Üniversite okuyoruz 1 aydır tanışıyoruz ortada bi sey yok o hoşlanıyor ama ben arkadaş kalalım dedim. Sürekli arkadaşlarıyla ailesiyle tanıştırmak istiyor neden yapar bi erkek bunu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence genede temkinli ol dönemin erkekleri bunu artik ciddiye almiyo biz kizlara onun ailesiyle tanismak özel gelsede
hatta simdikiler senelerce ayni evde kaliyolar yillar sonra ayriliyolar bi tuhaf yani kisiligiyle alakali
Bazi gevsekler var her yataga atacagi kadini ciddiyim diye inandirmak icin ailesiyle tanistiriyor. daha seni tam anlamiyla tanimazken 1 ayda aile ile tanistirmak istemesi bence cok sacma
Yatağa atmak istese evine gittiğimde bunu yapmaz mıydı zaten
Ilk kezde pas gecmistir kusu urkutmek istememistir
2-3 kere gittim
Tamam cok seviyor seni
Yoo 1 ayda neden çok sevsin ki. Ama işte nedenini anlayamıyorum bi türlü ama sanırım amacı her erkek gibi cinselliktir
Ee ben ne diyorum😀😀😀
Yakında anlaşılır zaten
İlk aydan öyle diyorsa birşeyler vardır dikkat et
Ne olabilir ki
Bilemiyorum ama sence mantıklı mı ilk aydan tanıştırmak falan
Ne bileyim. Hiç güvenimi kıracak bi şey de yapmadı bu zamana kadar o yüzden kötü amaçlı diyemiyorum
Ozaman hayırlısı olsun diyelim zaman gösterir
Aynen ama bence bu benimle yatmak istiyor. Neyse görücez onu
Benim düşüncem de o yönde doğruyu söylemek gerekirse
2-3 haftaya kalmaz amacı anlaşılır zaten
Bencese İlk aydan tanıştıran o iş için fazla beklemez
Bu yine geç kaldı diğerleri ilk haftadan kendini belli ediyordu. Erkekler neden böyle anlamıyorum neden hepsi sevişmek istiyor
Genelleme yapmayın lütfen ben hep ciddi ilişki peşinde koştum
Bi kızla ciddi düşünüyorsun ama kız çok hot ve çekim var. Yine de dayanır mısın yakınlaşmadan
Eğer ben ciddi düşünüyorsam kızda ciddi düşündüğü içindir me kadar Hot olursa olsun kaybetmem o kişiyi yanlış yapmam, o kişi ciddi düşünmüyorsa da hiç vebal almaya gerek yok ayrılırım ciddi düşünen birisini bulmaya çalışırım
Diyelim ki kız sana yakınlaşmak istedi ama ciddi düşünüyor, yakınlaşmayacak mısın
Bakın her erkek aynı değil ve cevabım da ciddi düşünmenin evresi vardır öğrencilikte ciddi düşünme farklıdır iş hayatına atılan birisinin ciddi düşünmesi farklıdır eğer öğrenciysem ciddi düşünsek bile yakınlaşmam dudaktan öpmek harici bişey yapmam eğer iş hayatında isem ve birisi yakınlaşsa böyle ozaman biraz ötesini düşünebilirim
Yani ilk defa böyle bi erkek görüyorum. Erkekler genelde kız yatağa atmak için elinden geleni yapıyorlar o yüzden şaşırdım
Şaşırdığınızın farkındayım zaten ama her kız aynı değildir demi her erkek de aynı değil işte
Haklısın
Yokluktan hep
Yokluk olsa evine gittiğimde yakınlaşmak istemez miydi
Hiç sevgilisi olmamıştır kesin
Ne alaka illa yakınlaşması mı gerekiyordu
Belki rol yapıyor. Sor bakalım kaç sevgilisi olmuş o yaşta erkeğin aklı s*kindedir karıya doyan erkek evlenmeye can atmaz sen minicik yakınlaş üstüne atlar senin iyi erkek imajı çiziyor güvenini kazanıyor senin
Arkadaşız zaten sevgilimi olmayacağımızı söyledim ona. Üstelik evet üstüne atlıcam sonra da hayatımdan çıkarıcam. Hiçbir erkeği ciddiye almaya gelmez bunh zaten çok iyi biliyorum
Genelleme yapma bakirim evlenmeden yapmam ciddi ilişki insanıyım
Kız sana yaklaşsa yapamayacak mısın
Asla yapmam. Yanaktan öpme olur anca
Kız penisini okşamaya başlasa falan yine de etkilenmez misin
Etkilenirim tabiki ama bunu anlatırım ona zina çok büyük günah evlenmeden olmaz derim ama kız ısrar ederse kucağıma alırım öperim vajinasına sürterim ellerim o zevkini alınca demez zaten. Çok çok istiyorsa vajinasını yalarım bakarım o rahatlayınca bir şey olmaz zaten bunu yapmazsam erkekligimden şüphe eder çünkü bende bunu istemem. Ama bana kalırsa ben sadece sarılır öperim cinsellik istemem evlenmeden asla
Anladım ilginç geldi çünkü tanıdığım her erkek çok azgındı ve hemen beni öpmek sevişmek istediler. İşte bi tek bu böyle değil yani hemen dokunmadı ama bazı laflarından onun da istediğini anlayabiliyorum. Ama neden her erkek bana böyle yaklaşıyor onu anlamıyorum en efendi erkek bile bana gelince azgınlaşıyor
Boyun kilon kaç nasılsın
Belirgin popom memem yok öyle. Boy kilo da 160/50. Göğsüm 75B, kalçam da zayıf değil orta hafif dolgun yani. Yani öyle azacakları bi şey de yok ama anlamıyorum belki çok beyaz ten seviyorlardır bi erkek arkadaşım öyle demişti
Nerelisin bazı memleketlerin kızı istekli oluyor belki ondan azıyorlar
Memleketle ne alakası var kskdkd üniversite okuyorum ben. Yani şunu merak ediyorum sadece erkekler neden bi kızı hemen öpmek falan ister
Seksi isen ondandır. Minyonlar yatakta iyi oluyor erkekler sever minyon poposu güzel