sevgilim Kürt ve Şafii ben ise Türküm biz hiç sorun etmiyoruz bir senedir de çıkıyoruz ama ailemden sadece anneme anlattım annemde şimdi sorun olmayacağını ama evlendiğimizde ailesiyle kültür sorunu yaşayabileceğimi söyledi siz ne dersiniz
Cevabın nedir?
Annen kesinlikle hakli. Sevgilin bir zaman sana sahip cikar bir zaman sonra annesinin tarafında durur evlilik yürümez ve bildiğim kadariyla onlarda boşanma falanda yok. Yan apartmandan bir kiz vanli birisiyle evlendi çok iyi şöyle böyle diyorladi düğün günü ne öldüklerini anladi ayrilma gibi bir seçeneğinde yok oldururler. Ve sana şöyle söyleyin kürtler hep beraber yasarlar evleri ayri olsa bile sürekli koca tarafin sizde olur bizim apartmanda var onlar öyle gözümle görüyorum geleceğini dusun
03 Yorumla
Soran+1 yılamcaları nenesi dedesi halaları hep aynı mahallede oturuyorlar dediğin gibi sürekli beraberler
Soran+1 yılayrı bir yerde yaşayalım diyor aslında ben sorun etmiyorum o da öyle ama ailelerimizin uyuşacağını düşünmüyorum ve bundan doğan sorunlar bizi de etkileyecek
En İyi Cevaplar
canım öyle bir durum bendede oldu sen o işi unutmalısın. nekadar sevsende dış etkenler çok etkiler iilişkiyi. ailelerin ikisininde çok anlayışlı olması lazım. biraz milliyetçi bir ailen varsa onlar düğünlerinde kürtlük propaganda bile yapabiliyorlar bayrakları zafer işaretleri havada uçuşuyor. bunları sen belki görmezden gelebilirsin ama çok laf yersin ben sana söyleyim. öyle biz aşığız biz çok seviyoruz diye iş bitmiyor. aile sanıldığından dahada önemli. saygılar.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet çok haklısın annem daha dün bana bu konuşmayı yaptı ilerde çok sıkıntılar yaşayacağımı biliyorum kültürlerini adetlerini çok araştırdım soruşturdum burada da yayınlamak istedim tavsiyen için teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sen bu kafayla o çocuğu mutlu edemezsin bence. Kafan net değil. Olumsuzluklara karşı koyabilecek bilgin ve olgunluğun yok. Buradaki 3-5 çakal türk milliyetçisinin lafını dinliyor fikir almaya çalışıyorsun. Görmüyor musun ne kadar hasta ruh halindeler. Bak aklı başında düzgün yorumlar da var ama dediğim gibi. Bence de evlenme.
15 Yorumla
Soran+1 yılben sadece fikir almak için burada sormak istedim dediğin gibi kafam net değil sevgi aşk hepsi mevcut fakat cesaret yokk
Soran+1 yılbenim bırakıp bitirmemle olmuyor çoğu kez ayrılığın eşine geldik ve diretti hala da ayrılmak istemiyor ayrılmıyor
Soran+1 yılteşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. evet kültür sorunu olucaktır adetler nezaket kuralları vs. aileler arasında tartışmalar vs de olabilir ama aileniz size düşkün ve değerinizi biliyor ise belki herşey daha iyi olur yani illa olumsuz yanı düşünmeye gerek yok yeterki olaya pozitif bakılsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılevin en küçüğü olduğum için ailem bana düşkün babamın sorun edeceğini düşünüyorum ama erkek arkadaşımla bu konuyu konuştuğumda ben her şeyi göze alırım aileni ikna etmek için elinden geleni yaparım dedi
- +1 yıl
erkek arkadaşın olabilecekleri düşünüyor sadece birde göz önünde bulundursun hatta o anı yaşadığını görünce asıl o zaman anlıycaksın herşeyi dediğim gibi illa olumsuz bir şey olcak diye kaide yok mesela her toplumun fakrlı adet ve görgü kuralları vardır öncelikle sen ayk uydurabilecekmisin o aileye ailen biraz sorun yaşayabilir tabi kürt kökenli insanları aşağılamıyorm örf adetlerine düşkündürler fakat insan var insan var fakat nolursa olsun el ele verip gönlünüzce söz verdiğiniz sürece aşamayacağınız tepe olacağını sanmıyorum yeterki aileniz arkanızda dursun. ;)
Soran+1 yılböyle yorum aldıkça çok mutlu oluyorum teşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
21Cevap
+1 yılAnnen guzel konusmus anne tabi temkinli olacak ama seni kim daha cok sevr ya da sahiplenir kim dover kim sover orasina gelince oda kurtluge bakmaz insanliga bakar guveniyorsan samimiyetine inaniyorsan kimseyi. dinleme. bence. simdiden mutluluklar aileside bence sorun etmeyecektir hatta bagrina basacaktir
03 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten içimi okudun zaten çok sahiplenici bir ailesi var kendisi de öyle onlar kesinlikle sorun yapmıyor ama ailem eminim ki sorun yapacak bu da bize yansıyacak iyi dileklerin için teşekkürler
- +1 yıl
Kultur sorunundan. cok. korkuyorsan ailende rahat olsun diyorsan arkadasina farkli bir sehirde yasayalim de ikna et daha iyi olur :)
Soran+1 yılzaten farklı bir çevrede yaşamayı o benden daha çok istiyor mesleklerimizden dolayıda zaten sabit bir noktada kalmamız pek mümkün değil ailemi ikna edebilirsem olur gibi
+1 yılKürt ve Türk toplumları yıllarca birlikte yaşamışlardır. Yeri geldiğin gelin alıp, vermişlerdir. Çoğumuzun soy ağacında kürt ve türk ırkı bulunmaktadır yani biz içiçeyiz, yıllarca beraber olmuşuz, şimdiye kadar bir kültür sorunu yaşanmamıştır. Ben sizin evliliğinizde bir sakınca görmüyorum ama annenin böyle düşünmesinde bir sakınca görüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1747045-sevgilim-kurt-pkk-yi-savunuyor
böyle pkklı çıkarsa ne yapıcaksın o bölgedekilerin büyük çoğunluğu pkkyı destekliyor10 YorumlaBabana anlattığın sorunları yaşamaya başlayacaksın zaten canım. Annen de evlendikten sonra yaşayacağın sorunlarına değinmiş. Baştan sonra sorunlu bir evlilik yapar, birliktelik yaşarsın.
16 Yorumla
Soran+1 yılama birbirimizi çok seviyoruz ve tüm kötü sorunları göze alabileceğimizi düşünüyoruz ama ailemin evinden de gönlüm rahat çıkmak istiyorum bilmiyorum çok karmaşık kafam teşekkürler
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum ama bu sebepten bu aşkı bitirmek istemiyorum
Soran+1 yılben geçenlerde erkek arkadaşıma bu konuyu açtım bir kaç kez de farklı şeylerden tartıştık ama sahiplenme duygusu çok fazla olan birisi ve ne birbirimize zaman vermemize izin veriyor ne de ayrılığa bilmiyorum gerçekten
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim kardeşim böyle bir şey yapsa bir kürdü bize getirse bir an tereddüt etmeden önce kürdü sonra kardeşimi sonrada kendimi öldürürüm. ! Çünkü bu utançla yaşayamam. ! Ne demek yahu bir TÜRK bayanın bir kürdle münasebeti. Ben ki kürd çöpcü bile istemiyorum.
314 Yorumla
Soran+1 yıltabii konu aşk sevgi olduğunda insan bazı şeyleri olduğu gibi göremiyor ben bir insanda kişilik karakter yapısından sonra ırkına ve etnik kimliğine bakıyorum sizin düşüncenizde saygı duyuyorum
Cevap sahibi+1 yıll*n delirtme beni bir TÜRK pis bir kürde aşık olamaz !
Cevap sahibi+1 yılucube !
Soran+1 yıldemek ki hiç aşık olmamışsınız
Cevap sahibi+1 yıll*n sktr gt maymuna mı aşık oldun
Cevap sahibi+1 yıl6 ay sonra dayak yiyip karnında çocukla baba ocağına dönünce görürsün.
Cevap sahibi+1 yılçocuk dediğim piçinle yani.
Soran+1 yıltüm kürtleri tanıyor musunuz da böyle genelleme yapıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılevet tamamını tanıyorum.
