Benim bir arkdaş grubum vardı dershanemde başlarda çok samimiydik sonra ben soğumaya başladım aşırı dedikodu fırsatçı grubumuzun içinde bile birbirlerinin arkalarından konuşuyorlar ben de kendimi geri çektim ve beni dışladılar haliyle neyse ansızın gruptan çıktım ben açık açık söyledim her şeyi her gördüğüm zaman mal gibi yuzume bakıyorlar sınıfta bile ben girince herkes bana bakıyor sessizlesiyor burada hata yapan ben mi oldum. Yoksa bende kişilik bozukluğu mu var kimseyle anlaşamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Bahsettiğin kişilikler büyük ihtimalle senin de dedikodunu yapıp başkalarına karşı kötülemiştir.
Kendini bozmamaya çalış ama daha fazla insanla arkadaş kalabilmek için biraz politik olmak gerekiyor00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Bunu bilmiyor musun?
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Ahahahaja aynennnn o benim işte
- Cevap sahibi+1 yıl
O yüzden takma. Ben de yapmacık tavırlara hiç gelemem. Doğruyu söylerim her zaman. Bu yüzden de dışlanan olurum 😉
- Soran+1 yıl
Umarım delikanlı insanlar çıkar önümüze
- Cevap sahibi+1 yıl
Bundan çok umutlu olma çünkü çıkmıyor
- Soran+1 yıl
Gerek yok o zaman ben kendimi değiştiremem beni isteyen böyle kabul etsin
- Cevap sahibi+1 yıl
👏👏👏 Ben de şimdiye kadar böyle direndim ama bakalım ne olacak sonumuz
- Soran+1 yıl
Ailem var onlarda benim gibi babam özellikle ben ondan böyle gördüm onun gibiyim zaten bi aileden zarar gelmiyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Çok doğru dedin ve sevindim onların da öyle olmalarına
- Soran+1 yıl
Önemli değil ya aman boş ver arada insanların mutluluğunu görünce kıskanıyorum ne güzel bir araya geliyolar eğleniyorlar bi iç çektim
- Cevap sahibi+1 yıl
Dimii ama aynı zamanda da yapmacık iğrenç davranışları tiksindiriyor
- +1 yıl
Anlattığın gibiyse Sen doğru olanı yapmışsın. onlardan korkma ve muhattap olma eminim birileri seni destekleyecektir.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben kimseden korkmam
- Soran+1 yıl
Umarım kendim gibi biri
- +1 yıl
Bu gruptan biriyle önceden tanışıyordun doğru mu
013 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet o kız kardeşim gibisin diyordu şimdi onlarla samimi benimle değil bende yüzüne bile bakmiyom
- +1 yıl
Yakın zamanda tartışma eşiğine gelmişsiniz ama sen alttan almışsın
- Soran+1 yıl
Evet gruptan ayrılınca sordu bende ben onlarla senle arkadaşlık yapmam dedim para mevzusu girdi bu kadar basit insanlarla ben muhattap olmam dedim onlarada aynısını soyle sız severisiniz dedikoduyu malzeme oldum size dedim arkadaş dost olmak için rencide edilmez dedim dikkat et sende olursun dedim bitti konu
- +1 yıl
Bu gruptan birinin sevgilisi veya eski sevgilisiyle gereksiz samimiyete de gitmişsin
- Soran+1 yıl
Yoook asla karışmam yorum bile yapmam herkesin kendi özel hayatı
- +1 yıl
Yorum yapmamışsın ama kurduğun samimiyet rahatsız etmiş
- Soran+1 yıl
Kimseyi rahatsiz edicek bisi demem sesizim ben rahatsız olup çıktım sıkıcı geliyordu sürekli birilerini eleştirip dedikodu yapıyolardı
- +1 yıl
Eleştirmek yorum yapmak demiyorum gruptan birisinin sevgilisiyle bi samimiyet kurmuşsun bi sohbet etmişsin bu onları rahatsız etmiş
- Soran+1 yıl
Tatlım ben eleştirmedim anlamadım mı sohbet etmedimde
- +1 yıl
O zaman bu konuda yanlış anlaşıldın
- +1 yıl
Sen onlar gibi olmadığın için sıkıcı gelmişsin
- Soran+1 yıl
Valla bilmiyorum ama hep asabi sınırlı itici egolu diyorlar alakam yok
- Soran+1 yıl
Evet aynen öyle
Boş insanları hayatından çıkar.
05 Yorumla- Soran+1 yıl