Şimdi sanırsam ilişkini bitirdin ve duygularını merak ediyorum ben rizeliyim ve kurt kardeşlerime hiç bir zaman ayrım yapmadım ve herhangi bir kişiye sen kurtsun alevisin diyerek ayrım yapmadım yapmam yapamam. Asıl mesele ise aynı sorun bendede var 😫😭 çıktığım kız Kürt, alevi, ve pkk yi savunuyor tartışmak istedim bana pkk kötü değil diyerek terörist değildir diyerek güzel dilde tanıtmaya çalıştı ve ben karşılığında insanları katleden terörist olduklarını bilmeyen katliyamcilar hiç bir zaman suçsuz olamaz böyle düşüncen hiç hoş değil falan dediğim zaman direk konuyu kapattı ve ben bu tarz şeyleri açmaya çalıştığım zaman kürtleri savunuyorlar diyerek konuyu hemen kapatıyor ben kavga etmek onun görüşlerine karşı cikiyormusum gibi davranıyor tartışma fırsatı bile vermiyor anlicaginiz kararında ciddi gibi ama ben onu canımdan çok seviyorum ve evlilik düşünüyorduk ileri zamanlarda oda bana karşı ciddi düşünüyor ama ben ülkemde gencecik insanların katledilmesine karşı çıkmayan o grupları savunan bir insanla yapamam çok kötü birsey ben onu düşüncelerinden vaz bile geçirsem ki geçtim der geçmez ileride çocuklarıma kötü örnek olurmu olmamı diye korkuyorum aşk işte mk kalbi degilmi terörist savunan bir insana aşığız napicam bilmiyorum yardım olayı yaşayan arkadaş yorum yaparsa sevinirim 😭😭😭😭
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı durumu yaşıyorum. Bugün öğrendim bende. Sizin sevgilinizin söylediklerinin aynısını söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum...
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kaç ay önce 1 senelik ilişkimi bitirdim sırf bu konudan dolayı!!! Ben insanları diliyle, diniyle, ırkıyla, etnik kökeniyle yargılamam ayrım yapmam insan olsun yeterli benim için ama zamanla farklı dünyaların insanı olduğunuzu anlıyorsunuz, kültür bakımından, hayata bakış açısı bakımından, siyasi görüş de içine girdimmi zaten tat/tuz kalmıyor ilişki de ve bu problem oluyor Ben Türk'üm o Aleviydi.. "
Sonuç olarak şöyle düşündüm,
Mutlumuyuz?
Cevap belli... / ve bitirdim.. / Çünkü ileride çok daha büyük problemlerin doğucağını hissettim, kırmadan, rencide etmeden, saymadan, sövmeden, dövmeden, yaşanmışlıklara teşekkür ederek,
Umarım sende doğru bir karar verirsin / Hakkında hayırlısı..
Sevgiler
ESMER!21 Yorumla- +1 yıl
Ben Türk -Sünni / O Kürt-Alevi idi.. / Düzeltmiş olayım yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemem! Son mesajım ise.. Arkadaşlar her kürt kökenli insan PKK yanlısı olacak diye bir kaide yok bu düşünceyi lütfen atın kafanızdan, onları tanımadan yargısız infaz yapmanız ayrımcılık yapmaktan başka birşey değil işte bu yüzden savaşlar kavgalar oluyor! Birini dışladığında oda kendini savunuyor dışlamadan kardeşçe yaşamayı neden beceremiyoruz ki! çok mu zor? benim çok kürt arkadaşım var ve PKK'dan nefret ediyorlar! neyse çok siyasi oldu.. kestim! Benim vermek istediğim mesajı anlayan anladı..
Saygılar
ESMER!
Benim de sevgilim kürt. 5 vakit namazını kılar. Anne babasına saygısı sonsuz, sevdiğine sadakati tam. Pkk nın merkezlerinden biri olan Cizre'li üstelik. FAKAT ailecek sizden bizden çok ülkesini sever PKK dan nefret ederler. Cevaplardan da anladığım üzere bazı gerizekalılar şunu hala anlayamamış HER KÜRT PKK LI DEĞİLDİR ! Anlayın artık üstün zekalılar. Dostlarimin Alevisiyle Ermenisiyle Kürtüyle ben bir Türk olarak gurur duyuyorum, bunu hissedemeyenlere de sadece acıyorum. Senin soruna gelince de Kürt biriyle olmakla kardeslerinin kanını akıtan PKK yı savunan zihniyetsizle olmayı aynı kefeye koyamazsin !
