- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAhlak dersi mi vericez? Neden ki? Demek ki mutsuzdun, hakettiğin bir sevgiyi huzuru şevkati, aşkı bulamamışsın. Kim buna bir şey diyebilir ki. Srn ne ilksin ne de sonsun. Ama şuda bir gerçek ki kimse yuva yıkan, yasak bir ilişkinin içinde olmak istemez. Duygular gelişir, aşık olunur ondan sonra hadi gel de dayan. Sevdiğin kadını iş çıkışı hayfi evine diyerek kocasının yanına gönder, paylaş yani. Evet hanfendi bu çok kolay ve yenilir yutulur bir şey değil. Demekki o adam seni sadece iyi bir arkadaş, iş arkadaşı olarak görüyor. O evli, bana yakışmaz, olmaz daha fazlası diyor.
08 Yorumla
Soran+1 yılİki ay evvel bana dedi ki bende senden hoşlanıyorum, sana olan bakışlarımı farkettigini biliyorum filan dedi. odamin kapısını seni görebilmek için açık bırakıyorum dedi ama bı adım da atmadı. goruselim filan demedi hic
- +1 yıl
Aynen öyle. Beğeniyor, hoş buluyor ise de diğer gerçekleri göz ardı etmiyor. Sonu olur mu, nereye kadar gider, buna değecek kadar aşk, tutku, şehvet beslemiyor olabilir. Gerçekten çok kolay değildir bu tarz bir ilişkinin için de olmak. İsterseniz süreci hızlandırın. Siz konuyu açın. Ben kimim senin gözünde, beni güzel ve çekici buluyormusun, seni istediğimi, beğendiğimi biliyorsun, ben de seni beğeniyor ve istiyorum. Mutlu değilim, evliliğimiz sadece kağıtta, sen evet dersen ben varım gibi sevgi dolu, samimi bir sohpet yapıp, getçek düşüncelerini öğrenebilirsiniz.
Soran+1 yılÇok güzel yazmissiniz teşekkür ederim.
- +1 yıl
Üzülme sende bu hız varken yenisini bulursun.🤣
Soran+1 yıl@Blackskskkd derdim seni mi gerdi
- +1 yıl
Aynen beni bile gerdi burdan merak ettiğim şey senin vicdanın gerilmiyor mu hiç? 🤦
Soran+1 yıl@Blackskskkd oturduğun yerden vicdan dersi verince kendini vicdanlı mi hissediyorsun?
- +1 yıl
Çocuğun var mı? Bana özelden yaz konuşalım istersen.
En İyi Cevaplar
+1 yılKimi severseniz sevin belli bir süre sonra aşkın yaşattığı heyecan yok olur çünkü aşk hormonların yükselmesi ile başlar zamanla inişe geçer...
Bir sürü güzel insan var.. onun gülüşü şunun bakışı ötekinin sesi digerinin kokusu... Ve bu hormonları tetikleyecek nedenlerdir.
Siz aslında aşık değilsiniz sadece ilgi ve beğeni istiyorsunuz. Fakat bu durum hayatınızı birleştirdiğiniz adama hainliktir. Duygularınızı kontrol etmeyi öğrenmeniz lazım. Beğenip geçmek çok normal ama beğendiğiniz şeye takılıp ileri doğru taşıma arzunuz bütün düzeninizi altüst eder.
Kurulu bir düzen , huzurlu bir ilişki ve o ilişkinin en güzel meyveleri olan tatlı bebişlere sahip olmak istiyorsanız mutluluğu sadece, hayatınıza dahil ettiğiniz eşinizde aramanız ve bulmanız lazım.
İş arkadaşınız sadece sizdeki eğilimi fark ettiği için eğlenmek istiyor başka bir deyiş ile faydalanmak...42 Yorumla
Soran+1 yılHımm olabilir, hak verdim yazdıklarınızı. tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ne ilginçsiniz kendine odaklanacağına adamın niyeti ne diye soruyorsun. Bu soru senin o adamla istemesende bir ilişkiye girebileceğini gösteriyor.
Ön planda insan zihni istemiyorum der ama arka planda bilinçaltı işleyişini sürdürür. Eğer sen bu adamı cidden istemiyor olsaydın niyetini anlamaya çalışmazdın banane niyetinden evli barklı kadınım ben der geçerdin ancak ağır derecede zaafın var bunu umarım görebilirsin. Tabi hayat senin ne yaşayacağını sen seçersin ama eşinden boşan öyle yap ne yapıyorsan00 Yorumla
+1 yılAynı işyerinde , aynı binada hatta mahallede biriyle sevgili olma. Durum düşündüğün gibi olmayabilir.
Yabancı biri olsun. Sakın onunla sevgili olma. Başka biri ni bul09 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin ki? adamın da korkuları var sanırım o yüzden yaklasmıyor
- +1 yıl
Hem korkuları olabilir , hemde sonrasının ne olabileceğini biliyor. Aranızda bu seviye biter ve farkedilirsiniz, dile düşersiniz.
Soran+1 yılİş yenrinde belli etmeyiz ya dışarda gorussek yeter benim için. ama adam dışarda görüşelim filan da demiyor. sanirim çok çekiniyor ama aklımdan çıkmıyor bir yıldır aşığım
- +1 yıl
, belli olmaz diye düşünüyorsun ama oluyor. Sakın riske atma. Yakınından biriyle kesinlikle görüşme kesinlikle.
- +1 yıl
Riske alacak kadar beğenmiyor seni. Durum bu.
Soran+1 yılHımm değmez diyor yani öyle mi
- +1 yıl
Evet öyle. aksi halde kuytu bir yerde yapışırdı dudaklarına
Soran+1 yılOdasında yalnız kaldık, hatta binada yalnız kaldık saatlerce ama öpmedi. o da tepkimden korkuyor belki
- +1 yıl
Bence tepkinden korkmuyor. Ah onun yerinde ben olacaktım ki. Beğendiğini de söylediğin halde. Ne öpmeler ne eemmeler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Adam evli, sen evlisin. Bir adım atar ve ters teperse diye korkuyodur. İşinden olma ihtimali var. Bunlar onu hep geri çekiyodur. Ama şunu unutma. Dışardan insanlar cezbedici gelir. Sana bir bayan oldupun için hep iyi davranır. Eşinde görmediği bazı tatlı şeyleri sende gördüğünden sana istediğin ilgiyi gösteriyor olabilir. Sonuçta devamlı aynı ortamdasınız. Bu zamanla alışkanlık ve onun sana davranışı sevgiye dönüştüğünü düşünebilirsin. Ama evli bir erkek kolay kolay evliliğini bozmaz. Eğer böyle bir şeyi göze alıcak olsa şimdiye kadar sana açılırdı. Sizin ilişkiniz cinsellikten ve biraz duygusallıktan ileri gitmez. He ben buna varım. Kocamla evli kalırım oda eşini boşamaz ben buna rağzıyım diyorsan ilk ışığı sen yakmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkekler evli kadınlara yaklaşırken temkinli oluyorlar acaba arkadaşlığı yanlış anlaşılmaya getirip ben kendim kuruntu yapıp kıza asiliyormuyum o arkadaş horluyor ben mi ona şarkıdır diye tepki çekme korkusu var sana açıldığı anda ne bilecek bende seni arkadaş sanmıştım bana o gözle mi baktın pis herif diyip tokatı başlayacağını ya da işte bana ahlaksız teklif yaptı değil şikayet edip onun hayatını kaydirmayacagini kadınlara yaklaşmak şu zamanda cok tehlikeli kadın yanaşsın benim tarzım bu
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hoşlandığımi söyledim hatta o da bana söyledi. ama sonra bı kırgınlık oldu görüşmedik. simdi geçenlerde kahveye gittim barıştık, ama yine adım atmıyor hep benden bekliyor gibi
- +1 yıl
Demektir ondaki kırgınlık daha atlstilmamis
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılEstağfurullah ne haddimize sana ahlak dersi vermek…. evliyken evli birinden hoşlanıp evliliğini devam ettirmek suretiyle evli adamla sevgili olarak evlilik temelini bozmadan evliliğin ırzına geçmek gayet doğal
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
kumda yürürüm izimi belli etmem der isen devam et sen adım at adamda evlı oldugun ıcın cekınmıstır.
sonucta farklı yapraklar hayatına heyacan katabilir , ya da mmf deneyimleyebilirsin belkide.
iyi şanslar.04 Yorumla
Soran+1 yılYa bı şekilde kendi ayağıyla gelmesini istiyorum ama olmuyor
- +1 yıl
senın engelın reklam tabelası gıbı. adam gorupte nasıl gelsın
bunuda ben mı ogreteyım sana
Soran+1 yılEngelin dediğin şey evli olmam mı
- +1 yıl
e tabi yani.
bu durumlarda kımde reklam tabelası var ise o adımı atmalı ki , karsı taraf anlayabılsın.
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Madem öyle öncelikle sevmediğin eşinden boşan sonra bu soruyu sor böyle sorarak nasıl bir tepki bekliyorsun !!! bu kadar rahat ve geniş olmayın hakka giriyorsunuz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bir bir peynir markasısın sen. sana ne ahlak dersi verecem kevasee zaten olmayan bir şeye sahipsin. inşallah kocan yakalar ve sonu mokoko olur. kocan gazeteler düştüğünde hapishanede para yardımı yaparım ona.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAhlaksız bir soruya nasil ahlaklı bir cevap verelim kdjdhd şakamısınız siz
32 Yorumla
Soran+1 yılKime göre neye göre ahlak?
- +1 yıl
Toplumsal norm ve kurallara göre evli bir erkekle birliktelik yasayanlar kadin evli ya da bekar olsun kuma metres kapatma olur erkege takilan sıfatları da yazardim ama simdi durduk yere hesaptan Olmayalim😂 ama tabi sizde o ahlaki degerler olmayınca haklısın bilmemekte. çok aşıksan söylr kocana boşan seninki hem ayranim dokülmesin hemdee olayına giriyor
+1 yıleger bi aranızda cinsel birseyler yasanıraa artık sen birlikte olmadan duramassın bi baskası dahı olsa ve günün birinde bunu eşin ögreneektir uzak durman en iyisi
00 YorumlaHiçbir şey tesadüf değil.
İlişkilerde aldatan biri varsa, mutlaka aldatılanın da yaptıkları hatalar vardır. Evli insanları çok iyi anlıyorum.04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. evim için eşim için çok mücadele ettim ve ben vazgecemedikce üstüme geldi. kendi eliyle sevgimi aşkımı bitirdi. elimde olmadan başkasına aşık oldum
Soran+1 yılAynen öyle. susleniyorum umrunda bile değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada her kim sana yap et diye destekler ise EN BÜYÜK PEZE*ENKTİR!
Size gelince iffet, namus senin bacak aranda değil beyninde zaten bitmiş! Boşan defol git boşanmış her kime gideceksen
Milleti yoldan çıkartma fantazilerinizden bıktık sapıklar!30 YorumlaO adam seni... atsa ardından kocan da boşayıp atsa ne güzel olur
Seni bozuk para gibi harcayacak cesareti olmayan adamı...10 Yorumla
+1 yılGizli ilişki mi yaşıycaksın? Ne kadar ayıp Haruncuğum
01 Yorumla
Soran+1 yılDi mi 😂
+1 yılEvli olduğun kişiyi sevmiyordun madem niye evlendin?
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordum ama yasattiklariyla vazgeçirdi
- +1 yıl
Yasattiklarindan dolayi hemen gidip başka birinden hoşlanıyor olman çok saçma insan yaşadıklarından dolayı boşluğa düşer sende bunlar olmamış gittiğin yol yol değil git eşinle konuş konuşmak her şeyi çözer çözmüyorsa ortak karar alıp ona göre ne gerekiyorsa onu yaparsınız
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Emin değildir tam senin ilginden. Adım atamıyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence emin ama beğenmiyor beklide
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılniyeti ne mi :)
iki evli karsit cins bulusursa sadece sevisirler :)09 Yorumla
Soran+1 yılSevişelim.. ama o da yok yani
- +1 yıl
eee siz bi bulusacak cesareti bulamamissiniz :)
Soran+1 yılYani adama ben mi söyleyeyim? niye buluşalım filan demiyor anlamıyorum
- +1 yıl
bence soyle :)) belliki sen daha rahatsin bu konuda hatta bana pul kolleksiyonunu gostersene de :)
Soran+1 yılYa adam kararsız ama olmaması gerektiği daha ağır basıyor.. adam da gel gitler yaşıyor bence
- +1 yıl
hayir :) hic alakasi yok :)
sadece seni cok cilgin ve cesur goruyor :) yani direk yataga cagirman lazim o arkadaslarina anlatmistir boyle bir durum var diye birazda onlar korkutmustur :) yani sen direk oteli ayarladim bile diyebilirsin :))
Soran+1 yılAnlatmaz ya küçük bir yerde yaşıyoruz eşine filan duyulur diye anlatmaz diye düşünüyorum
Soran+1 yılYani desem tepkisi ne olur acaba 😁😁
- +1 yıl
hadi der :) gidelim :) yani adamin tipiysen ustune cikacaktir
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. La bide ahlak dersi diyor lan git boşan önce ondan sonra kiminle s. Kiş. Mek istiyorsan onunla s. Kiş
00 YorumlaOlabilirsin birini sevebilirsin bu normal bişi yakalanmasının sürece devam et
04 Yorumla
Soran+1 yıl👍☺️
Soran+1 yılYa adam adım atmıyor benim sıkıntım bu
Soran+1 yılYa kadınsı davranmıyorum ya da kadınsı bakamıyorum utanıyorum. utanmasam olacak zaten
+1 yılAy şöyle haberler beni insanlığa soğutuyor..
Ruhu * bak sen, fikir de alıyorlar00 YorumlaSana kıyamıyor yakınında duruyor ama uzak da durmak istemiyor tek sebebi uçkur ve yatak başka bişey değil. emin ol istediğini alınca arkasına bakmadan gider bence kendi evliliğine bak derim ben kardeşim.
02 Yorumla
Soran+1 yılİstediğini almak nedir? birlikte olacaksak ikimizde istediğimizi alcagiz, zevk alacağız. cinsellik sadece erkeğin zevk aldığı, doyuma ulsatigi bir oaly değil ki. biterse de kısmet..
+1 yılKocandan ayrıl onunla ol o zaman o da seni istiyosa seviyosa seninle evlenir seninle olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Senden adım atmanı bekliyor. Sonra ikinizde ikinci eşler olarak yaşarsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah belami versin ben bıktım ne bok yapacaksan yap bana ya hayat senin aşk senin a m senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem. EVLİ olduğu için yaklaşmıyor olabilir mi? 🤣 Karısını çok sevdiği için? Yuvasını yıkmak istemediği için? Herkes senin gibi şeytan mı ırıspı.
10 YorumlaAdam yaptığının yanlış olduğunu düşüyonudur ondan yanaşmıyordur. ne kadar beğensede. hem ailesinden vazgeçemiyordur hem senden ondan ikilem arasındadır.
07 Yorumla
Soran+1 yılAilesinden vazgeçmesini gerektirecek bir durum yok aslında. ben öyle bir şey istemem zaten. ama yanımda hissetmek istiyorum aşığım elimde degil
Soran+1 yılŞu an öyle yapıyorum.
Soran+1 yılYa aslında bı dönem uzak durdum ama kendi yine gelmedi ama bakışlarını farkediyorum, ilgisi devam ediyordu. gurur mu yapıyor neden gelmiyor anlamıyorum
Soran+1 yılOlur😁
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Gönül bu ne yaparsın karda yürü izini belli etme arada bi gorüşün şşşşşş ama çaktırmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki niyeti seks yapmak. Sana nikah kiyacak hali yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmak içinde adım atmıyor anlamıyorsun sanırım
Cevap sahibi+1 yılboş ver o zaman
Soran+1 yılİstiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılol, ben oldum evli bi kadınla. çok güzeldi. evde kocanın ilgisizliği mi var?
06 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürdü ilişkiniz
Cevap sahibi+1 yıl1 yılı aşkın
Soran+1 yılBitti mi su an
Cevap sahibi+1 yılbitti. bunun sonu yok dedi. ayrılalım dedi. iki medeni insan gibi ayrıldık
Cevap sahibi+1 yılama sana neden yanaşmıyor? bu işte duygusallık istemeyiz evli erkek olarak
Cevap sahibi+1 yılyazabilirisn
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeti cinsellik yaşamak başka ne bekliyordun ki.. ama eşinin duymasından ve boşanmaktan korktuğu için mesafeli..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. ol tabi. sonra toplanıp gurup yapın. senin kocanla. onun karısının ne suçu var. oh misss
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. karısından çekiniyodur boş ev ayarlayın bitane yoksa bence ilk fırsatta buluşup sewişin derim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliler genelde sevgili olduğu zaman cinsellik için oluyor sende vermek istiyorsun demek konuşuyorsan numara falan al işte daha iyi olmaz mi
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden bişe demiyorsun
Soran+1 yılNumaramız var birbirimizde ama adam bı adım atmıyor yazmıyor yakinlasmiyor
Kocandan bosan ondan sonra kocanın kıymetini anlarsın genelde soğuyunca araya baskalarini sokarsınız ama sonra pişman olup kocanıza dönmek için kivraniyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılEvli kadınlar banada hep heyecan verıyor. 20 lik çıtır mı yoksa evli kadınmı daha heyecan verirsersen. Evli kadın derim. yakalanma korkusumu, yoksa yasak ilişkimi anlamadım
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi şerefsiz değildir belki adam.. Onun yuvasına çoluğuna çocuğuna acımıyorsan Kendininkine acı bari yazıklar olsun.
00 Yorumla
+1 yılKendini oluruna bırak tek yaşam var hayatını yaşa güzellik
00 Yorumla
+1 yılPartnerini aldatma, sevmiyorsan konuş boşan. Ama asla insanların duygularıyla oynayacak kadar düşme.
00 YorumlaAllah böyle karaktersiz insanlardan hepimizi korusuun
00 Yorumla
+1 yılSen ne yapmak istiyorsan onu yap ama yarın kocan senin yerine başkasını koyarsa hazırlıklı ol
00 Yorumla
+1 yılHayat senin tercih senin
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyorum zaten
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sen kafaya kiymussun haci olur bu is
08 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüğüm gibi biri olmadığını farkettim, çok çocukça hareketleri var. Çok fevri ve kırıcı. tarzım değil
Soran+1 yılÇok basit bir konuyu çok büyüttü, bir yıldır kafamda bitiremediğimi 2dk bitirdi ☺️
Soran+1 yılMaalesef değil iyi ki olmuş, canı cehenneme
Neyse ahlak dersi vermiyoruz sevgili ol
00 Yorumla
+1 yılnasıl yanı kocanı sevmıyormusun?
00 YorumlaVer gitsin toprak olmasindan iyidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Seninki ilgi maymunlugu
00 YorumlaNedne adım atmıyor sen hoşlanıyor musn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. vah vah Harun abi çektiğin dert değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılevli olduğun için adım atmıyor olabilir mi?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocani boşiyip onla devam edecen
00 Yorumla Sakın yapma Bin pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılbol pompa baska ne olabilir
00 Yorumla
+1 yılilk başta ayrılacaksın..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. Sevgili olmayın o zaman sevişin gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılİstese bı söylese yapcam zaten ama söylemiyor işte
cocugun var mı eşinle sıkıntıların mı var
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet sıkıntılarımız vardı, o ara bu adama aşık oldum. simdi tekrar esime eskisi gibi olamıyorum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz bekarız daha biri bulamıyoruz. Bu iki tane…
02 Yorumla- +1 yıl
Neden
Cevap sahibi+1 yıl@___Mertttt___ bulamıyorum lanet
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam aradığım kadınsın çılgın ve aykırı ruhlu
00 Yorumla
+1 yılSenin gibileri idam etmek lazım
20 YorumlaSen adım at o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığımi söyledim daha ne yapabilirim ki
Soran+1 yılEvet is yerinden farkedecekler diye çok çekiniyor konuşmasından öyle anladim
yaşlar nsll
012 Yorumla
Soran+1 yılBen 31 o 38
Soran+1 yılEvet tabiki mutlu ediyor hep yanında olmak istiyorum
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBaşkasıyla karıştırıyorsun bence
Soran+1 yılBen seninle konuşmadım, konuşsam hatırlarım. hadi bye
+1 yılBende evli bir kadına aşığım :(
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? peki sen evli misin görüşüyor musunuz
- +1 yıl
Bu konuda yorum yapmayayim