Mutlu olduğun hayatı yaşamak mı..
Doğru olanı yaşamak mı?
Doğruysa neden mutlu etmiyor, nedir o eksik olan?
Mutlu olduğun hayatı yaşamak mı..
Doğru olanı yaşamak mı?
Doğruysa neden mutlu etmiyor, nedir o eksik olan?
insanoğlu işte hep bir eksiklik buluyor ((:
Nankör müyüz? : )
😃
Rica ederim.. : )
Cevap
17Cevap
Tam anlamıyla doğru diye bir şey yok.. Doğru görünen yanlış, mutlu olacağımızı düşündüğümüz şey hayalkırıklığı çıkabiliyor...
Seçimlerimizle ama sonunu bilmeden karambole yaşıyoruz... Ya elimizdekinin hatalarıyla kıymetini bilip mutlu olmaya çalışmak, ya da mutlu olacağımızı düşündüğümüz ama hep bir eksik çıkacak olan belirsizliğe yeltenmek...☘️
Kendin seç diyorsun
Seçtiğin durum, o an doğru ya da mutluluk verse de sonrasını bilmiyoruz... en güzeli en az pişmanlıkla yaşamaya çalışmak, kesin doğru yok bence, hanımefendi
Her doğrudan mutluluk, her mutlu gibi görünenden tozpembe yaşantı çıkmıyor maalesef
Bu hayatta her şey bizim içindir, o yüzden mutlu olduğun hayatı yaşamalısın.
mutlu olacağımdan emin olsam. Yapıcam da eşeğe sağlam kazığa bağlamak gibi bir hastalığım var.
😃
Çünkü hiç bir zaman tam anlamıyla bir mutluluk yok.
Belki de..
Eksik olanı herkes biliyordur kendi adına. Doğruları yaşarsam mutluluğum eksik. Mutlu olmayı seçiyorum ben de. Sen de seç. Tavsiyedir
mutlu eden sadece beni mutlu edecekse, yanlışsa yaşamak istemem.
doğru olan ben hariç kişileri mutsuz edecekse sorgularım.
Doğru olan mutlu eder emme insan oğlu mutlak doğruyu arıyor dürüst olalım şimdi hangimiz doğruyu arıyor ki
Ait olmadimiz yerde güvenli ya da alışık oldunuz için kalmak caseretmi eksiklik bilemedim
😃
Neye göre doğru olduğuna bağlı. Sana göre doğru olan şeyler başkasına göre yanlıştır.
Hayaller ve hayatlar beklentiler ve gerçekler karmaşası yaşarken içimizde sence de bu normal değil mi.
Bilmiyorum mutlu olmak istiyorum sadece.
İnan bana hayat sana mutluluğu getirecek
mutlu olduğun hayatı yaşamak
Doğru olan her şey mutlu etmez
Teşekkürler
Dilediğin gibi mantıklı yaşamak
Doğru olanla mutlu olmak
Mutlu olduğun hayat
Kesiştikleri yer vardır illa
özeldenn yazarmısn bişey sorcamm
due beynimi yaktin
bizene