- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEski hesabımda boşyere de şöyle bir soru sormuştum bizim istediklerimiz yani bizim istediğimiz kişi de bizi istiyorumdur ya da sevdiğimizi hissediyor mudur diye şöyle bir tane cevap gelmişte sen nasıl seni seven hissedemiyorsan senin sevdiğin de seni hissetmiyordur yani hissetmiyor bizim Unutamadıklarımz bizi unutuyor hatta belki bizim Unutamadıklarımz var ya şu anda evlilik yolunda filan ilerliyor bile olabilir Hayat acımasız işte bu yüzden diyorum kimseyi sevmedim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olduğunu düşünmüyorum.
Giden kişi içinde ki tüm duyguları bitirip öyle gitmiştir.
Gitmek kararı öyle durduk yere aksiyon olsun diye verilmez.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılBence her ilişkide en çok deger veren taraf unutamiyordur. Yani değer taraf biz isek onlar unutmuştur bile.
112 Yorumla- +1 yıl
Çok acı verir ama geçer. Uzun zaman düşünürsün gerçekten bu kişi beni hiç sevmedimi diye ben çok düşündüm çok zor durum
- +1 yıl
Şöyle de düşünüyorum o anıları tek taraflı yasamiyorsun bazı insanlar göstermez hislerini ama unutamaz senin gibi onlarda üzülür ama belli etmez
- +1 yıl
Belki gizliden gizliye bakıyordur profiline moralini bozma o yüzden
- +1 yıl
Eger çok ozlediysen söyle gerçekten ben öyle yaptım. Tanimiyor gibi yaptı ama içimdeki his gitti onu bir kez daha tanımış oldum
- +1 yıl
O yanlış yapmış. Gelip seninle konuşması lazımdı.
- +1 yıl
Değmez kuzum o zaman üzme kendini.
+1 yılolabilir ama bu soruyu bende hep merak etmişimdir ya
110 Yorumla- +1 yıl
evet yaa ama sanırım kimse bizim kadar unutmamazlik yapmaz karşıdaki kesin unutmuştur
- +1 yıl
Bende ya bilerek aklıma yazmisim sanki çıkarsam sıkıntı olucak bende ya biz niye böyleyiz kız ayniyiz
- +1 yıl
aynen yaa aklına geliyor yoksa o da beni mi düşündü de aklıma geldi diyosun ya da acaba ismimi hatirlarmi gorse tanırmi şimdi karşılaşsak ne söyler falan kendimizi yıpratıyoz ya kimsenin bizi düşündüğü yok
- +1 yıl
Aynen yazık bize ya 😂 neyse iyi geceler elbet bizide düşünenler olur bir gün
- +1 yıl
insallah canım ✋✋✋
+1 yılUnutmadiklarimiz biz unutmasaydi şu an ayrı değil beraber olurduk
174 Yorumla- +1 yıl
Unuttuğunu ben bildiğim için öyle şeyler düşünmüyorum 😂😂
- +1 yıl
Sor o zaman ne kaybedersin ki
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Nefret edilecek bir şey yaptığını düşünüyor musun?
- +1 yıl
Çok üzüldüm senin adına neden olayları senden dinlemek yerine başkasından duyup böyle bir şey yaptı bilmiyorum ama seven adam bir de olayı senden dinlerdi diye düşünüyorum
- +1 yıl
Pff desene arkadaş kurbanı oldum diye bu devirde iyi arkadaş bulmak zor
- +1 yıl
her şey de bir hayır vardır boş ver sıkma canını zamanla unutucaksin emin ol fazla yalnız kalma arkadaşlarınla gez dolaş birşeyler yap
- +1 yıl
Ama unutmak zorundasın böyle gitmez
- +1 yıl
İlerde karşılaşsan da ne degisicek ki yaptığı ayıp aklına gelicek sen o ayıbını affetsen başkasını yapmicagi ne malum
- +1 yıl
Bence doldurmayla alakası yok sanki biraz da o bu ilişkiden sıkılmış gibi şimdi diceksin saçma sapan konuşma ne alakası var diye ama bir de şöyle düşün tam tersi bir durum olsaydı sen sormazmiydin bana böyle böyle dediler doğru mu böyle mi söyledin vs vs diye
- +1 yıl
Yani önceden ne ksdsr seviyormus bilemem ama en son yaptığı davranışı seven bir insan yapmaz yani baskasina yapsr ama sevdiğine yapamaz ya
- +1 yıl
Haksız yere ayrıldığının farkında o zaman
- +1 yıl
Nasıl ya
- +1 yıl
Bak işte şimdi olaylar çok karıştı hele benim aklım baya bir karıştı 😂😂
- +1 yıl
Ben sevgiliydiniz sandım ona göre konuştum hep çok ozur dilerim valla
- +1 yıl
Aramız 3 sene önce kotulesti bizim, yakın bir arkadasi vardi kız. Ben bir erkekle konusuyordum o ara çocuğa seninki de erkeklerle konusuyor demiş tabi bu cocuk sinirlenmisti laf sokmustu kıza kapa şu konuyu dedim demisti olayın benle alakalı olabilecegini dusunmemistim. Sonra da işte birileri hakkımda kötü bir şey demiş meğersem nefret etti benden.
- +1 yıl
Sen baya yanlış anlaşılmışsin ya çocukta çok fevri davranmis ama o arkadaşının poh yemesi hep bunlar
- +1 yıl
Aradan ne kadsr zaman geçti bu olaylar olali
- +1 yıl
Baya bir zaman geçmiş ve sen hala unutmadın mi yaa 😢
- +1 yıl
Sanki o da sana yol yapıyor gibi duruyor konuşsana ya 2 sene unutmamissin
- +1 yıl
Ne kaybedersin ki ne olucak yanlış anlasildiysan arada kızgınlık nefret varsa 2 sene kendi kendini kötü etmen çok mu iyi oluyo sanki en azından hicbirsey yapmamaktan daha iyi konuşmak
- +1 yıl
Hmm desene vaziyetler çok karışık diye
- +1 yıl
Kiyamam ya ama bu kadar uzun süre de içinde nasıl tuttun bunlsri
- +1 yıl
Zaten güçlü olmasan bu ksdsr süre dayanamazdin
- +1 yıl
Ölene kadar olur mu ya bir insan seni sevmeyi beceremedigi için bir ömür değmeyen birisine feda edilirmi hem de boşu boşuna saçmalama aklını başından alan onu unutturan birileri de çıkar ksrsina
- +1 yıl
Belki şimdi istemiyorsun kimseyi ama böyle de gitmez ki zaten buna beynin müsade etmez
- +1 yıl
Belli ya baya karışık olması yarın bunun tekrar bir kritigini yapalım istersen
- +1 yıl
Yani kısacası böyle, bana gelip sen benim hakkımda böyle seyler mi söyledin diyebilirdi, sorabilirdi ama bunların hiçbirini yapmadı. Aksine yüzüme bile bakmadı, arada çok kızgın bakıyordu. Arkadasima sadece konustugumuzu soylemistim onunla ama o sanirim takılıyoruz gibj anlamış işte çok farklı yerlere çekmiş konuyu.
- +1 yıl
Kendi kendine kurmamissin ya çocuğun yaptığı davranışlara göre kesinlikle sana karşı bir şey hissetmiş ama artık çocuğa ne dedilerse çocuk senden soğumuş ve olayın aslını sana bile sormamıs kaçar gibi çıkmış hayatından. Yani şimdi böyle yapmasida garip madem bu kadar kizicak kadar seviyorsun neden bir tek kişinin lafına inanarak kendi kafanda kurup araya mesafe koyuyorsun.
- +1 yıl
Kusura bakmayın şimdi müsait olabildim o yüzden biraz geç yazdım
- +1 yıl
Peki 2 yıldır bu halde olmanın sonucu değiştirdi mi. Hayır sonuç hala aynı. Peki neden hala buna üzulmeye devam ediyorsun ki aklına bile getirmemen lazım senin kaybın değil onun kaybı.
- +1 yıl
Ahahah hayır öyle düşünme sakin sevmek ne zaman kaybetmek olmuş senin art niyetsiz iyi düşüncelerini ve sevgini görmeyip seni bu halde bıraktığı için onun kaybı böyle düşünme sakın
- +1 yıl
Üzülerek söylüyorum ki mutlu olsa da olmasa da değişen bir şey olmicak sonuç yine aynı
- +1 yıl
maalesef :(
- Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine sen düşünüyorsan o çoktan unutmuştur. Aklına bile gelmiyorsa onun aklındasındır. Enerji olayları
01 Yorumla Kişiden kişiye değişir. Adam senle kuyruk acısı ve ya ego tatmini için birlikte olup ayrildiysa işin yaş. O da sevdiyse unutmaz
Cevap easy01 Yorumla
+1 yılAmaaan boş ver hayatını yaşamaya bak. Unutamıyorsa yazsın iletişim kursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKalıcı iz olduysa unutulmaz
11 Yorumla
+1 yılBence senden daha mutlular
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır çoktan başka aşklara yelken açıyorlar hatta seks bile yapıyorlar sen başkasına dokunmazken o başkasının yatağında inliyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu yüzden nefret ediyorum aşktan herkes pislik. icinde
+1 yılOlabilir de olamaz da.
10 Yorumla
+1 yılDüşünmüyorum ben bunları.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu soruyu cok sordum kendime ama unutamdıgfım kişiye sormam lazım oda imkansız gibi sdada
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılahh be abi gel içelim bu gece asdasd
Cevap sahibi+1 yıllaff olsun diye dedim asdda bende içmiyorum
Cevap sahibi+1 yılaslında benim 1.5 yıl oldu ama sen soruyu sorunca aklıma geldi biliyorum hep gelicek de efkarlandım sadad
Cevap sahibi+1 yılbenim konusma sansım yok olsa konusrudum varsa dene sen
Cevap sahibi+1 yılDogrudur ben son kez fotografına bakıp yatıcam dsadas iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılhahaha bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de.
10 Yorumla Olabilir belki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyok öyle dünya
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Pek umutlu olma
02 Yorumla
+1 yılSanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 YorumlaSanmam mutlıdurlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,6b cevap paylaştı. Olamaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. OlamaZ
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler