1 yıldır git gelli adı konmayan flörtten öteye gidemediğimiz ama kopsak bile yine birleştiğimiz bi döngüde olduğum biri var ciddi ilişki insanı değil bi çok insan var çevresinde bende ciddi ilişki insanıyım ama kopamadık aramızda değişik bişey vardı bilmiyorum ikimizde birbirimizi bildiğimiz halde böyle kısır döngüde devam etti ve hep koptuk birleştik ve ben çok yıprandım bitti desek bile bulusunca havada kalıyordu iletişimsizlik oluyodu sonra yeniden konusuyoduk falan çok dengesizdi belirsizdi hersey ve yine havada kaldı çoğu sey ben dün bitti demisitm bulusunca havada kaldı sizce onu her yerden çıkartmalı mıyım doğru olan mantıklı olanı yapmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz hiç biseyi açık konusmadan biticek olması üzücü olur sma doğru olanı yapmak istiyorum yüzleşemiyoruzfa buluşsak bile hiç bisi olmamıs gibi oluyo yüzleşip bitirmek isterdim ama olmuyor napmam gerekiyor
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Bu görüşü daha önce de paylaştım ve bir daha diyorum. Bir sene boyunca sadece flört kalmak normal değil belirsizliğe sürükleyen insanlarla muhatap olma en çok nefret ettiğim insan türü de onlar sanırım. Ne istedikleri belli olmayan dengesiz insanlar. Bence sen o ilişkiye çoktan son vermeliydin hatta doğru düzgün ilişki bile değil daha ismi bile yok bir senedir.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. genelde boyle tipler dengesiz olduklarından değil de, takılmayı istedikleri veya yedekleme yaptıkları için böyle davranırlar, ta ki gercekten etkilenecekleri birisi cıkana kadar. karsındaki kisi gercekten sevecegi birisiyle tanısana kadar onu oyalamak istersen devam et derim ben , sen bağlanırsın senin kalbin kırılır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
- +1 yıl
Bitir bitir, direkt uzaklaş. 1 sene flört olmaz. Hele ki işin içinde seks varsa, kesinlikle bitir. Seks yoksa da bitir. Kafanı boşalt, önüne bak. 20 yaşındasın daha, hayatına yazık.
10 Yorumla - +1 yıl
Valla buna benzer bir şey benim başımda bar arkadaşlıktan bi tık yukarı sevgililikten bi tık aşağı. Çok sinirlenip konuşmayacam diyip konuşuyorum. Ömrümü tüketti bu durum şahsen
10 Yorumla - +1 yıl
Eğer aylık kararı aldıysan, hislerini nötralize ederek 'acı gelicekdir' yavaş yavaş yazdığın'da aradığın'da varlığının kaybolduğunu göster. Hissettirme hissetme !
00 Yorumla - +1 yıl
Açıkça konuşun konuyu dağıtmadan eğer sende izin veriyorsan konunun dağılmasına sende istekli değilsindir
00 Yorumla Neden gitmediğini konuşup çözmeye çalışın. Baktın yine aynı tas aynı hamam yapacak bir şey yok. Eyvallah demeyi de bilmek gerekir.
00 YorumlaÇivi çiviyi söker her hastalığın panzehiri yine hastalığın kendisi olduğu gibi onu yatiştiracak başka bir ilişki kurman gerekir
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
şu an ben de aynı durum içerisindeyim kopamıyorum çocuktan :'(
00 Yorumla - +1 yıl
Yüzleş bir konuşup anlaşın bence en iyi bu olmuyorsa nt
00 Yorumla - +1 yıl
bence benimle kıyaslamalısın bu konuda üzerime tanımam seni nelerden eksik bıraktığını bi bilsen
00 Yorumla Aranizda cinsellik var mı , yasiyormusunuz?
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi düşündüm, önemli bir ayrıntı.
- +1 yıl
Konfor alanı bence, o alandan ayrıl
00 Yorumla boş ver dogru soleyenı dokuz koyden kovarlarmıs
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Zorlama önüne bak
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
cıkarmak
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar, 🌹
İnsanı hayatta en çok ne yorar?
Konu her ne olursa olsun! Belirsizlik... Hayatımızın neresinde olursa olsun belirsizlik bizi mahveder. Ne yapacağını bilememek, belirsizlik süreci ilerledikçe daha çok kararsız kalmak, hep bir umut ışığı görme çabasına iter.
Tamam da sen kendine bu eziyeti yapacak kadar değersiz misin? Kesinlikle çok değerlisin. Neden karşıdaki insanın seni manipüle etmesine izin veriyorsun. Net olan şeyleri sevdiğin belli, belli ki bu durum seni bir hayli yormuş.
Bazen ne olur biliyor musun, gözünde çok büyüttüğün bir insanı zamana bırakıp açık bir gözle bakmaya başladığında ne kadar yanıldığını görürsün. Enerji çekimi vardır aranızda ama belki ilişki değil de sosyal arkadaş olarak vardır ve iyi anlaşıyorsunuzdur. Neden olmasın? Ama ilişki olarak aslında anlattığına göre başlasa da yara alacakmışsın gibi.
Öncelikle içinde bazı şeyleri tutmak yerine sonucu ne olursa olsun söylemektir.
En azından ne olduğunu artık bilirsin. Bazı akışlar insana iyi gelmez. Bilmediği ve kafasının epeyce karışık olduğu yerlere götürür. Kimsenin seni manipüle etmesine izin verme. Sen kendi kendine gerçek bir yüzleşmeyi sağlarsan cesaretin de o kadar harekete geçer. Bazen olmaması inan daha iyidir, iyi olduğunu anlamakta zamanla alakalıdır. Doğru yer, doğru zaman çok önemlidir.
Bırak bildiği gibi aksın hayat♥️
Sevgiyle.