Güncellemeler
+1 yıl
Bana diyorki zorunda hissediyorum ve zorundayım kiz bı onun lafını dinliyormus falan vicdan yapıyormuş ona bişey olsa kabul edemezmis onun yüzünden olacakmış falan diyor bişey diyemiyorum ama mutluyum diyede uzaklaşmak istemiyorum hissetigim bişey var mı belirsiz hoşuma gidiyor ilgisi o kızin varlığı ağrıma gitsede onun yanındayken naparsa yapsın beni sevdiğini biliyorum o oğlan bana sik oldu ama sevgilisi var nolacak kafam çok karışık biri akilica bişey desin bana
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence ayrıl o kızla ilişkisi tamamen bitince seni seviyorsa sevgili olabilirsiniz
Çok düşündüm bunu şey demeyi onunla bitince gel dedim yok diyor gitme diyor yalvariyor
ama bu şekilde olması doğru değil. diğer kız açısından bak mesela duruma, kız hastaymış ve çocuğun onu sevdiğini düşünüyor ama başka bir sevgilisi var ve onu seviyor. kendin için de o kız için de doğru gelmiyor bana. zaten çocuk gerçekten seviyorsa sana geri gelecektir.
Doğru diyorsun düşünüp yolunu bulmak gerek
aynen kimsenin lafıyla olacak bir şey değil bu kendin karar vermelisin😊
Ona acıdığı için mi onla sadece seni mi seviyor Şu an bu onemli
Ona bişey olursa vicdan çekecekmis onun yüzünden olacağını düşünüyormuş onu seviyor olsa bunu ona yaparmiydi defalarca konuşmayı kestim kendi geldi gitmiyor yanimdan ayrılmıyor ufak bı soğuk davransam yüzü düşüyor onemsemiyirsun diyor bana
Kiz ne zaman iyilesicek ki
Sordum bilmiyorum dedi nereye kadar böyle gidecek dedim bilmiyorum dedi
Boyle devam ettirmekte çok kötü ama onla sevgili gibi yapiyo kiz opusek dese nolcak
İşte bende onu hazmedemiyorum
Sana ihanet olur yani
Kendi olan saygımı yitirmemem lazım
Sen de birtane daha sevgili yap 4 lü takılın
Hahaha
Çok mantıklı ama öyle birini bulmadım 🤣
İdare et işte ortak kullanım
Sana yapılsa ne hissederdin
Sevmek öyle kolay değil işte seviyorsan yapacaksın
Bı kalbe iki insan sigarmi onun hastalığı var diye yanında peki ben eski sevgilisi sonuçta tercih yapacak olsa kimi seçer
Kim yanındaysa onu seçer
Ya ben seviyorum diyemem ama ilgisi hoşuma gidiyor yanında çocuk olmak istiyorum ne bilim beni sevdiğini hisediyorum ben seversem o kızi onun hayatından kendim çıkarırım korkum bu yapmak istemeye başlıyorum çünkü
Siz sevgili oldunuz mu onunla
Oldum daha olayı bilmiyordum kandırmış kimse yok diye defalarca
kez sordum
Sana karşı duyguları değişirse anlarsın zaten.
Sevgilisi var ikimize aynı davranıyor düşüncesi yoruyor beni bana böyle iyiyse ona nasıldır diyorum
Ayrıl bence böyle olmaz
Aradığım ilişki aww
Yok artık 🤣
Cok uzun
Çünkü olay uzun
Kisaca anlatsaydin biraz daha yardimci olurdu millet
Hepsi bağlantılı olduğu için içimden geçeni yazdım