bir durumdan sonra evlenmeyi düşünmek bile sağlıksız bir düşünce senin yapacağın tek şey o yaratığı süründürmek olmalı ne evliliği
En kötüsü de bu kız için onca mücadele verildi, onca hayır toplandı, onca insan yardım edip destek oldu yaptığına bak. Onlara da ihanet bu O çocuğu gördüğü yerde yüzüne tükürmesi gerekirken evleniyor. Yaşı küçükte değil 21 yaşında yetişkin biiri.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Allah kimseyi kimseye incittirmesin, kimseyi de kendisini incitene mecbur ya da aşık etmesin...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çocuğa bak sereffszzz birde evleniyor ilerde daha kötü davranır ona