+1 yılKarım Olurmusun?
Gözlerine cennet diye baktığım sensin
Ğünahını günahıma kattığım sensin
Kim ne derse desin desin ama
Tanrıdan sonra taptığım sensin
SÖYLE
Vebalim helalim
Diger yarım olurmusun
Bu dünyada ahiret'de
Karım olurmusun
SÖYLE
Vebalim helalim
Diger yarım olurmusun
İyi günde kötü günde
Karım olurmusun
ailesiyle bu nedenden tanıştırır bir erkek saygılar güzel ablalarım :D02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş kalalım diyor ama hala çok samimi
- +1 yıl
arkadaş kalalım diyorsa yolu verecen hacı yapıcak birşey yok
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hersey olabilir arkadas. kalalim dedi. ama. ailesinin onayini alip isi ileriye tasimak isteyebilir hani ben seviyorum ama isterimki. anamda babamda gardaslarimda sevsin diyr
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden arkadaş kalalım diyor yaa :(
- +1 yıl
Ilk basta oyle dedi belki korkuyorsu ailesi karsi cikacak. diye. ailesi. karsi ciksa ne. yapacaktiniz uzulecektiniz. degilmi aglayacaktiniz ondan. o ikinizinde iyiligini. dusunde en cok seni. dusundu kalbini kirmak. istemedi aglamani istemedi kalkp kirmak bin kabe yikmaktan. gunahtir
Soran+1 yılBiz daha önceden beraberdik evlenme planlarımız vardı sözlenicektik sonra ailem yüzünden ayrıldık ve arkadaş kalalım dedi ama hala hep beraber olalım diyor aileme götürcem falan diyor
Soran+1 yılO ailelerin fikir farklılığına sorun olarak bakmıyor. Ama neden böyle yapıyor anlamıyorum
- +1 yıl
Belki diyecek sana benim ailem onay verse bile. senin ailen onay vermeyecek. diye. ondan. sama arkadas kalalim. dedi seviyodur seni ama anla. iste onuda ailesini ikna. etmek. istiyodur. seni. sevdigine. erkek. dedigimiz varlik gunumuzde serefsiz. bir varlik sadece. belden. assagi. dusunuyor. ama. o onu istemiyor belden. yukari. gogsunun. altindaki hic. durmayan surekli sevmek icin atan kalbi sana verme istiyor
bunu da yeni duyuyom, hem arkadas kalalim diyor hemde ailesiyle tanistirmak istiyor. belki de su yüzden arkadas kalalim diyor: sevgili olalim derse belki kiz hemen uzaklasir diye. halbuki ciddi düsüncesi var cünki ailesiyle tanistiriyor... ...
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden beraberdik ailem yüzünden bitti ve arkadaş kalalım dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumdayız bende en az senin kadar önemsiyorum burada yazılanları. :) daha yaşımız 19 ama beni ailesiyle tanıştırmak istedi ben reddettim hala ısrar ediyor nedenini anlayabilmiş değilim. halbuki bana aşık değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah yaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılArkadaş kalalım diyo seni ailesi ile tanıştıracak ailesi beğenirse o arkadaşlık sevgili sonrada evlenme olacak işte :D bunu kestirmek zor değil ki neden buraya sordun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılİyide biz daha önceden beraberdik sonra ayrıldık ailem yüzünden
kişisine göre değişir bence ama birçok kişinin de dediği gibi birçoğumuz evlenebileceği bir kız olduğuna inandığında tanıştırır, kimisi her kız arkadaşını da tanıştırabilir bu da normal.
00 Yorumla
+1 yılEskiden aileyle tanıştırmak 1 kere olurdu has olurdu. Şimdi herkes 1 haftalık sevgilisini laçka edip ailesiyle tanıştırır olmuş. Birşey diyemem.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiyeti ciddidir. Bu insanların kıymetinin bilinmesi gerekir. Ancak cinsellik isterse hepsi yalandır sadece güven için yapmış demektir. Kullanır atar.
Eğer bu konuda bir sıkıntısı yoksa evlenmek niyetindedir.00 Yorumla
+1 yılAnne kuzusu demek ki annesine gösteriyor onayı aldıktan sonra da seninle sevgili olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz zaten beraberdik sonra ayrılmak zorunda kaldık
Laf kalabaligina gerek yok adam ciddi ve aileside onay verirse yuruyecek daha ilerisi icin, bu kadat basit
00 YorumlaBelki ailesinin kararından korktuğu için arkadaş kalalım demiştir. Ailesi onayı verirse açılacak belki de :p bilemeyiz..
00 YorumlaAnnesinin fikrini almak istiyor olabilir, ona göre bir yol çizer.
10 YorumlaBirinci ağızdan cevaplayayım:
Annem ve babam her zaman görmek ister.
Bende gelip gelmeyeceğini ve beni ne kadar sevdiğini anlamak için test ederim.12 Yorumlabelkide ana kzusu annesi onay verirse sevgili olucak kork böylelerinden atıyorum evlendiniz kaynanan maf eder sizi doldururda doldurur anası
00 Yorumla
+1 yılBelki ailesi yüzünde arkadaş kalmak istemiştir.
SEni onlarla tanıştırarak onların fikirlerini değiştirmek istiyor olablir.
Ancak bu soruyu ona sorsan daha dogru ve daha kolay öğrenebilirsin00 Yorumla1. Ya sevdiği için
Ki olaya göre 2. Seçenek
2. Ev boş olduğu için00 Yorumla
+1 yılFazla söze gerek yok niyeti ciddi ailesiyle de tanıstırıp iliskiyi daha ileriye tasımak istiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bana anam dedi erkek arkadaşınız ailesiyle tanıştırmak isterse sakın gitmeyin itibarınızı kaybediyorsunuz.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılAnnem tecrübeli insan. İtibarını kaybedersin diye ama dedi ki eğer evlilik niyetiyleyse gelsinler istesinler ve hep bunu der. Ve oraya köle olarak değil bir aday olarak gidiyorsun yani tanışmaya gitsem bile her işe de koşturmam.
Ciddi olduğu için gözüküyor. Düşük ihtimal olsa da arkadaşca tanıştırmak istiyor da olabilir.
00 Yorumlaevlenmeyi düşündüğü için yadaaa güven aşılamak için annesi birdaha nerde o kız niye gelmedi demez zaten :=)
00 Yorumla
+1 yılarkadas kalalim ama anamdan vize alirsan olayi ileriye taşıyabilirim diyor ida arada bir yerde
04 Yorumla
Soran+1 yılHahaha sanmam
- +1 yıl
benimde samimi kiz arkadaslarim vardi ama eve davet etmedim yani ciddi dusunmedigimiz icin sanirim yani normal arkadas yemegee pek cagrilmaz cok iyi arkadassaniz ayri tabi
Soran+1 yılBiz beraberdik evlilik düşünüyorduk sonra ailem yüzünden bitti ve arkadaş kalalım dedi
- +1 yıl
anladim hakkinizda hayorlisi olsun.
ailesi evde di mi garanti? çarşıya pazara gitmemiştir umarım.
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki :D
İlişkideki ciddiyetini belirtmek için.. Arkadaş kalalım olayıda hele bir ailemle tanış okey derseler devam ederiz demezseler arkadaş kalırız manasına geldiği için..
00 Yorumla
+1 yılciddi düşündüğü kızı ailesiyle tanıştırmak ister arkadaş kalalım dediği halde ya yaşı küçük ya da beyni gelişmemiş ya da seninle dalga geçiyor. Net olmasını söyle ; )
00 YorumlaArkadaşlikdan başlıyor aile yorumu alarak ne yöne gitmek istediği düşünüyor bence
00 YorumlaSeni ailesinin karşısına çıkaracak kadar değer veriyordur demek. Kısacası çocuk ciddi düşünüyor.. :)
00 YorumlaBu olay benim de başıma geldi ama biz üniversite sınavlarına hazırlanıyoruz. Bana 'Sınavdan sonra bu konuları tekrar konuşalım mı?' diye bir tepki verdi. şu an sınava odaklandım bekliyorum :(
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen benimde aslında benzer saçma gereksiz bir sebepten dolayı
senle ciddi düşünüyo demek ki arkadaş kalalım demesi yalan bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yalan yaa :(
+1 yılkıza 3 gunluk degil omurlukk deger verdigini gostermek icin
arkadasda kalalım desen ben yinede seni listeden silmedim ;)00 Yorumla
+1 yılarkadas kalalım dıyıpde aılesıyle tanıstırmak ıstemesı enteresan. duygularını açıkca soylemıyor sanırım.
