Bilmeden kara büyü yapmak günah mı?

14 yaşlarımdayken nefret ettiğim erkek matematik öğretmenim vardı. İnternetten baya bi araştırma yaptım bi dua ve bi kaç ritüel vardı annesinin ismi kendi ismi vs. Cama isimleri duayı yazdım dualarını okudum ateşte yaktım isimlerini söyleyip bilmem …. Doğma …. İsimleri söyledim duaları okuyup camı yaktım. O zaman maksat şaka olsun diye yani, ama o günlerden sonra o kadar kötü şeyler görmeye başladım rüyalarımda ailemi 2-3 tane görüyordum lavaboda kapı deliğinde beni izlediklerini gördüm rüyalarımda aynada ağlıyordum ayna gülüyordu. O zaman çok zor geçti. Matematik öğretmenin annesi delirmiş psikolojik tedavi görüyordu bunun haberini aldım kardeşini elektrik çarpmış ölmüştü. Adam da tedaviye başlamış psikolojik zor zamanlar geçirmiş baya sınıfta derslere katılamaz olmuştu sizce şakam gerçeğe mi dönüştü yani benim bunda bir payım olmuş mudur yanlışlıkla kara büyü mü yaptım ne yaptım , o günlerden sonra evde küçük küçük siyah şeyler görmeye başlamıştım ama zamanla geçti yıllar sonra bilen biri lütfen aydınlatsın
Bilmeden kara büyü yapmak günah mı?