Aldatan sevgiliye ne yapmalıyım?

Beni aldattı beni bir başka erkeğe tercih etti ben hep kendime soruyorum beni aldatacak ne yaptım ben yeterince sevemedim mi yeterince değer vermedim mi ben belki onunla olan konuşmalarımı silerim fotoğraflarımı silerim engeli basarım ama onunla olan anılarım ne olacak onları nasıl silecem ama bir yandan da içim rahat çünkü o beni aldattı ve benim hiç bir şey yapmayacağımı düşündü oysaki onun ablasıyla ablasının sevgilisinin tüm fotoğrafları elimde ben elimi dahi vurmadım ablasının resimlerini gizli bir kişi tarafından babasına gitmeyle tehtit edince ablası ona gerekeni yaptı elindeki telefonu kırdı evden çıkmasını yasakladı ama benim yine de sinirim geçmedi resimleri babasına yolladım şimdi hem eski sevgilim hem de ablasını cezalandırdım belki bu hikayede yanan suçsuz abla oldu ama beni aldatmanın bedelini güzelce ödettim ve bugün de ikisini de istemedikleri kişilere görücü usulü verdiklerini öğrendim ve bu yaşadıklarımı burada paylaşmak istedim şimdi kimisi iyi yapışsın kimisi abartmışsın diyecek ama bu önemli değil ben haftalarca o beni aldattı diye kendimde suç buldum ben kahr oldum ama ayağa kalkıp intikamımı da almayı ihmal etmedim inşallah düğünlerinde de baş çekmeye gidecem yakında
Aldatan sevgiliye ne yapmalıyım?