00 YorumlaArkadaşını ailesiyle tanıştırıyor işte ne var bunda :)
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce normal bir kız arkadaşını hiç tanıştırmamış :p
Soran+1 yılYalnız biz beraberdik daha önce..
+1 yılya yatmak için güven aşılar ya da ciddidir ya da ailesi merak eder
145 Yorumla
Soran+1 yıl1. seçenek kesinlikle değil.
- +1 yıl
nerden biliyosun? bana beni seviyo ona güvenim var diye hikaye anlatma ne geliyosa bunlardan geliyo
Soran+1 yılZinaya yaklaşmayan Allah korkusu imanı güçlü olan insan yapmaz!
- +1 yıl
o zaman ciddidir ya da ailesibnden saklamaz
- +1 yıl
@fuocoturco doğru diyosun valla. Helal olsun -;_;-
- +1 yıl
@xxxkelebekkk hangisi ciddidir dediğim mi saolasın
o kedi ne la öyle :ASDSDfdfg - +1 yıl
@fuocoturco hepsi için doğru ve açık konuşmuşsun. Bende daha ne kedicikler var ya :DD ben kedi hastasıyım :AASDSDDF:
- +1 yıl
@xxxkelebekkk bana Allah korkusu demeseydi diğer secenekler derdim :DD
sendemi kedi manyagısı - +1 yıl
@fuocoturco dışarda melek görünümlü şeytanlar da çok aman neyse :D niye sen de mi seviuosun kedileri?
- +1 yıl
@xxxkelebekkk evet haklısın hatta şeytanlar daha cok
ben sadece resimleri severim cok tatlı duruyolar :D - +1 yıl
@fuocoturco ben hepsini severim :D ;_;
- +1 yıl
@xxxkelebekkk resimleri videoları cok tatlı komik oluyo ama beslemem sadece :DD
- +1 yıl
:D ☺☻ Hayat güzeldir. Kendine iyi bak (nayinonun etkisi)(bonzai değil :D)
- +1 yıl
@xxxkelebekkk nayino :DD
- +1 yıl
@fuocoturco :D daa nayinooo ├)
- +1 yıl
@xxxkelebekkk akilli insan yok mu :))
- +1 yıl
@fuocoturco :D nolduki ya :SD
- +1 yıl
@xxxkelebekkk nayino nerden cikti diyom
- +1 yıl
@fuocoturco ftfttftftft öyle şarkı var. Ve bu arada oraya seni yanlışlıkla etiketledim... böyle adını @ yapıp yapıştır demeye alışmışım galiba el alışkanlığı oldu. Onu görünce de inan ben de şok oldum :(
- +1 yıl
@xxxkelebekkk el alışkanlıgımı yuhh :d
- +1 yıl
ya yemin ederim ben o yazdığımı tekrar görünceye dek anlamadım. ciddiyim... Hem herkesin başına gelebilecek bişey. :(( @fuocoturco
- +1 yıl
@xxxkelebekkk elin çabuk alışmış bana :DD
- +1 yıl
@fuocoturco tabi tabi ne demezsin ya.. rüyalarımda bile sen.
