Aile & Toplum Hayatınızdaki bir keşke düzeltilecek olsa neyi seçerdiniz? matematikokuyangenç Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben fizik bölümü seçmek isterdim Boğaziçi üniversitesi fizik bölümü Güncellemeler+1 yıl Güncel dökülun bakalım Hayatınızdaki bir keşke düzeltilecek olsa neyi seçerdiniz? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hiç doğmamış olmak 0 1 Yorumla matematikokuyangenç +1 yıl Çok ağır değil mi
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. burada anlatılacak bir şey değil ama o şeyi isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Keşke başka bir ülkede doğsaydım. Başka bir anneyi tercih etseydim keşke 0 2 Yorumla matematikokuyangenç +1 yıl Çok ağır oldu sanki ya içiniz mi dolu Cevap sahibi +1 yıl Evet içim çok dolu üç kuruşluk insanların davranışlarını sözlerini içime ata ata hayatı zindan ettim kendime içim dolu tabikide içi boş olan var mıdır
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cocuklugumuuzu tekrar yaşamak isterdim. 🥂 0 1 Yorumla matematikokuyangenç +1 yıl Hadi ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç doğmamış olmak
Çok ağır değil mi
burada anlatılacak bir şey değil ama o şeyi isterdim
Keşke başka bir ülkede doğsaydım. Başka bir anneyi tercih etseydim keşke
Çok ağır oldu sanki ya içiniz mi dolu
Evet içim çok dolu üç kuruşluk insanların davranışlarını sözlerini içime ata ata hayatı zindan ettim kendime içim dolu tabikide içi boş olan var mıdır
Cocuklugumuuzu tekrar yaşamak isterdim. 🥂
Hadi ya