Sevgilime ne yapmalıyım?

5 aydır uzaktan ilişkide olduğum sevgilim vardı. 2 gün önce gece bana eski sevgilisi yazdı bana yazıyor diye, video istedim ve attı gerçekten de yazmış önceki gece. Bana uyuyacağını söylemişti gayet güzel vedalaşmıştık ben de uyuyor nasılsa diye uyumuştum ama o gece sabaha kadar konuşmuşlar. Ben videoyu izleyip tüm konuştuklarını gördüm kendisine de söyledim kabul etti, neden yaptın diye sordum bilmiyorum dedi. Yaklaşık 3 saat konuştuk suçunu kabul ediyodu ve defalarca pişman olduğunu neden yaptığını bilmediğini iğrenç biri olduğunu vs. söyledi özür diledi yalvardı. Tabii gecenin sonunda ayrılmak istediğimi yaptığını asla affedemeyeceğimi söyledim. Sonraki gün öğleden sonra tekrar yazdı bi süre konuştuk daha doğrusu o yine yalvardı defalarca özür diledi nasıl pişman olduğunu anlattı. Benden tekrar onla olmasını beklemediğini söylüyor sadece bensiz yapamazmış sevmesem sadece sövsem hakaret etsem umursamasam bile yanında olmamı istediğini söylüyor sürekli. Bugün de tekrar yazdı yine aynı şeyleri söyledi düzeleceğini söyledi benden yardım istediğini çok pişman olduğunu söyledi. Sizce ne yapmalıyım 5 aydır elimden gelen ne varsa ortaya koydum bi kere bile ihanet etmedim tüm sevgimi ilgimi emeğimi ona verdim ama karşılığında beni uyutup eski sevgilisiyle saatlerce sohbet etmiş. Asla affetmek istemiyorum verdiğim karardan da pişman değilim ama bi türlü uzaklaşmıyor benden, engellemek de istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım ne kadar süre devam eder bu? Gerçekten bir an önce uzaklaşıp unutmak istiyorum yaptığı şeyi ama bi yandan da gerçekten kendini harap ediyo iki gündür bi şey yemiyomuş ailesiyle arası açılmış fotoğraf atmıştı her yeri şişmiş, bana ihanet etse de insan olarak bu halde olmasını istemiyorum ama bi yandan asla görmek duymak istemiyorum katlanamıyorum aklımda sadece yaptığı şeyler konuştukları şeyler var. Sizce ne yapmalıyım nolur yardım edin.

Sevgilime ne yapmalıyım?