- +1 yıl
@xxxkelebekkk ben kelebekleri gördüm rüyamda bir tanesi elime kondu aynı sendi :D
- +1 yıl
@fuocoturco ya bir git işine :S
- +1 yıl
@xxxkelebekkk işim bu benim :D
- +1 yıl
@fuocoturco kovdum seni :D
- +1 yıl
@xxxkelebekkk yapma bu kista ac kalirim ben :(
- +1 yıl
@fuocoturco geber :(
- +1 yıl
@xxxkelebekkk hep kalpsizlermi denk gelir banada :(
- +1 yıl
@fuocoturco ne kalpsizi :( Sadece biraz acımasız o kadar :D
- +1 yıl
@xxxkelebekkk kalpsizsin işte merhamet yok cadı :(
- +1 yıl
@fuocoturco Aaa :( kırdın beni. Ben giyorm :'(
- +1 yıl
@xxxkelebekkk sen beni öldürdün direk ama :(((
- +1 yıl
@fuocoturco :(
- +1 yıl
@xxxkelebekkk mezarıma bir gğl bırakırsın artık seni kırdım ama :(
- +1 yıl
@fuocoturco sen de hemen öldün :D daha doğrusu kendini öldürdün
- +1 yıl
@xxxkelebekkk sayende öldüm :(
- +1 yıl
@fuocoturco ftftftftfftfttf aman ki ne aman. ☺
- +1 yıl
@xxxkelebekkk ölüyom dostlarrr :((
Soran+1 yılYeter beeeeee
Soran+1 yılGidin mesajlaşın sohbet odasına çevirdiniz sorumu :'(
- +1 yıl
@xxxkelebekkk hihihi kizdi :)
- +1 yıl
hahahah :D aynen @fuocoturco ama biz de abarttık :(
- +1 yıl
+1 yıltabiki arkadaşlarımızı çalıştırmamız gerekiyor hemen yanlış anlamayın sadece ailemiz sizleri tanımak istiyorum merak ediyorum kimin yanına gitti kimin yanına geldi insan mı kötü insan mı diye
00 Yorumla
+1 yılBelki ailesiyle tanıştırmak değilde pul koleksiyonunu göstermek istiyordur :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. ya bu kişilik ve görgü meselesidir bence bunu o kişiye sorman gerek :)
00 Yorumla
+1 yılHerhalde bak benimde kız arkadaşlarım var demek için değil herhalde...
00 Yorumla
+1 yılarkadas kalalim demis zaten, fazla düsünmeye gerek yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorcak soru bulamamışsın çok belli.. ya bunu soracak kadar apt. l ya da bunun cevabını bildiğin halde soracak kadar geri ze. lısın
01 Yorumla
Soran+1 yılAz terbiyeli ol!
Onlar hikaye yine seninle sevgili olacak ailedenonay bekliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHiiç sanmam
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. adam ciddi ve aileside onay verirse yuruyecek daha ilerisi icin
00 Yorumlaevlenmeyi düşündüğü kızı ancak ailesiyle görüştürür
00 YorumlaGenelde bu olay evlilik ve ciddi bakmaya yorumlanır ama günümüz erkekleri kızı kıvama getirmek adına da bu yola başvuruyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılSeninle ciddi düşünüyo muhtemelen ama neden arkadaş kalalım dedi onu bilmiyorum işte
01 Yorumla
Soran+1 yılgereksiz bir sebep yüzünden
+1 yılbir ilişkide yaşanabilecek en güzel durumlardan birisi bu. seninle ciddi düşündüğüne delalet
00 Yorumla
+1 yılfuckbuddydeki buddy o arkadaş dediğin yoksa herşey memede bitiyor
00 YorumlaSon aşama olur bence ailemle tanıştırmam. Öyle hemen tanıştırmam yani
00 Yorumlatemizlik işlerine felan yardım ettirmesinler :))
35 Yorumla
Soran+1 yılHahah
- +1 yıl
Hahahshahahaha
- +1 yıl
En iyi seçermisin arkadaşı rica ediyorum hahaha
- +1 yıl
Ahahah :) eig olsun :)
Dikkat et snra Aaa ev boş bizimkiler gitmişler demesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSalak olduğu için. ya da cok güzel bir kizsin ailesine hava atıcak
00 Yorumla
+1 yılailesi evdeyse ciddi tesadüfn bir akrabaya gitmişlerse...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. stratejik bir hareket kafanı karsıtırmaya calısmıs
00 Yorumlagerçekten sevdiğini ailesiyle tanıştırmak ister ciddiyetini belli eder
00 Yorumla
+1 yılİlişkiniz saçmalıkta bir çığır açmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım :(
- +1 yıl
:(((
+1 yılCok çelişkili bir durum
00 YorumlaKız ile ciddi düşündüğünden..
00 Yorumlagelin olmus gidiyorsuun :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlginçmiş ilk defa duydum ama tavsiyem gitme
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılciddi düşünüyordur :)
00 Yorumla
+1 yılSevdiği ve cesareti olmadığı içindir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Arkadas kalalım nedır ya? Bana guven vermedi
00 Yorumlagüven sağlamak için...
00 YorumlaÖnce ailesinin görüsünü almak ister
00 YorumlaHala seviyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
+1 yılCiddi diye dusunme hemen
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026