Gassallık mesleği yapan biriyle evlenir miydiniz?
Ben aşık olsam evlenirdim. Mesleği sorun olmaz benim için.
Bu arada dizinin reklamını yapmıyorum diziyle bir reklam anlaşmamam yok 😅😂
Herkes bu ara bu diziyi izlediği için merak ettim.

Gassallık mesleği yapan biriyle evlenir miydiniz?
Ben aşık olsam evlenirdim. Mesleği sorun olmaz benim için.
Bu arada dizinin reklamını yapmıyorum diziyle bir reklam anlaşmamam yok 😅😂
Herkes bu ara bu diziyi izlediği için merak ettim.
Evet, evlenirdim. Gassallık, saygı duyulması gereken kutsal bir meslek. Sonuçta her insan bir gün ölüme uğrayacak ve böyle bir hizmete ihtiyaç duyacak. Dizilerde işlendiği gibi abartılı sahneler, toplumda gereksiz bir ön yargı oluşturuyor. Oysa bu işi yapanlar, merhametli ve sabırlı insanlardır. Ön yargıları bir kenara bırakıp mesleğe ve emeğe değer vermek gerek.
1. Bölüm izledim, akp seçim yaklaştı din üzerinden halkın aklını nasıl karıştırırım isimli film yapmışlar. Agladım çünkü duygusaldı adam çok mutsuzdu. Şey düşündüm gerçek hayatta böyle birisi var mıydı bunu düşündüm üzüldüm. 😂ah cidden çok duygusal birisiyim beni bu duygusallık bitirecek awqq
Evet dersem samimiyetsiz olmam, evlenmezdim galiba yani nebileyim bir garip olur gibi korku mu desem onun gördükleri mi desem, ayy ben korkarım be yok evlenmem net kararım son kararım 😂😂😂
Cevap
18Cevap
öyle kadın varsa evet evlenirim
İnsanları, mesleğine göre ayrıştırmam. (Yanlış meslekler dışında) Ancak, Gassal olan kişi, fazla muhafazakar olacağı için tartışmalar ve fikir ayrılıkları meydana gelebilir; yılbaşı kutlaması, özel günler ya da eğlenceli mekanları gibi durumlarda fazla kısıtlı davranabilir, bu da karşısındaki insanı sıkar. O nedenle de kişinin beklentisine göre değişkenlik gösterir. Şahsen, bu konu hakkında yorum yapamayacağım. Çünkü, olmayacağımızı sandığımız kişilere de aşık olabilir. Sonuçta hayatın ne getireceği belli olmuyor.
Muhafazakar erkekle birlikte olmam mümkün olmaz zaten
Açıklama çok fazla boş olmuş herkes gibi ben de sormak istedim desen daha iyiydi önüne gelen bunu soruyor zaten
Cevapta boş olmuş evet veya hayır demen yeterli
Demek ki bo açıklamaya boş cevap olmuş bir şey daha boş en büyük boşlardan ÖZENTİLİK yapmak
gassal biriyle evlenilir. fakat gassal da dini bütün ibadet ehli ağzı dualı olmali. büyücü katil cesedi yıkamak riskli olabiliyor rahatsız edilir ves.
zaten sorunda sıkıntıda burada çok ulvi meslek evet benden bir aracı bir vesile aracı ama karşına bir katilin ya da bir pedofili bir manyağın cesedi de gelebilir önemli olan duygunu düşüncene hakim olup öne kullanmamak yoksa her insanın harcı değil bu iş
Tabiki, niye insan değilmi onlar hem daha iyi olur Allah yolundaki bu kişiyle hayat arkadaşlığı kurmak.
Ben sevdiğime varırdım. Mesleği beni ilgilendirmez yeter ki alın teriyle kazansın.
Ben zaten bir ilahiyatçı ile evlenmek istiyorum nasip olursa tabi
Tabii ki ölünce beni yıkayıp Kefenler işte daha ne olsun
ne diziymiş mk, herkes gassallık soruyor
Müslüman birisiyle evlenmem
Eve iş getirirse evlenmem
Evlenirim ne olacakki
Ne çok abartıldı bu film ya
Kesin bir cevap veremiyorum
Evlenirdim onun da mesleği bu sonuçta napalım
gassal i moda yaptilar KS de
Ölülerden değil dirilerden korkmak lazım
Evlendirdim