Seni kalbin mi, mantığını mi yönetiyor? Günaydın 💙💙💙 İstanbuldan herkese günaydın kasvetli boğucu bir gün gibi yataktan çıkmak dahi istemiyorum. Tatilden döndüm ve yine planlar yapmaktayım 😅 neyse... Soruma gelecek olursak seni kalbin mi, mantığın mı yönetiyor? Kalbimm yönetiyordu fakat yanlış kararlar aldırıyor, onun için mamtigimi dinliyorum ve bol bol eğlenip hayatın tadını çıkartıyorum...
Duygularım mantığımın herzaman önüne geçiyor Mantık kalbimden acıları biçiyor duygularım depreşip depreşip yeniden yeşeriyor
Tıkılıp kaldım kalbimde esaretim yalnız gönlümde şimdi ne bir ses ne bir seda var sende gittin neyse de tüm bağları koparıp gitmen o tüketiyor beni işte😭
Kalbim yönetiyor çoğu defa. Ancak kalbi bazen pat pat dövüyor mantığım. Cidden mantıkla alınan kararlar sonunda güldürüyor. Canım mantığım desem de kalbimi de seviyorum tabiki. Hangisi haklıysa bakacağım artık😛
Yerine göre her ikisi de. Çoğunlukla duygularımla hareket ederdim ama beni yanlış yönlendikleri oldu. Bu yüzden bazı kararlarım da ya da yapmak istediklerimde mantığımı devreye sokuyorum artık.
Ne sadece kalbim, ne de sadece mantığım.. Ikisinin bana uygun ideal karışımı ile kararlarımi alıyorum. Ama sanırım bu karisimda mantik orani biraz daha fazla.
Hep ikisi kapışma halindeler. Biri bir adım öndeyken diğeri çelme çakar esitlenir o esnada diğeri hayırdır nereye der ya yana kalırlar. İkiside birbirine üstünlük saglayamiyor bende