Bilmeden kendi kendine büyü yaptırmanın günahı nedir?

Büyü dediğin şey basit bir şey değildir yani bilmeden kendi kendine veya başkasına büyü yapılması mümkün değildir.
İnsanın akli ehliyeti ve iradesi olmadan, zorla yaptırılan bir eylemden dinen sorumlu değildir.
Ne amaçla gittin mesela işte o önemli yani örneğin birisini celb etmek için ise zaten öyle bir dua yok doğrudan büyü ama millet kendisini kandırmaya çalışıyor genellikle.
Gittiğim kadın kahindinbence hoca gibi konuşuyordu kurban kescem adına kan akitcam dedi ben anlamadım büyücu olduğunu 1 sene önce toprağa ayet gomdum şişe içinde nohut iğne falan. Murekketle biseyler yazdı verdi bana. Sonra cinler musallt oldu bana aylardir kabus goruyorum rüyalarıma giriyorlar hayvan şeklinde konuşuyorlar benimle korkutuyorlar beni bozdurmak için cemaatten bir hocaya gideceğim rukye yapacak bozacak büyüyü
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Büyü gerçek değil inanmayın böyle şeylere artık yıl olmuş 2022 insanlar uzaya çıkıyor siz hala neredesiniz
Ah ah hiç bişey bilmiyosun
Sen mi biliyorsun? kanıtla o zaman büyüyü bekliyorum. hiç bir şeyi araştırmadan her şeye inanıyorsunuz yazık
Dinen büyü sihir var. Yaptırılıyor. Büyücü insanlar da var bunu yapan.
Sen kes ergen, ben ateistim inanmıyorum, dinlerde sizin gibi saçma, düzgün konuş yoksa haddini bildiririm senin
Sa*lak mısın çcouğum? büyü yapan var diye büyü gerçek mi sanıyorsun sen senin gibiler beyin dağıtılırken neredeydi? olmayan aklını nerede kaybettiğin
Senin gibi saf çocukların daha çok parası gider yazık ya acıyorum sana
kendine başkasına farketmez günahtır işte seviyesini bilemem :D
şu arkadaşa mesaj atın instagramdan yardımcı oluyor. derdinizi anlatın. para almıyor. korkmayın :) kendisi süryani bu konularda tecrübelidir.
dm atın. istekleri kabul etmiyor. instagram : yardimci34yardim
Yani bilmeden büyü yaptırmak zor iş çünkü yapan kişi en azından malzeme ücreti istemiştir islam dinine göre büyü (muska) yaptırmak günahtır tövbe edeceksin büyüyü bozacaksın rabbine siginicaksin.
Benim tek bildiğim bir şey var bu dünyada yapanda yaptıranda cehennemliktir
Var ama bozarsinKonusalim
Kendi kendini arayan adam gibi mi :)
Görevlendirme olmadan yapamassin ki
Hikaye anlatma
Nasıl becerdin büyünün her türlüsü günah
masal...
Nasıl oldu
Mevzu ne ki
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş