Sevgilimin sevgilisi var ne yapmalıyım?

Biz okul için kastamonuya gittik ben ilk kazandigimiz zaman bir oğlana mesaj attım grup vardı beni gruba alsınlar diye oglani görür görmez Instagram'da dedimki bu çocuk bana aşık olacak bilmiyorum ama öyle bı hissiyat girdi içime hiç çıkmadı ne zaman adını akşam biri fisildiyormus gibi hissediyorum bana sık olacağını neyse biz gittik Kastamonu'da ev tutuk yerleştik bizim ev arkadaşımızdan biri bu oğlanın lise arkadasiymis birlikte tercih yapmışlar ama bazı sebeplerden dolayı gelmeden önce kusmuslerdi bunu oğlan kastamonuya gelince öğrendim oglanda dışarda kaldı ailesi pek onaylamamis gelmesini oda istediği için gelmişti dışarda kaldı ben kızlara söyledim bunu eve aldık ilk orada canlı gördüm ve her gördüğümde de bu seni sevicek diye hissediyorum anlam veremedigim bir duygu bu sonra gel zaman git zaman bu çocuğun bana ilgisi arttı samimiyeti arttı bakışlarında çiçek aciyirmus gibi hissiyat var çok kibar narin davraniyor falan sonra bı gün itiraf etti aşırı hoşuma gidiyorsun dedi bilmiyorum ama ilk gördüğümden bu yana kendimi durdurmuyorum içime doluyorsun sana gelmek sende kalmak istiyorum dedi tamam dedim biraz zaman geçti falan bazı olaylar oldu bu bana dediki senle bişey konusacam beni anlayacağını düşünüyorum falan dedi tamam dedim geldi dediki benim sevgilim var eski sevgilimle konuşuyorum kastamonuya gelmeden önce ayrılmışlar sonra buraya gelmiş kaac hafta sonra arkadaşı bu oğlana yazmış iste kış iyi değil diye kızın basindada tümör varmış hareketleri anormal hani kaldiramiyor olayları ayrılmışlar diye kötü olmuş hastanedeyken intihara teşebbüs etmiş oğlana anltmis arkadaşı iste böyle söyle diye oglanda kızla konuşmaya başlamış sakinlestirmis sevgilimisimiz dedim evet dedi durdum sadece bişey diyemiyorum çünkü bana olan hissiyatı ve duygusu gerçek biliyorum hissediyorum bunu ama mesela şu an memlekette bende memeleketimdeyim ve o kıza yakın kız hasta cagirsa yine gitcek ona sarılacak falan kabul edemiyorum ama mutlu hissetigim içinde tercih yapamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bana diyorki zorunda hissediyorum ve zorundayım kiz bı onun lafını dinliyormus falan vicdan yapıyormuş ona bişey olsa kabul edemezmis onun yüzünden olacakmış falan diyor bişey diyemiyorum ama mutluyum diyede uzaklaşmak istemiyorum hissetigim bişey var mı belirsiz hoşuma gidiyor ilgisi o kızin varlığı ağrıma gitsede onun yanındayken naparsa yapsın beni sevdiğini biliyorum o oğlan bana sik oldu ama sevgilisi var nolacak kafam çok karışık biri akilica bişey desin bana
Sevgilimin sevgilisi var ne yapmalıyım?