20 Yorumla
Kesinlikle ayrıl, benim arkadaşlarımdan birisi de babama kürdistan masalını savunmuş. Babam arkadaşım olmasına rağmen kesinlikle konuşmamı yasakladı, diğer arkadaşlarımdan da uyarı almıştım. Öyle saçmalıkları yaşayan birisiyle birlikte olmak kesinlikle akıl işi değil. Bugün seversin ama yarın gözün açıldığında ne yapmışım diye kendinden soğursun.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Bir turk ulkudasi olarak turk olmakla gurur ve onur duyarim benim sevgikim ayni muhabbeti benle yapacak olsa suratina saglam bir tokat gecirir ve doner giderdim... sakin fasist olarak algilamayin beni evet kurtler bu ulkede var bu ulkede yasamayida bizle ayni haklara sahip olmayida hakediyorlar asla onlarin bizden bir farki yok ama bu muhabbeti yapan birisi fsrki kendisi ortaya koyuyor zaten pkknin nasil bir hakli sebebi olabilirki onceki donem hukumetlerinin yaptigi hatalar neden bu donem insanlarina mal edilsin ki bizim binlerce gencecik evladimizi sehid eden bir orgutu savunan kisiyle birak ilerde hayat kurmayi , sevgili olmayi onunla ayni havayi bile solumam ben kurtler su anda bizden daha iyi sartlarda yasiyorlar ve hala pkk eylemlerine devam ediyo bu asla hakli bir sebep olamaz
72 Yorumla
+1 yılHak ver adama adam haklı bende kürt değilim ancak adamın mücadelesi kendine göre haklı...
Biz neden kabullenmiyoruz peki?
Bende diyorum ki ulan itoğlu it, korkak şerefsiz madem o topraklar senindi
Doğu Roma zamanında neredeydin?
Selçuklu zamanında neredeydin?
Osm zamanında neredeydin?
Tabi bir tarafın yemezdi o zamanlar baş kaldırmaya üstünüzden kılıçlarla tır gibi geçerlerdi..
Hititler baş kaldırdı soyunu sopunu sildiler süpürdüler aynı şekilde sümerliler...
Biz bu toprakları Romadan aldık kürtler den değil...
Yüzyıllarca asime olarak yaşamıssın ve 21. yy da asıp kesmenin zor olduğu, demokrasinin hakim olduğu zamanda toprak istiyorsun...
Yüz yıllarca yat yat gel bugün İsrail in 3 katı büyüklüğünde toprak iste. Sana yar olmaz o topraklar olsa geçmişi savaşla, soykırımla, mücadele ile geçmiş Yahudilere haksızlık olmaz mı?
K. bakma ama sen anca orta parmak alırsın...40 Yorumla
+1 yılBende Kürdüm ama Türkiye Cumhuriyeti Vatandasi olmaktan bu kimligi tasimaktan gurur duyuyorum. Ama pkk farkli bir olay bacim bir insan acik acik bunu savunuyosa birakmak en mantikli olandir. Ben Şanlıurfa da birebir görüyorum nasil insan olduklarini. Din desen yok gibi merhamet iyilik yok gibi. Ömür gecmez yani...
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla ne diym bence politikayi isin icine katmamak lazim ama aktif bir sekilde teroristlik yapmasi baska. Oyle biriyle tabiki olmaz. Ama ben son iliskimi bu yuzdem bitirmistim halbuki cocugun bisey yaptigi yok ama baglantilari vardi ve oda savunuyordu. Ayrildiktan sonra cok ozledim beni kesinlikle cok seviyordu baskasini bulamayinca iyice pisman olmustum cunku digerleri hep igrenc insanlardi hic olmazsa o bana sahip cikiyodu. Ama dedigim gibi terorist falan degildi yani sadece tanidiklari vardi
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani ask bi yana politika bi yana. Resmen katil olan bi adamla olmazdim tabiki. Ama oyle birisi degildi zaten. Bence sevgi daha onemli yine olsa yine yaparim bu sefer ayrilmam.
+1 yılOna deki o dediklerini biz yapmadık Türkiye demek türk, kürt, laz, çerkez, alevi demek şu an her biri eşit haklara sahip seçme, seçilme, barınma, konuşma herşey eşit ama onlar bizi bölmeye çalışıyor bunun farkında değiller dağa çıkıp yaptıkları şerefsizliklerle senin kardesin, abin şehit ediliyor illaki kafası basmıyorsa bunu salaklık yapma ayrıl ondan derim
10 YorumlaPkk yı savunan tipler bu ülkede Çanakkale sehitlerimize dahi saygısızlık yapıyorlar bu itler bayrak yaktilar nice Atatürk bustleri devirdiler uyusturucudan rant sağladılar savunulacak nesi var gecerli bir bahane ureterek olumlu algı yaratmaya çalışıyorlar hepsi kalles vatan haini onunla devam edersen zaten atalarına saygısızlık yapmış olursun sormaya bile gerek yok bunu
10 Yorumlal*n 1920 li yılalrda Etrafta bir tane hacı hoca bırakmadılar Şaka giymeyen illeri bombaladılar Kuran yasaklandı Halifemizi kovdur Biz dağa çıktık mı? Neymiş eziyet görmüşler neyöiş Katliamlar olmuşş.. Boşa gitsin yyaaa gıcık oluyom valla Ellerim tired iyinee :XXXXXX
10 Yorumlaya bırak kopegı, lesını bır gun gazetede gorur oh olmuş dersın
70 Yorumlakürtlerin %90 vatan hainidir tatih boyu türklere ihanet etmiş bize soykirim yapildi yalanlari ile kendini avutmustur hepsinin kaninda hainlik var sen nasil türksün onuda anlamis degulim tüm kürtlerin mk
63 Yorumla- +1 yıl
l*n vicdansiz Çanakkale'de omuz omuza savastik derken vatan haini değildiler bugün mu hain oldular? Osmanliya her daim arka çıkan kanuni sultan süleyman her daim Kürt beyleri ile anlaşma yaparken hain değildirler de bugun mu hain ettiniz onları.
- +1 yıl
@seyfuzulyezen soysuzu bir arastir osmanlinin zayiflama dönwminden beri yabancilarin deztegini alarak türklere ihanet etmiştur çanakkale savvalarinda kurtuluş savaşlarinda kürtlerin %2 si katilmiştir dogu cephesindeki osmanli paşalari bile kürtlerden kimsenin gelmedigini söylemistir git yavuz sultan selimin kürtlere bedduasini oku bak tayyip piçi kürtlerin götünü kaldirdi bayeak indirme moda oldu günümüzde bile kürtlerin %90 haindir vergi kacavidir her suçun altinda küttker cukiyor kene gibusiniz
- +1 yıl
Nerde yazıyor % 2 sinin katıldığı yabancıların desteğini aldığı için mi kurtler tüm Ermenileri katletti kovdu bu ülkeden? Tüm medya kuruluşlarında kürtlere ezgiler yazıldığını gösterdi vurun kurtler vurun bugün Namus zamanıdır diye kendi kafana göre sallama bende derim turklerin yüzde 2 si katıldı diye.. gerileme dönemi oylemi ulan Sarıkamış ta enver paşa tarafından savaşa gönderilip donarak ölen 50 bin Kürt var vicdansiz Sarıkamış senin babanın köyünün yan tarafımı bir araştır g. ten uydurmak kolay.
+1 yılSiyasi görüşü yüzünden mi ayrılmayı düşünüyorsun? Cidden mi? Ahahahah çok komiksin gerçekten saçmalıyorsun istediğini savunsun seni ne ilgilendirir. Cemaatçiyle akpli de ayrılsın o zaman
31 Yorumla- +1 yıl
vatanıma göz diken katilleri savunuyor böyle siyasi görüşün ben neyse, siyasi görüş diye dağa çıkıp pkklılarla yat bari
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Kürt olmasını anlarım, anlayışlıyım da. Pkk nedir?
Kürtlere değil, Teröristlere karşıyız biz. Sırf çektiler diye, suçu olmayan mazlumlara çektirmek zorundalar mı? Çözüm yolu bu mudur onlar için?413 Yorumla- +1 yıl
200 bin Kürt öldürüldü koskoca bir halkın dili yasaklandı iskenceler asit kuyuları gördü kürt halkı... Şimdi onlar katil sen mi mazlum?
- +1 yıl
Yoo bak barış süreci oldu adamlara barış dediler hemen kabul etti terörist dediginiz adamlar.. hem bunlar nasıl terörist anlamadım terörist barış yaparmi yakar yıkar benim bildiğim ama işe bak barisa 2 senedir evet diyor.. demekki bu ülke yıllar evvel barış deseydi onlar yine evet derdi bu mazlumlarin olmelerinin sebebi senin devletin.
- +1 yıl
Kendi devteninin yaptığı zalimlige nie tepki vermiyorsun? Senin baban Askeriye tarafından gözünün önünde diri diri yakilsaydi emin ol sende dağa çıkardın bişe bilmeden konuşma.
- +1 yıl
Kimse hobi olsun die eline silah alıp ölümü pahasına dağa çıkmaz bunu unutma.
- +1 yıl
Hangi secenek? Kürtçe dili bile yasaklanirken en iyi kurt ölü kurt tür denilen bir ülkede nasıl bir seçenek olabilir soylermisin?
- +1 yıl
Asıl sen bu sözlerimi hatirlicaksin. .
- +1 yıl
Sende beni
Konusarak anlasabilirsiniz, Şu an bir sorunu varmiymis kurtlerin yok. Hatta eskiden de kurtlerin turklerle sorunu yoktu ki. Eskiden Devletin basindaki kisilerin emirleriyle yapilan seylermis. Şu an hangi kurt kotu muamele goruyor ki?
00 Yorumla
+1 yılDaga cikma sebepleri cahil kalmalarimiymis ulan sanki hakkaride dagda oxford universitesi var daga cikan mi bilgili oluyo ne zeka varya askerime kardesime arkadasima kursun sıkan herkes dusmandir dusmanimdir
01 Yorumla- +1 yıl
Ordakilerin yüzde 70 i üniversite mezunu bu tc tarafından söylenen bir bilgidir.
+1 yılDağa çıkmaya haklı sebepleri var tabi, herkes ait olduğu yere!!! Doyduğu toprağa ihanet edenin insanlığından şüphe ederim çünkü!!!
10 Yorumlapkk yı destekleyenlerin hepsi ırkçı gözünü kan bürümüş türk düşmanı tipler değil yalnız seninki de öyle olabilir
30 Yorumla
+1 yılAllah Yeryüzünde ki Diller benim insanlara verdiğim dillerdir diyor peki hangi hakla Kürtceyi yasakladilar biz kardestik hani? Evet kurtlerin haklı bir çok sebepleri var.
02 Yorumla- +1 yıl
Askerler senin babanı gözünün önünde diri diri Yaksaydi emin ol sende benimle aynı görüşü paylasirdin... şu an kurtlerin yüzde 60 i kürtçe bilmiyorsa bu sizlerin yaptığı faşistlikten kaynaklanıyor.
bir bitmediniz. türkiye de türk kürt. arablarda sunni şii. batıda zenci beyaz. diye ayırmışlar kimse bilmiyor muki tek anne babadan gelinildigi
00 Yorumla
+1 yılayrıl gitsin hiçbir şey ülkenden ve ailenden önemli değil onla beraber olmaya devam edersen bu vatan için şehit olmuş kişilere ihanet etmiş gibi olursun gözümde
00 Yorumla
+1 yılve sen hala onunla mı birliktesin o arkadaşlarına seni nasıl tavladığını yatağa atacağını filan bahsediyor ve namusumuza hakaret ediyordur sende buna izin veriyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
yazıklar olsun
- +1 yıl
Türklüğüne dil uzattığım için özür dilerim ama sizde bu konuda dikkatli olun yav, kürtlerle o kadar samimi olmayın her kürt pkklı değil ama çoğu destekçisi, milletinizin namusuna laf getirmeyin ben bu konuda hassasım
+1 yılpkk lının silahı kelştir öüsü leştir. * et o malı. itsoyu
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Al bir kürt sevdalısı daha. Gördün mü gerçek yüzünü...
10 Yorumla
+1 yılOnu bırakman için gayet etkili bir sebep bence. Ne yap ne et ondan uzaklaş
10 Yorumla
+1 yılkoşarak uzaklaş ondan yarın öbür gün o da dağa çıkarsa görürsün
30 Yorumla
+1 yılEe şu an yaşıyor musun? Ve yaşıyorsan ayrıldın mı? Acayip merak ettim.
00 Yorumlabenim askerdeki bana verdikleri badi denilen arkadaşım pkk yı savunuyodu, cok iyi biriydi ama ilişiğimi kestim
30 YorumlaŞehitlerimizi düşün her şehidimizin kanında o ve onun gibilerin eli düncesi, fikri var. iyi yapmışsın
30 YorumlaO ZAMAN ÇIKSIN DAĞA, DAĞDAN Bİ KADIN BULSUN EVLENSİN. NASIL OLSA DAĞDAKİ KADINLARIN ÜZERİNDEN HEP BİRLİKTE GEÇİYOLAR.
22 Yorumla- +1 yıl
Kendi gözünde gördün mü?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bak o yönden hakli aslında. benim annenin bisuru akraba sini, dayisini, kuzenini polisler öldürdü. ama annem yinede PKK yi sevmez. doğru, türkler onca insani öldürdü sevgilin hakli. ama PKK sevilmez yinede.
12 Yorumla- +1 yıl
polislerde şerefsiz var ama askerde ihitimal vermem
Cevap sahibi+1 yılDoğru ama o zamanı bilmiyorum..
tek ezilen halk onalrmi l*n amkk yaa sie et onalr vahşi onlarla yapamzsin kürtlerrlee
20 Yorumla
+1 yılAyrıl insan mı o be? Vatan haininden ne adam ne koca ne sevgili olur.
30 YorumlaKürtlerin büyük bir çoğunda Pkk sempatizanlığı var zaten ne bekliyordun ki bence siyaseti ilişkine karıştırma.
10 Yorumlabence bırak balayını dağda geçirmek istemiyosan tabi..
20 Yorumlasevgilim demekten vazgeçmekle başlayabilirsin mesela
10 YorumlaÜlken mi namusun mu şerefin mi o 20 lik şehitler mi yoksa pkk li biri mi seni dağa bile götürür çocuklarınız terörist olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz gidin evlenin. bunca şehit verildi bu topraklarda. sen gerizekalı gibi hala seviyorum ama pkk lı diyosun
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleksi birleyen i*ne kimsin l*n?
+1 yılşerefsiz mk bu mu neden
söyle ona tek taraflı olmadı bunlar00 Yorumla
+1 yılOOO Adamlar uzaya Otel kurup tur Düzenliyor. bu da pkk Türk kürt diyor aç biraz gözünü at o gözlükleri binkisiye sor kendi bildiğini yap
00 Yorumlaemin ol pkkyı savunan insan atatürkü savunan insandan daha masumdur... o kürtlerin neler yaşadıklarını bilmiyosunuz
26 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu seviyorsan oldugu gibide kabullenmelisin tabi bu senin tercihin ayrica sevgilin söylediklerinde hakli
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSEVDİKLERİNİZLE SİYASET YAPMAYIN. ÇOK SEVİYORSAN VE AYRILAMIYORSAN İLİŞKİNİZDE KESİNLİKLE SİYASET KONUŞMAYIN.
10 Yorumla
+1 yıl* cek ipneye asiri milliyetci olarak ole sevgilim olsaydi aminakordum onun ayril derim
00 Yorumlaadam haklı nie ayrılıyorssun asil ol asagıda yorum yapan ucuz erkeklik taslayanları dinleme
11 Yorumla
+1 yılKalbinin sesini dinle. . Sonuçta ayril desekte acıyı biz cekmeyiz
10 Yorumla
+1 yılsende hala sevgilim mi diyon teröriste. Ayrıl git buradan.
10 Yorumla
+1 yılBire kürt olarak söylüyorum bunu, sevgiline yol ver ayrıl, pkk çocukları öldüren bir örgüt, bunu savunan biri'de terörist sayılır.
10 YorumlaKürt olması sıkıntı değil pkk yı savunması sıkıntı Türklüğünden ödün vermemelisin
20 Yorumla
+1 yılBence fazla kaptırmadan kendini uzak dur canım.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ilerde sorun yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. o konuyu açar açmaz suratına kül tabağını vururum
40 Yorumlaayrıl. ;S
halen bekliyorsan senin , neyse.10 YorumlaÜzgünüm, yanlış yoldasın.
10 Yorumla
+1 yılÜlkenmi sevgilinmi buna karar ver
01 Yorumla- +1 yıl
Şerefin varsa git ırakta ki turkmenleri koru şu an ırakta ki turkmenleri koruyan yine pkk dir bunu Fox Tv muhabiri fatih portakal tüm Türkiye önünde soyledi.. Şerefin varsa git savaş koru turkmenleri
- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılmaytap uyapıyor yaaa sizle :DD sazan avı
00 Yorumla
+1 yılayrıl ayrıl ayrıl o şerefsizden.
00 YorumlaKızım ne guzel hikayeler uydiriyorsunuz ya
00 Yorumlaya sen bırak boşver onu çevrene bak sen
00 Yorumla
+1 yılhayır gelmez bence bir an evvel ayrıl
00 YorumlaAyrilik gerrek bnce uzatma
00 Yorumla
+1 yılHalen mi seviyorsun senin ben Türklüğünü...
00 Yorumla
+1 yılHala kafan karışık?
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler