Sevgilim mesajlarımı okudu ve benim hakkımda düşünceleri beni çok rahatsız ediyor napmaliyim?

Kısaca anlatmaya çalışıcam 8 aylık bir ilişkim var o farklı şehirde yaşıyor benden iki saat uzaklıkta. Her ay görüşüyoruz benim ailemi problemlerinden dolayı ben gitmiyorum o geliyor benim şehrime ve az görüşüyoruz. Bana hediyeler vs herşeyi alıyor ama o buraya geldiğinde evi benim tutmamı istiyor kendisi çalışıyor baya para kazanıyor ve ben öğrenciyim bunu biliyor ama 230 lira eve veriyorum o her geldiğinde. Bilmiyorum neden böyle yapıyor. Ona hiç dile getirmedim çünkü çok çok gururlu bı insanım. Bir kere evi ben ödedim yemek yapmami istedi yapmıyorum genelde istemiyorum yemek için ayrı para vermek o gelince birlikte markete gidiyoruz o ödüyor vs. Ben bu para konusunu herşeyi detaylı bisekilde birine anlattım mesajlastim ve sevgilimde bu mesajları ben uyurken okumuş telefonumu alip. Aşırı utanıyorum. Baya bu benim mideme ağrılar sokuyor. Özel ders veriyorum öğrenciyim ama evi odetiyor bana tarzı mesajlarimi hepsini okumuş rezil bı durum resmen. Bana paranın olmadığını neden soylemedin dedi kim bu adam konuştuğun dedi bende adama özel ders veriyordum paramı vermedi benim bende acindirmak için dedim tarzı şeyler dedim başka yalanlar da söyledim inandı ama yinede orada okudu mesajları. Aşırı utanıyorum
Sevgilim mesajlarımı okudu ve benim hakkımda düşünceleri beni çok rahatsız ediyor napmaliyim?