Soran+1 yılkeşke imkanım olsa da erkek arkadaşımla tanışabilseniz ama imkan olsa bile tanışmayı anlamayı ve ön yargılarınızı kenara bırakmanız mümkün değil gibi
Cevap sahibi+1 yılAllah belanı versin. Allahım dininin ve bu safkan ırkımızın korunması için seni ve senin gibileri bir an önce yok etmesi duasıyla... Sen benim parmaklarımın harcadığı enerjiye deymezsin. Sen pislik bir kürt karısısın
Soran+1 yılİnsanları seçemediği ırkları dinleri dilleri yüzünden dışlayan hor gören insanların yok olması duasıyla.
Cevap sahibi+1 yılkürd doğmuş olabilir fakat şerefliyse bunu herkesten gizlemeli kendini TÜRK tanıtmalı. Seninki kürd diyorsun sen ucube ! ölün o* ve p**evenk
1 yılKürtler kadar şerefli bir halk yok. Eş olarak gidip namuslu bir kadın olarak yaşarsan baş tacı olursun. Kültür çatışması olmaz bir sürü Türk yengem var. Hepside mutlu huzurlu. İş sende bitiyor. Kürtçe de öğreniyorsun daha ne istiyorsun Faşist işen hiç çocuğu oyalama!
00 Yorumlatatlım kültür sorunu şafii olmasıyla ilgili olmaz çünkü o mezhep ile ilgili.. eğer doğuluların kültürü konusunda bilgiliysen uyuşmada sorun yaşamazsın... bence daha çok kişinin karekteriyle ilgili.. mutluluklar
01 Yorumla
Soran+1 yılçooook teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılTürk-Kürt diye ayrım yapmamamız gerekir pkk lımı hainmi diye ayrım yapmalıyız eğer o ve ailesi pkk yı destekliyorlarsa ilerde sorun çıkabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılailesi değil ama o öyle
- +1 yıl
Pkk ya destek veren birisiyle bir Türk ün evlenmesi çok saçma ilerde bunun yüzünden kesin sorun çıkacaktır düğününüzde apo posterleri pkk bayrağı açar artık iyi düşün vatan haini birisiyle evlenmek istermsn?
Soran+1 yılçok seviyorum bu ilişki biter ve pişman olursam karakteri kalbi çok iyi birisi
- +1 yıl
Pkk ya destek veren birisinin kalbi iyi olamaz bence 30.000 masum insanımızı şehit verdik beşikteki bebeğe kurşun sıktı bu kanı bozuk pkk lılar ailenden hiçkimse kabul etmeyecektir böle bir insanı sen nasıl kabul edeceksin
Soran+1 yıltabiki haklısın severek ayrılık olacak ama o beni bırakır mı bilmiyorum
- +1 yıl
Yapacağın en doğru şey bir an önce nefret ederek ayrılmaktır
+1 yılTurk kürt laz çerkez herkes insan. Şafii hanifii falan İslamda yok rahat olun. Allahin ipine sımsıkı sarilin bolunup parcalanmayin der Allah Kuranda.
03 Yorumla
Soran+1 yılırk veya mezhep ayrımı yapmadım sadece evliliğimizde yaşanabilecek sorunlar nelerdir ya da sorun olur mu diye düşünüyorrum
- +1 yıl
Olcagini sanmam
Soran+1 yılTeşekkürler
kürtlüğü türklüğü anladımda şafiiliği niye yazıyorsunki şafi hanifi ikiside ehli sünnet inancı
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki kültürlerine yerleşmiş farklılıklar olabilir diye düşündüm bende bir fark göremiyorum araştırdım da ama yine de böyle bir yola çıkarken hepsini irdelemek gerek bence
+1 yılKendi ailenizi siz daha iyi tanirsiniz , ama dileğim sevenler kavuşsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde hep kızlar ailem ne der diye başlık açıyor. Ailen mi evlenicek sen mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılailelerimizin yaşayacağı sorunlar bizide etkileyeceğinden ve ilerde sorun yaşadığımda ailemin yanımda olması açısından
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kürdü ya? Allah aşkına başına bela alma Türkle evlen
13 Yorumla
Soran+1 yılçok sevdiğini çok iyi bir insan seni çok sevip sahiplendiğini düşün onun yanında çok mutlu olduğunu düşün bide
Cevap sahibi+1 yılBende biriyle tanışmıştım şırnaklı çıktı hemen herşeyi bitirdim ;) ilerde çocuğunuz olursa adam çocuğu lnu pkkli olarak yetiştirir :)
- +1 yıl
kesinlikle ! her kürt pkklidir !
türk kizlari ve erkelleri birbirleri ile evlenmeli ırkimizi melezldştirmemeli
21 Yorumla- +1 yıl
kesinliklee !
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmaz ama.. kürt ile evlenme bence. seni döver sıkıntı yaratır. modern değiller çünkü. uzatmadan ayrılın bence.
24 Yorumla
Soran+1 yılşu anlık tanıdığım kadarıyla öyle bir insan değil ama evlendiğimiz de ne olur bilmiyorum çok kıskanç ve sahiplenici bir yapısı var aşırı
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl birisin buda önemli yani. cahil köyde yaşayan ineğin sütünü sağıp tezek yapan birimisin?
Soran+1 yılhayır o da bende adanada yaşıyoruz o vanlı ama adana doğmuş büyümüş kültürlerini dillerini örf adetlerini sıkı sıkıya sürdüren bir yapısı ailesi var
Cevap sahibi+1 yılkızım türksen git türkle evlen
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. arkadaşım iş buraya kadar gelmiş ve evlilik muhabbeti konuşuluyosa şimdiye kadar sorun olmamış bundan sonrada olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılşimdiye kadar onun ailesinden yana bir sıkıntı olmadı fakat benim ailem henüz bilmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkücülük var mı sizde:) Vazgeçmeyin elinde sonunda kabul ederler.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet Adanalıyım ailem çevrem hep Ülkücü
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil buluyosunuz boyle ben anlamiyorum ki adam kalmamis gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılırkından veya mezhebinden önce bir insanın kalbini sevdiğimiz için
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n etrafta ne kadar faşist adam var kürt görseler şeytan deyip taslayacaklar yuhh
00 Yorumla
+1 yılHala kürt diye ayrim yapan var mi ya
12 Yorumla
Soran+1 yılbenim için ırkın önemi yok sadece onun ailesine ve çevresine ayak uydurabilir miyim diye kafam karışık
- +1 yıl
Uydurursun onlarda insan sonucta ailesine yakin bir yerde oturmazsan bir sey olmaz
Yok hicbir seycik olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım umarım
Dugununuzde striptiz yapmak istiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Bende evleniyorum
vanli kürt kökenli şafio mi, kombo yapmişsin valla
05 Yorumla
Soran+1 yılyani?
Soran+1 yılannesi nenesi Türkçe konuşmayı tam bilmiyor bile aile arasında hep Kürtçe konuşuyorlar
Soran+1 yılailemin desteği olsaydı çok farklı olurdu ama ailemde desteklemediği için cesaret edemiyorum
bence hiçbir sorun yaşanmazsın :)
06 Yorumla
Soran+1 yılşu ana kadar bir sorun olmadı arada aşk sevgi olduğunda her engel aşılır ama evlilik ayrı bir olay çekiniyorum açıkcası
Soran+1 yılbeni ailesine anlatmış türk olduğumu ailemi onlarda sorun etmemişler annesiyle kız kardeşiyle konuştum telefonda yüz yüze olmasa da evlerine fotoğrafımı koymuşlar gelinim diye ama ailem sorun ediyor
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılGönül bu işte otada konuyo başka seylerede
16 Yorumla
Soran+1 yılolmaz mı diyorsun
- +1 yıl
Ya saçma goruyorum ilersi içinde :/ birazda milliyetçi biriyim
Soran+1 yılbenim ailemde milliyetçi ne olacak bilmiyorum abim ve babam bilmiyor daha
- +1 yıl
Yani ilerde bir olay oldugunda olaylar karısabilir bence :)))
Soran+1 yılevet haklısın en sağlıklı karar ayrılmak ama çok seviyoruz nasıl olacak bilmiyorum
- +1 yıl
Zor valla benim babam cezaevinde calsııyo alayı kurt :D temizi cok temiz pisi cok pis arası yok
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3. World war is coming
10 YorumlaPeki şu an evlendiniz mi durum nedir?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılbişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılAlışırlar aldırma.
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Merhaba. Erkek arkadaşım Vanlı Kürt kökenli Şafii ben ise Türküm evliliği düşünüyoruz ikimiz arasında sorun yok fakat aileler ne der?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım