Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
3
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Suratina bakmam, degil yanindan bile gecmek istemem amac ne silah tasiyinca ne olcak ? Adamlik ve erkeklik kadina guzel davranan ilgi sefkat merhamet gosterene bakarim silah tasiyan zorba kiskanc insanlar herzaman midemi bulandirmistir entellektüel erkekler herzaman 10 adım öndedir ,
Gayette kötü eşin veya kiz arkadaşın olabilir ama o bir kadın aşiri kiskanmak saçma ve gereksiz ayrica eşine ve kendine guveniyorsan kiskancak birsey yoktur ozguvensiz insanlar kiskanir ayrica silah taşiyinca havali degil mal gibi gozukuyorlar
Seni ilgilendirmez ki? o bir birey ona kimse karisamaz bu onun tercihi ister cıplak dolasir ister tesetture girer, sen onun uzerinde bir hükmün yok ki erkek arkadaşı olabilirsin ama ama bu onun hayati o bir insan o bir birey seninle sadece duygusal ve fiziksel yakinligi olabilir baska birsey degil, kabul etmiyorsan gider baskasini bulur.
Sen bacım anlamini biliyormusun ki ? ayrica beni tanimadan o oldugumu nereden cikardin? insan işi kendinden bilir senin gibi karaktersiz cahil, medeniyetsiz sıg yobaz degilim. burada bana o diyen sen mahalledendeki akarabalarinin, sokakta gordugun herkadina dibi dusen güzel kardeşim soyluyor bunu cok komiksin evlenince o.. giden erkeklermi soyluyor bunu evlenince karisiniadatan güzel kardeşim srfsz erkekler soyleyince cidden cok komiksiniz , p*rno vs. izleyen erkeklerin bunu soylemesi cok komik haha kicimla guldum sana
Kızlar Ne Diyor
Suratina bakmam, degil yanindan bile gecmek
istemem amac ne silah tasiyinca ne olcak
? Adamlik ve erkeklik kadina guzel davranan ilgi sefkat merhamet gosterene bakarim silah tasiyan zorba kiskanc insanlar herzaman midemi bulandirmistir entellektüel erkekler herzaman 10 adım öndedir ,
Kıskanç olmak kötü değil ki
Gayette kötü eşin veya kiz arkadaşın olabilir ama o bir kadın aşiri kiskanmak saçma ve gereksiz ayrica eşine ve kendine guveniyorsan kiskancak birsey yoktur ozguvensiz insanlar kiskanir ayrica silah taşiyinca havali degil mal gibi gozukuyorlar
Askere gitmiyorlar bedelli yapiyorlar elinde silah varmis peh kicimla gulerim
Silahı boş ver de kıskanmak niye kötü olsun ya
nasil nedemek senin eşin güzel kiskanmamalisin gurur duy , o güzel ve cekici
bu guzel kadin seninle baskasiyla degilbu guzel kadin seninle gurur duy , kiskanmak ne ya
Güzel olsun ama açık saçık giyinmesin
Seni ilgilendirmez ki? o bir birey ona kimse karisamaz bu onun tercihi ister cıplak dolasir ister tesetture girer, sen onun uzerinde bir hükmün yok ki erkek arkadaşı olabilirsin ama ama bu onun hayati o bir insan o bir birey seninle sadece duygusal ve fiziksel yakinligi olabilir baska birsey degil, kabul etmiyorsan gider baskasini bulur.
Hadi ya yiyorsa gezsenize çıplak şekilde?
Niye gezmiyorsunuz yemiyor mu...
Öyle geziyoruz zaten , gezende cok
Gayette yiyor geziyoruz
Orzbu olmuşsun
Sen bacım anlamini biliyormusun ki ? ayrica beni tanimadan o oldugumu nereden cikardin? insan işi kendinden bilir senin gibi karaktersiz cahil, medeniyetsiz sıg yobaz degilim. burada bana o diyen sen mahalledendeki akarabalarinin, sokakta gordugun herkadina dibi dusen güzel kardeşim soyluyor bunu cok komiksin evlenince o.. giden erkeklermi soyluyor bunu evlenince karisiniadatan güzel kardeşim srfsz erkekler soyleyince cidden cok komiksiniz , p*rno vs. izleyen erkeklerin bunu soylemesi cok komik haha kicimla guldum sana
popo meme açmayı kadınlık sanan embesil fazla konuşma hadi
Hadi ordan aldin cevabini havlama
silah tasimayida adamlik sananlar havlamasin uza ikile
Hahahaaa orzbusun dedim lafını sıfatını sen aldın bu by
Kimin ne oldugunu herkes gayet iyi biliyor ikile
Tamam hadi soyun striptizci kaşar
anani soyunduralim
Anan mı öğretti sana soyunmayı
sana anan ogretmis
Anani silkim
Niye var polis vs degilse
Asla