Aşk İlişkileri Hayatınızda Bir şeyi düzeltmek şansınız olsa neyi duzeltirdiniz? memur_bey Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru yukarıda hanımlar Beyler cevapları alalım☝️☝️ Güncellemeler+1 yıl Tekrar yazssana Hayatınızda Bir şeyi düzeltmek şansınız olsa neyi duzeltirdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Dişlerimi. Düzelmeye başladı şimdi gerçi. 1 1 Yorumla memur_bey +1 yıl Tel mi taktırdin Yorumla
Syrex Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl aşk hayatı :) nerede it uğursuz varsa gelip beni buluyor :) 1 3 Yorumla memur_bey +1 yıl Paratoner gibisin öyleyse 😂 Allah yardımcın olsun Yorumla Syrex +1 yıl teşekkür ederim :) Yorumla memur_bey +1 yıl Rica ederim 😁 Yorumla
bayançelik Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kendimi 1 1 Yorumla memur_bey +1 yıl Neyin var kendinde neyi düzeltmek isterdin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendimi 1 4 Yorumla memur_bey +1 yıl Neyini degistircn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beynimi Yorumla memur_bey +1 yıl Düşünce olarak mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 🙄 Yorumla
Geceninışığııı Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Yuvamı 😔 1 2 Yorumla memur_bey +1 yıl Neden Yorumla Geceninışığııı +1 yıl Uzun hikaye Yorumla
Askimsensin Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ah su saf kalbimi:( 1 16 Yorumla memur_bey +1 yıl Ne oldu kalbine Yorumla Askimsensin +1 yıl Şu an cok kirgin gecen konusmustuk? Yorumla memur_bey +1 yıl Evet yine konuşabiliriz istersen Yorumla Askimsensin +1 yıl Olabilir Yorumla Askimsensin +1 yıl Nerden yaziyim Yorumla Askimsensin +1 yıl Evet niye ki ordan olmaz ama Yorumla Askimsensin +1 yıl Tamam dir Yorumla Askimsensin +1 yıl * birsuru furkan var hangsi Yorumla memur_bey +1 yıl Azerbaycan bayrağı olan Yorumla Askimsensin +1 yıl Bulamadim sen yaz devamkke 87 sonra bunu sil mesaji Yorumla memur_bey +1 yıl Profildeki bişey var mı Yorumla Askimsensin +1 yıl Yok devamkeeeee87 Yorumla Askimsensin +1 yıl Az once mesaj yazimp sildinmi Yorumla memur_bey +1 yıl Hayır Yorumla Askimsensin +1 yıl Bak bi buldum galiba Yorumla Zmzmzm00 +1 yıl orada mısın @askimsensin Yorumla
Tezcan_Ağa Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kendimi 0 2 Yorumla memur_bey +1 yıl Neyini düzeltmek isterdin Yorumla Tezcan_Ağa +1 yıl Daha az çalışıp tembellik yapmayı :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dişlerimi. Düzelmeye başladı şimdi gerçi.
Tel mi taktırdin
aşk hayatı :) nerede it uğursuz varsa gelip beni buluyor :)
Paratoner gibisin öyleyse 😂 Allah yardımcın olsun
teşekkür ederim :)
Rica ederim 😁
Kendimi
Neyin var kendinde neyi düzeltmek isterdin
Kendimi
Neyini degistircn
Beynimi
Düşünce olarak mı
Evet 🙄
Yuvamı 😔
Neden